"8. Hat igen, a pitching rosterrel szemben meg felvesszuk a kesztyut Debrecenben is. Es a 2B-n is nagy lyuk tatong! (No, akkora azert nem, mint mikor errorkiraly Soriano ott volt, de az utosorrendbol azert majd hianyozni fog.)"
Nem ezt p*fáztam mindig? A Yankees idén csak azért fog nyerni, mert Sorry Janót végre sikerült eladniuk. De már minek? Most, hogy Astros fan lettem, nyugodtan maradhatott volna ott.
Mindenkinek!
Egyébként uh egész ügyesen játszik, többször láttam. Mármint baseballmeccsen! Mielőtt még mindenki "rosszra" gondolna.
Más:
Mindig is ezért szerettem Maddux-ot. Nem csinált s*gget a szájából. 1997-ben sem ment a Yankees-be és most sem.
stero & nfl1, küldtem az itt megadott email címetekreinfor a fantasy baseballról!
habármi kérdés van: mfbc29@yahoo.com
indexet nem nagyon olvasok mostanság...
nem mondtam még le :)
csak a magyar ligában nem játszottam tavaly, amcsikban igen, nem ismeretlen a dolog
most is bent vagyok már két amcsi ligába, de hát a magyar lenne az igazi
Four of the nine major league players with baseball contract packages worth $100 million or more play for the Yankees (total in millions) -- 3B Alex Rodriguez ($252), SS Derek Jeter ($189), 1B Jason Giambi ($120) and RHP Kevin Brown ($105).
És egy igazán jó hír!!!!
Prospect Tim Battle is back on the field after undergoing chemotherapy during the offseason for a form of bone cancer. Battle, a third-round pick in last year's amateur draft, played in 27 games for the Yankees' rookie club in the Gulf Coast League before he was diagnosed last July with B-cell lymphoma in his left ribcage.
Ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!
nfl1
------
meg ne mondj le rola, hogy a ligamban jatszol. Igaz mar 9 regi jatekos bejelentkezett, de van meg 3 hely. Viszont egyeztetnem kell a tobbi csapattal is.
De be tudsz lepni Yahoo Public ligaba is, igaz ott nem magyarok jatszanak. De gyakorlasnak jo. En is ott kezdtem.
Egyebkent nalam az alap 5x5 beallitas van:
RUNS - HR - RBI - SB - AVG. WINS - SAVES - STRIKEOUTS - WHIP - ERA
stero:
-------
szivesen latlak, ha marad hely, es ha a tobbi csapat beleegyezik akkor kuldok mailt.
:))
A vicces az hogy ez a mail-em mar nem hasznalom, mert teleszemetelik allandoan reklammal.
De ha a te itteni mailed jo akkor arra kuldok infot most.
Gabor
-------
kuldtem Emilt, de az irta ki a gep hogy a cim nem jo. Egyebkent igy jartam a Legionarries (Blazsik Peter) cimevel is. Ha tudod az emil cimemet kuldd el a tiedet,hogy a belepesi kodokat eltudjam kuldeni. Ha nincs meg akkor JAX-nal tuti megvan. Ja es ha tudod a Legionarries emiljet akkor azt is kudd el legyszi.
Nem hajnalban.
Ejszaka :) De hat akkor olcso.
nfl1
------
Az elsobbseg a tavalyi jatekosoke, de ha marad hely mindenkeppen szolok.
Eddig 4-en vagyunk. 8 hely meg van, igaz csak tegnap kuldtem szet az emileket.
1. bocsesz
2. OK, igaz, ld 1.
3. OK
4. ez is igaz
5. mondtam, hogy NEM!
6. ezt ertem es tudom (ja, egy kicsit olvass olyanokrol, hogy miert jott el az ALCSbe jutott Marinersbol, es akkor mas szemszogbol is ertekelheted Pay-Rod -ot, mint az egyebkent valoban fantasztikus palyan nyujtott teljesitmenye, community building tevekenysege es vezetoi kepessegei.)
Itt azonban megiscsak a Yankeesrol van szo, akik szupercsapatot vasarolnak ossze horribilis penzekert. Ezt barki megteheti, es uzleti alapon vegigcsinalhatja, de emellett ugyanilyen alapon lehet nyafogni emiatt (ezt tettem en is). A helyzet szerintem kicsit hasonlit a dopping ugyre: senkit nem erdekel, hogy mivel tomik/szurjak magukat a sportolok, mert a nezok linedrive HRokat szeretnek latni, nem lazy flyballokat. Ugyanezen okbol nem tesz semmit Bud ez ugyben. Hogy ezek hosszu tavon jot tesznek-e a sportnak azzal pedig a vezetok es uzletemberek nem torodnek.
7. Marmint Debrecenbe? Meghiszem azt, az egesz csapat ezt csinalna!!! (De tenyleg, honnan tudod, hogy alapbol nem ezt csinalom?)
8. Hat igen, a pitching rosterrel szemben meg felvesszuk a kesztyut Debrecenben is. Es a 2B-n is nagy lyuk tatong! (No, akkora azert nem, mint mikor errorkiraly Soriano ott volt, de az utosorrendbol azert majd hianyozni fog.)
Greg Maddux is returning where he started his career. The four-time Cy Young winner agreed to a $24 million, three-year deal with the Cubs Tuesday. The deal is pending a physical, but the 37-year-old Maddux is expected to report Wednesday with the rest of the Cubs pitchers and catchers. The addition of Maddux gives the Cubs one of the strongest rotations in the game.
tudom, hogy bunkó megnyilvánulás volt, viszont kurvára elegem van már az örökös rinyálásból (és pontosan ezért nem is érdekel, és minden további rinyálásra így fogok megnyilvánulni, pontosan ilyen fasz paraszt stílusban).
és igen "2001 Arizona Diamondbacks 2002 Anaheim Angels, 2003 Florida Marlins" - ezért nem kell rinyálni.
"Szerintem a Yankees lepjen ki a ligabol. Elore megkapjak a gyuruket, csak ne jatszanak." - hehe, sivár lenne nélküle a liga, nagyon sivár
és ha valaki költ az miért baj? azért van a pénz, hogy költsék.
"En azt mondom a CUBS veri a Yankeest a dontoben 4-2 re" - úgy legyen
Jax (1094):
------------
En azt mondom a CUBS veri a Yankeest a dontoben 4-2 re
Fighting (1098):
-----------------
Szerintem a Yankees lepjen ki a ligabol. Elore megkapjak a gyuruket, csak ne jatszanak.
A tobbiek meg jatszhatnanak a National Cup-ert vagy valami hasonlo. (egyebkent minden evben ez van, es megis: 2001 Arizona Diamondbacks 2002 Anaheim Angels , 2003 Florida Marlins). Na erre varrjon a Steinbrenner gombot.
Jax (1100):
-------------
Kell Salary Cap, ez nyilvanvalo. A 100 milla rendben levonek tunik.
Es nem csak a Turner nem szegeny, de a Minnesota tulajdonosa is milliardos, megsem kolt eszetlenul, a Cubs tulajdonosa meg a Tribune Co. ami a legnagyobb media cezar arrafele, ugyhogy megengedhetne maganak.
Jax (1104):
-------------
1. igy van
2. ez is igy van
3. meg engem is
4. szerintem is gyenge volt
5. ha nem ismered szemelyesen, ne feltetelezd hogy nem lenne kepes ra. Es almodni nem tilos.
6. ez ki*aszott bunko megnyilvanulas volt.
7. no comment
8. ha a Maddux a Yankeeshez megy, kivanom, hogy a 299. gyozelme utan szaradjon le a karja es soha tobbet ne tudjon labdat fogni a kezebe.
(ez is bunko megnyivanulas, de nekem is lehet 1)
Na erre a hetre ennyit. Orulok hogy lassan beindul a topic. Es egy idezet a vegere:
"that this is terrible for baseball, one team gobbling up all the talent and set to enter the season with almost a $200 million payroll. You can call the Yankees the Evil Empire"