Én meg most érek rá :) Olvastam az "Ezeregyéjszakás" Octavia mesét a Népítéletben. Azt hittem, engem is elért a párásodó lámpabúra valamelyik nap. Szerencsére csak kívülről volt párás...
Azt nem tapasztaltam, hogy összefüggés lenne közötte, néha előfordult, hogy nem veszi be az egyest, vagy a tolatást, a többivel nincs gondom. Ilyenkor kuplung (tengelykapcsoló pedál:) ) ki, majd újra be, és másodszorra működni szokott. Amúgy az is előfordult már, hogy tolatás helyett 1-esbe tettem, pedig szerintem lenyomtam a váltót.
Viszont tolatásban, egyszer előjött az EPC felirat (motorelektronika), ASR-t kikapcsolta, és kb. úgy ment mintha legalább 1 hengerét kilőtték volna. Könyve szerint ilyenkor írnia kellett volna hogy vigyem szervízbe, de ezt nekem nem írta. Kocsi leállít, újraindít, és minden rendben van, azóta nem jött elő. Remélem ha megyek vele szervízbe, ezt log-olta a rendszer...
Helló mindenki! A Skodák Palotáját csak ajánlani tudom, nagyon rendesek, és időbe dolgoznak! Engem a Porsche Pest-be vertek át de a Skodák Palotája nagyon egy rendes hely! Télleg aki tud oda vigye a kocsiját!
A Palotát sem nagyon dicsérték edig, meg aztán messze is van nekem a város túl vége, pedig ott elvileg lenne egy kis hátszelem. Majd inkább akkor használom ki ha ne adj' isten komolyabb problémám lenne. Viszont a kötelező szervízeket szinte biztos hogy Párkányban fogom megejteni.
Jaja, a fontos az, hogy végig a kocsi mellett lehessek.
Most már csak azt kell kideriteni, hogy melyik szerviz engedi.
A Mentest dicsérték az Orrmotor fórumban, nekem nincs infóm róla.
Megvárom a tapasztalatod, aztán döntök. :))
Én eredtileg Párkányba akartam menni. Viszont nagyon elvagyok havazva időügyileg. Lehet hogy megpróbálok egy hazai szervízt. Ceglédre nem viszem, ott már jártam , nem lehetek a kocsi mellet ,így kilőve. A Csepeli szervízt dicsérték a multkor, lehet hogy kipróbálom. Ha van jobb ötleted ,kivele. Ja nem viszek olajat tegyék bele amit ők akarnak. Nincs kedvem esetlegesen küzdeni velük ha valami gond lenne a későbbiekben.
Én is valami hasonlón töröm a fejem, de nem igazán van infóm arról, hogy hova kellene menni. És hogy vigyek-e olajat..és hogy milyent vigyek, ha viszek :)
Persze, azt te tudod megítélni, hogy mennyire jó vagy sem, részemről csak annyi, hogy még nem jártam ott, így nézve irigykedek egy kicsit :) de amúgy sem komoly:)
Majd én válaszolok ,lehet hogy nem mindig jut nett. közelbe.:-) 1,9 PD TDi-s, kézi váltós.
Golyó
Mit keresel a taljánoknál? Oda nyáron szoktunk járni:-) nem szólt senki hogy még csak Február van? :-) Disznótoros? Na az nagy bulinak nézem. Kár hogy nem tudom kipróbálni a géped.:-( Valószínű mire oda érünk ,én már nem ülhetek volán mögé.:-)