á a munka nem jó, árt a szépségnek!össze vissza meg 24 óra el rettentő!
és még vállalkozás is
mondjuk alapozó eljárásnak jó , de aztán?
délután róma volt a duna tv, holnap meg pergamon. klassz volt törökbe, kár ,hogy a java meg berlinbe van. g legalább virtuálisan vihetett vólna de hát szeleburdi és fiatal nem gondol a gondal..
most jól vágtam a fát fölötte!
olyan felfujható palmafára gondolsz? az nagyon cuki... krétán egy vai nevezetü helyen ücsörgött alatta egy honfi társunk, fölötte meg igaziak.. az úri közönség elégé megnézte. somogyban a kutya sem pisilné le ezért pont jó
ebben a korban már sokat kell aludni, hogy másnap pihenten tudjak nyugovora térni! ez a bagolykodás nem túl jól megy! viszont cserébe 1/25- kor kellene felkelni! ti iccaka dolgoztok? vagy csak jól birjátok az ébren létet?
nekem somogyország is jól hangzik, teqillával gyógyitgatva!amúgy felénk csak rosebbország ként emlegetik.
érzékeny pontom : tököli meg focizgathat, lehet ,hogy mégis lesz bajnokság?
tudod csak olvasni meg irni nem tudok a többi megy, jön magától! tényleg ugy gondoltam ,hogy túl vagy rajta! tudod a lenyelt viz mennyisége , főleg fejjel lefelé utazáskor, valahova gyülik, gyülik, gyülik...
meg érdekelne, hogy gombóc hasán van e olyan gumis izé , meg olyan rózsaszines izéke a fejen meg minden hasonló, izgulok gombóc hideg vizben nem hangzik túl jól! hajrá gőzgombóc!
kinek kellet átmenetileg scanner? hp scanjet 5300c