El is felejtettem irni, a 12 Wated Years DVD-t portugal feliratozassal neztem (nem tudtam eltuntetni vmiert), de megerte, mert amikor a Charlotte The Harlot-ot konferalta fel Paul Di'Anno azt igy irtak ki: a kovetkezo szam cime "Shallow in the Hallow"
hahahahahah
ennyi eszuk van?
Akkor ez tokugyanaz (a datum is stimmel) csak nekem masik kiadasban van meg :)
Az alabb megadott cimen olvashato marciusi Bruce-interju k. jo foleg a masodik resze. A fazon mondd neki egy sort vmelyik szoloszambol es keri Bruce-t hogy folytassa. Bruce zavarban van elegge :)) A Headswitch-re pl. azt hiszi hogy B-side-os nota (amugy sem abbol volt az idezet stb.).
Meg mesel szept. 11-rol, epp egy hotel tetejen napozott New York-ban amikor tortent az eset, erdemes elolvasni.
Bemasolni nem akarom, aki akarja elolvashatja ott is. Megeri!
Ennek a verziónak a boritóján rajta vannak a szerzők is:
1. Juanita (Barnacle/O' Neill)
2. See Right Through You
3. Reach Out (Colwell)
4. Chevrolet (B. Sprinsteen & The Street Band)
5. Lady (J. Beck - T. Bogert - C. Appice - D. Hitchings - P. French)
6. Silver And Gold (BONO - U2)
7. That Girl (Barnett - Goldsmith - SuppÖ
8. Fighting Man
9/10/11. School Days/közben dobszóló (Alice Cooper)
12. She's Gone
13. Try (J. Ragoroy - C. Taylor)
14. Losfer Words (vajon ki más mint Harris?)
15. 2 Minutes To Midnight (dettó)
16. Rosalie (Bruce Sprinsteen)
17. Tush (Gibbson - Hill - Beard)
Egyébként ezt a Tush-t játszották a Blackfoot-tal is azon a 82-es Reading Fesztiválon, amiről a 2 koncertfelvétel (22 Acacia Avenue, The Prisoner) van az új Run To The Hills maxin.
Bocs, a legujabb (nem a legregebbi) interju 1 honapos. Azt mondja benne Bruce hogy kb. 250.000 fontot kapartak ossze eddig Clive-nak (es persze a kislemezekbol meg csordogalhat). Jol szamolom, kb. 120 millio forint???
Rabukkantam itt (nemtom mar hogyan kell linkelni): http://www.geocities.com/SunsetStrip/Club/5619/interviews/bd1098.htm egy Bruce interjura a kereses kozben (van egy rakas interju meg, a legregebbi 1 honapos). A srac megkerdezi Bruce-t mi az a mormogas a Machine Men elejen. Bruce azt mondja hogy talalomra felcsapta a Yellow Pages-t es "bizarr reszleteket" kezdett felolvasni belole, hahahahahah.
E - Have you ever entertained the idea of doing an acoustic album?
B – I would love too and I know Roy would love to as well. However, I think at the moment that would confuse more people then it would astound.
E – Sure, I don’t mean like this is the next acoustic works of Bruce Dickinson, but more of b-sides.
B – At some point I may actually put together an acoustic album, because there is so much acoustic songs that I have done and some vibey trippy stuff that I’ve done on the quiet, from various places. It might be nice to collate it all together on CD. As for fact there is a bootleg, of an acoustic album, that someone has put together of various acoustic songs that I’ve done for radio, which is me and Alex Dickson, among other people, doing a lot of acoustic songs. Doing "Tears of the Dragon," it sounds f**king great, in fact it sounds so good I might bootleg it myself.
Azt nem tudom eldonteni hogy ez az osszes letezo Bruce album vagy csak ami ennek a fazonnak megvan (esetleg mindketto?): http://sites.uol.com.br/jlzatta/bruce.html
Na vegre megvan, az Acoustic Works akit erdekel:
http://ye-boot.narod.ru/bdaw.html
Elokapartam az egyik CD-t amirol irtam, ime a tracklist:
Iron Maiden & the Entire Population of Hackney Live at Marquee Club, England 1985.12.19.
1 - Juanita
2 - See Right Through You
3 - Reach Out
4 - Chevrolet
5 - Silver and Gold
6 - That Girl
7 - Fighting Man
8 - School Days
9 - She's Gone
10- Try
11- Losfer Words
12- 2 Minutes to Midnight
13- Rosalie
14- Tush
Erdekes hogy ugye 3 szamot '86-ban kiadnak maxin is. Nem tudja valaki hogy a tobbi szam kitol szarmazik eredetileg?
Az Acoustic Works tracklistjet (nincs nalam) megprobalom megkeresni a neten.
Nos, látom beszereztél pár dolgot, a Wasted years DVD érdekelenne pár órára amig lenyomom DIVX-be de nekem legjobban a Live After Death kéne DVD-n ha van egyáltalán!
írok már mindjár egy mailt is!
Hat nem elfelejtettem, belebotlottam egy ujsagarusnal a 12 Wasted Years DVD-be, olcso volt, hat megvettem. 1700 forint es persze eredeti, bontatlan :))))
ugyhogy Murray lassan visszaadom a VHS-t ;))
Meg nem neztem meg egyebkent, de a boritorol az derul ki hogy nem sok extra van a VHS-verziohoz kepest. Portugal es spanyol felirat, dolby 5.1, fenykepek, bio-k, diszkografia es animalt menu. :/
Koszi! Nem volt nagyon nehez dolgom. Csak egy kis kitartas.
Igen nekem az Ultra Rare Traxx 2 van meg.
A "Wishing Well" az mi a fene, az az egyetlen amit nem hallottam meg. Meg a "Return of the Queen" a 3-asrol, de az gondolom Return of the King akar lenni ;)))
Erdekes amik a note-ban japan b-side-kent vannak feltuntetve azok majdnem mind rajta vannak az Accident es a Chemical del-ameriakai kiadasain bonuszkent.
Ja a Silicon Messiah (Blaze mester) helyi kiadasa is tartalmaz 4 bonusz notat, meg is vettem :) Az egyik szamot kurvara imadom rola, meg Wolfsbane-es korabol szarmazik, ha jol emlekszem "Tough as Steel" az cime, meg valami Wolfsbane promo CD-n is megvan. A vokal valami oriasi :)
Jajj meg akartam mondani hogy az osszes Bruce-feldolgozas kozul nekem a Perfect Strangers jon be a Dream Theaterrel, eszmeletlen jo! Az meg a Napsterrol volt meg :)
Apropo Dream Theater, lattam a multkor egy szep dobozban lapulo, japan kiadasu tripla DT CD-t, gyonyoru, mintegy 33.000 forintert...
2beavis most neztem meg a gyujtemenyedet, takaros :)) A hivatalos ritkasagokrol nincs listad?
Benne lennek valami csereuzletben ha gondolod, meg itt vagyok a kies Braziliaban egy darabig biztosan talalok meg valami csemeget :)
Evil: Elismerésem a gyűjtéshez!
Ezek a ritkaságok nekem is megvannak, sőt még több is van. A Bruce Dickinson Ultra Rare Traxx -nak 3 része van: itt találsz tracklistet >>>
2beavistudom mar egy honapja irtad de meg itt van az oldalon es csak most latom.
Nem arrol volt szo hogy szar lett a felvetel meg Bruce nem hallatszott hanem hogy Bruce neha mikor megjatszott egy-egy kozonsegenekeltetest akkor a tomeg esetenkent rossz utemben vagy halkan nyomta a szoveget (bar vegulis jol irtad Bruce sem hallatszott ;) ).
Steve ezt ugy oldotta meg hogy -mivel ismetlodo sorokrol volt szo- a szar kozonseg helyere becopyzta Bruce egy refrennel korabbi eneket. Megtehette, mert a szoveg ugyanaz.
Murray, megkaptam az emailedet akkor epp nem tudtam irni utana meg kiment a fejembol! Na de visszatertem!
Wisey, neked viszont irtam nem irtal vissza!
Megint Murray + topic on, kurva jo dolgokat szereztem :) Istenien erzem magam ha csak ragondolok.
Eskuszom nem is tudom szamon tartani az osszeset, nagy reszuket mar hazakuldtem. Ami kapcsibol:
- Bruce Dickinson: Acoustic Works (akusztikus szamok, fokent live minden korszakbol. Kedvenceim a Tears of the Dragon-os notak amiket 95-96 korul adott le egy londoni pubban. Kurva jo hangulata van! Kb. latod magad elott ahogy ulnek a rajongok a sorukkel, es egyutt uvoltik a Hell No-t Brucey-val, aki Skunkworks-os kollegajaval pruntyog a gitaron :))
- Egy Maiden live 1991-bol, a Wembley-bol, a minosege valami rettenet jo!!!! A koncert es felelmetes, es ugye jo par No Prayer-es notaval!
- 1985-os klubkoncert egy bizonyos "Entire Population of Hackney" nevu bandatol, ami valojaban a Maiden, lehetett itt-ott olvasni errol a fellepesrol. Feldolgozasokat adnak elo, es vegig Adrian vokalozik. Illetve majdnem vegig, hiszen a raadasban leadott 2 Minutes To Midnight meg 1-2 masik Powerslave-es szam mar Bruce-szal duborog. A felvetel minosege nem tul jo, ugy mondanam kielegito. Na de mekkora kincs mar!
- Bruce dupla, Rock in Rio 3D gondolom nem nagy szam. Bar ez utobbi ugy igazan nagy szam hogy Braziliaban (Manaus-ban )nyomott CD-rol van szo :)
- sikerult Wicker Man maradek 2 verziojat is beszereznem, abbol az egyik limited edition clear CD, jol hangzik de semmi kulonos :)
- a Run to the Hills-nek 2 fele maxijat vettem meg, azota is szemezgetek a harmadikkal. Merthogy 3 fajta van, osszesen 2fele boritoval (a honlapon csak 2 CD-rol irnak...)
- a gyujtemenyemhez mar gyakorlatilag hozzacsaptam a baratnom Bruce-szolo CD-it is, ami azert kiraly mert a) kettot is dedikalt Bruce Mester b) bonusz szamok szerepelnek rajtuk, az Accident of Birth-on ha jol emlekszem 3 is. Ezek a del-amerikaiak...
- Errol jut eszembe az a kaloz CD, amin a leheto legritkabb Bruce-szamok szerepelnek, volt rajta par amit nem ismertem. Na nem sok ;) A kaloz Cd-nek elvileg van egy elso resze (enyem a masodik) is, na azt meg megprobalom felkutatni.
A Number of the Beast DVD-t latta mar valaki? Milyen? Ha el tudok kuloniteni forrasokat akkor arrol sem szeretnek lemaradni.
Sziasztok!
Jó régen jártam erre az igaz (talán van 1 éve is), de vigyázó szemem mindig rajtatok volt. :))Azért az is jelent valamit, hogy két éve itt kezdtem a netezést. :)
Régebben próbálkoztam zenék leszedésével, de a lassú netem (matávnet majd freestart) megakadályozott ebben és a kedvem is elment tőle.
Most, hogy februárban végre bekötötték az ADSL-t gyűjtögetem. :)) Így tudtam a Saxon tavalyi albumára is szert tenni 24 órára. :)
Kérdésem nekem is ez lenne, hogy honnan tudnám a maradék 9 számot leszedni mert a 2. CD-ről egy, az 1. CD-ről nyolc szám nem akar lejönni. Pedig még a kiinduló oldalon is próbálkozok.
Topictársak, akinek még nincs meg a Rock In Rio
innen leszedheti
http://mmp.freeweb.hu/
értelemszerüen a külföldi albumok alatt
nemtom nekem nem igazán teccik, bár lehet hogy mert rongyosra hallgattam a Dynamot.
A "Gitárpokol" c. műsor 93-94 környékén ment a Bridge-ben. Tartalmilag nagyon jó műsor volt, én úgy emlékszem, legtöbbször az aktuális megjelenéseket nyomták, Fight, Accept, Dickinson, Helloween, ilyesmi, na meg asszem volt Manowar is az első hazai koncert kapcsán. Kár, hogy megszüntették, mert nem hiszem, hogy csökkentette volna a hallgatottságot, sőt... Dehát ismerjük a ker. rádiókat meg tv-ket...
A műsorvezetőknek valóban fingjuk nem volt az egészről, volt, hogy fel sem tudták olvasni rendesen a számcímeket: B. Dickinson-Scared Cowboy stb., de nem beszéltek sokat. Szerintem egy ilyen műsort senki sem a műsorvezető miatt hallgat, más kérdés, hogy nem árt, ha tudja miről van szó...
"...Bridge rádiós Gitárpokol c. adás vezetői, az akkor még (most is) nímand Kósa L. A. meg Nagy György (!!!) a Hol-miből."
Hát ez baromi jó!!!
Miket tud meg az ember! Kéne már néha rádiót hallgatnom, mert a gutaütés mellett időnként röhögőgrcsöt is kaphatnék!
Kósa L. Adolf. Méghogy rock-műsorban. Az a cosmolány-appendixként funkcionáló beképzelt fasz. Hi-he-tet-len.
"Gitárpokol": na az ilyen Nagy Györgyöknek mi is állhatna hülyébben, mint egy hasonló műsor. A még béka segge alatt lévő MTV-ben is mélypontot jelentő született looser, amint riffekről értekezik. Mondjál már róla pár szót, mert egyszerűen nem bírom elképzelni.
Most akkora röhögést okoztál, hogy nem bírok elaludni.
Mint említettem, nincs tudomásom konkrét tárhelyről, (bár a nyakamat rá, hogy fent van valahol) de a kazaa.com oldalról le lehet tölteni azt az alattomos, mocsok programot, amivel hozzá lehet férni:)
A legvégét sikerült elcsípnem és nagyon jó volt! Rio-s nóták, egyéb Maiden számok meg egy Sinergy-féle Number OTB. Azért egy ilyen műsor nagy előrelépés a magyar kereskedelmi rádiók történetében. A műsorvezető meg nemtomki, de még mindig jobban ért ehhez a műfajhoz, mint annak idején a szintén Bridge rádiós Gitárpokol c. adás vezetői, az akkor még (most is) nímand Kósa L. A. meg Nagy György (!!!) a Hol-miből. Tényleg, emlékszik még valaki erre a műsorra? 8-9 évvel ezelőtt ment.
Más téma: arra lettem figyelmes az Iron Maidenm általam látott két koncertjén -és ezt pont aműsorban leadott Fear Of TD erősítette meg-, hogy Bozsik P. a "watching horror films the night before" sort "watching horror nights the film before"-ként énekli. :))) Ez direkt van vagy csak baki? Mindenesetre jópofa. :)))
IRON MAIDEN ESTET ÚJRA!!!!!!!!!!!!!