Nem lacafacázok??? Ezek szerint még nem láttál Clio hátsó ülést belülről. Bár valóban ebből a szempontból nincsenek lehetetlen helyzetek. (ha az akarat megvan:-)
"teljes napom ráment volna a beszerzésre és főzőcskézésre" ezt már én is +tapasztaltam :-)
Amikó' léböjtkúrázok, akkó' +van a pluszmozgás is: pincérnyitót eldugtam, hagyományossal + néha elég rendesen meg köll dógozni a bennelevőért :-)
Ha már a fogyó felé terelődött a szó...
Talán 2-3 éve regisztráltattm magam a www.hazipatika.hu oldalán, ahol az ígéret szerint küldték a napi mozgás és étrendet.
Ha ehhez tartani akartam volna magamat, bizony a teljes napom ráment volna a beszerzésre és főzőcskézésre.
Nekem inkább ilyen tanácsok kellenének, hogy: "Ne egyé' má' lyonit vazze, az a hagyma úszik a zsírban!", vagy "Ződséget kérjé' te a csirkemell alá, ne azt a rohatt sűtkrumplit!"
Vagy inkább mozogni kellene többet? Vumenke, ezt ugye el sem olvastad??
- Mi a különbség a hidra, a vidra és a kobra között?
- ???
- Az, hogy a vidra meg a kobra fel tud mászni a hidra, de a hidra nem tud felmászni a kobra meg a vidra.
Léböjt-kúrát én is szoktam tartani, tramini fröccsökkel :-) Naggyon kellemes :-)
Komolyra fordítva -persze valós amit írtam- ész nélkül nem szabad belevági, az biztos.Vmit elcseszel és többet ártasz vele, mint használsz. A kedvenc receptesemet nézd meg, kapásból 19 féle diétát találtam :-)
Aztán ha jól lefogytál, nézhetsz rajta húzósabb étkeket is :-)
Könnyebben...
Mivel ezt a topikot nem lehet szétoffolni :)), ezért kicsit más témában kérdeznék.
Közeleg a tavasz, legalábbis az eszem meg a naptáram ezt mondja és én hiszek nekik (bár ennek kicsit ellentmond a 1275. hozzászólásom ugyanitt), közeleg a böjt ideje is. Egyre inkább hiszek ezekben a dolgokban, első alkalommal tavaly próbálkoztam ilyennel. Sajnos szakember tanácsa nélkül, kevés ismerettel, de így is jó érzésekkel gondolok vissza rá. Egy-két nap étkezés nélkül nem okoz különösebb gondot, olykor előfordul velem különösebb okok nélkül is. Régebben hétfőnként általában nem ettem semmit, jó lenne visszatérni ehhez is. (Aki látott már, az csodálkozhat, mert bizony a mérleg olykor elgondolkodik, hogy 2 vagy 3 jegyen mutassa az eredményt, főleg ha ruha is van rajtam.)
Tavaly a március 11-gyel kezdődő héten tartottam 4 napos böjtöt. Ez volt a második hét, miután kirúgtak a munkahelyemről, viszont már jó idő volt. Hétfőn körbekerekeztem a Velencei-tavat, feltekertem az Ingókövekhez Pákozd felett, kemény volt. Kedden pihenés volt, szerdán néhány geocache-t megkerestem, ekkor már csak lazább túrázást, pár kilométereket vállaltam. Csütörtökön iskolában voltam egész nap, és ha jól emlékszem pénteken már ebédeltem. Keveset. Viszont aznap este 65 km-t tekertem a városban. A 4 nap alatt igyekeztem sok ásványvizet inni, szerintem nem sikerült annyit, amennyit kellett volna, kalóriaszegény gyümölcslé is jutott valamennyi, naponta 1-2 alma, egyszer, egyszer banán.
Idén is szeretnék valami hasonlót, csak hatékonyabbat. Csatlakozik valaki?
Ki tud erről többet? Méregtelenítés? Fogyókúra?