Ez egy no limit texas hold'em póker verseny volt, ahova végül (csak) 3 csapat játékosai kvalifikálták magukat: Wolwes, Cowboys, Soldiers! Összesen 15-en voltunk, ebből 2-en a Soldiers színeiben (Soldiers pólóban) én és Márton Gergő Misinek és nekem volt a Vargában osztálytársam! 3 asztalnál kezdődött a derby 5-5 emberrel, mindan asztaltól ketten kerültek az utolsó asztalhoz. Kemény, több órás küzdelemben Gergő is és én is továbbjutottunk a Final Table-höz. Én 4. ként estem ki a 2. legnagyobb pénzzel: A,J párral estem ki A,Q párral szemben. Végül Gergő Heads up-ban maradt ezzel a sráccal. 1:7 arányú pénzzel. Az első körben a srác 9,9 -re all in-t mondott flop előtt, amit Gergő A,5 -tel elfogadott és a srácnak lejött a sora (5,6,7,8,10 jött le)
A Soldiers tehát nem okozott csalódást úgy gondolom:2. és 4. helyezés
Köszi szépen, de már közben megszereztem Trugyitól :) Szép vasárnapot mindenkinek! Készüljetek a pattogatott kukoricával, este Bears vs Patriots meccs lesz!! :)
Bocs hogy csak most írok de mint azt tapasztaltad egyéb elfoglatság miatt nem voltam az edzésen.Ha eddig még nem kaptad meg akkor természetesen oda tudom adni a DVD-t.
"6. Szolnok Soldiers Magyarország kedvenc csapata. Legalábbis a játékosok körében. Mindig jó hangulatú, kemény mérkőzéseket játszanak, vendégszeretetük példás értékű. Fizikálisan remek csapat, kis számuk azonban komoly hátrányt jelent a számukra. Ráadásul a Blue Bowl alatt elég sok sérültjük is lett. Nagy előnyük azonban, hogy a hírek szerint NFL-t is megjárt edzőt sikerült szerezniük maguknak, ami azt jelentheti, hogy a jó fizikumú játékosok remek képzést is kaphatnak. Sajnos ebből ősszel semmit nem mutattak meg, reméljük átmeneti probléma ez nálluk."
Sorry, hogy eddig még nem jelentkeztem, sőt edzésen se voltam, meg még moneyval is lógok ( Bocsi Geri!!! ) , finoman fogalmazva minden fronton harcolok!
Dolgozom azért nem tudok menni edzésre! Most időben hazaértem, melóból, ezért írok, dokihoz megyek!
Szal Bocsi srácok, hogy nem izzadok veletek mostanában!
Ja Dzsordzsi!
Ha keresnétek telón majd írj előtte smst, sajna ellopták a telóm, így minden telszámom elment!
Hiányomban nyomtam tegnap főnökömön egy tackle-t....
nem fogjátok elhinni de a jövő héten 3 napot is kell dolgoznom! de aztán szabin leszek január közepéig! felháborító nem? és megyek is tüntetni. ebben a félévben 3 napot dolgozni az szerintem SOK!!!!!