Keresés

Részletes keresés

alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -1 0 241

amennyire tudom éppen nem.

Viszont tanultak az ÉN hibáimból)

Előzmény: Törölt nick (237)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 240

muhaha!

De hiszen azt csinálják!

Szorgalmasan keresik az igazit és egy-egy estére meg is találják!

(szerintetek azonnal el kéne venniük az első luvnyát aki a cipőjükre térgyepel?)

Előzmény: Törölt nick (236)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -1 0 239

ÉN szarom le magasról!

TI meg megnyugodhattok, a központi "hejespasee" keretből NEKTEK ezentúl is ki fogjkj utalni azt a tucat bradpittet.

Előzmény: Törölt nick (235)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.08 0 1 238

Most jót nevettem .

Ki a fene fogja felnevelni az 50 , pláne 60-70 éves papóka gyerekét ? Az lesz a hagyaték anyunak ?  Felelős gondolkodás ....

Arról meg már ne is beszéljünk , hogy ma már egy 40 éves nő is vígan szülhet ! Ugyan kicsit késő szerintem , de ő még látja érettségizni a gyerekét .

Előzmény: alaptalan (222)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -1 2 237

Akkor viszont egyik sem mgtow, hanem simán szinglik. Miután jól kikufircolták magukat, ötven éves korukban majd elrikkantják magukat, hogy: "Nősülni akarok, ide nekem egy szűz lányt!" 

Így gondolják?

Előzmény: alaptalan (234)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -2 1 236

Akkor rá vannak szorulva a nőkre. 

Az lenne az értelmes tevékenység ebben az esetben, hogy elkezdenek keresni egy NŐT, olyan igazit a sok liba közt, ahogy ez nálad is volt. Ehelyett pazarolják az idejüket az mgtow-val. Minek, ha egyszer végül úgyis gyerekre akarják költeni a megfelelő anyagiakat? Csak összehozni akarnak egy gyereket, nem akarják látni felnőni?

Előzmény: alaptalan (234)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 235

Most ez a lehetőség fontos vagy nem fontos? Ha fontos, akkor az mgtow tévút, hiszen ez zárja el őket a lehetőségtől. Ha meg nem fontos, akkor a nőknél sem fontos.

Előzmény: alaptalan (232)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 234

muhaha!

(ahogy azt Szerénke elképzeli!)

Nem érted.

A fiaim AKARNAK családot, gyereket - MAJD!

Előzmény: Törölt nick (231)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 233

vagy se.

Előzmény: Törölt nick (229)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 232

...de NEKIK meg van a lehetőségük!

Előzmény: Törölt nick (228)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -1 2 231

Sohasem mantráztam, hogy az MGTOW megbukott, én ugyanis az egészet csak rinyáló, hisztiző férfiak 'mozgalmának' tartom.  

Egyszerűen vállalja fel a férfi azt a döntését, hogy nem akar családot, minek erre mozgalmat építeni? 

A sok elborult hülyepicsa még téged látott elborult hülyepöcsnek, gondolom, hogy utánad ők is találtak maguknak egy FÉRFIT.

Előzmény: alaptalan (227)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -1 0 230

Megont kezdek elveszni...

Most akkor az az MGTOW, aki nem házasodik, vagy nem megy bele hosszú kapcsolatokba?

Hanem csak rövid kalandokba?

Azért ehhez kell ám tudni valamit, hogy valaki életvitelszerűen tudja váltogatni a nőket.

Az átlagember nem ilyen.

Ha meg valaki fiatal pasiként le akar mondani a nőkről, akkor ahhoz igen komoly lelkierő kell.

Itt ez kis oktatóvideó azoknak, akik le kívánnak mondani a csajozásról...

https://www.youtube.com/watch?v=QQSYo_pC-QA

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 229

Ez itt amúgy a házassággal büszkélkedő topik?

És te tényleg arra építesz, hogy a fiaid az mgtow-t megunva majd hetven évesen belevágnak a gyerekprojektbe?

Anyócának a maga öregecske módján (bocsánat, nem bántásból írtam) teljesen igaza van, az mgtow férfiaknak is kényszerpálya ez, ha egyszer azzal akarnak "visszavágni" a nőknek, hogy ők még idős korukban is meggondolhatják magukat. :) Hiszen a meggondolás hoz csak gyereket, ha a gyerek fontos - és a visszavágásokból úgy tűnik, hogy igen -, akkor nincs más jó választás, mint az együttműködés. Vagyis az mgtow a kisiklás, kudarc kezelése csupán.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 228

Nem bukott meg az mgtow. De nyilván nem az lesz belőle, hogy az 50-60-70 éves férfiak még utolsó erejükkel hagynak 1-2 gyereket szuvenírbe egy 35 év alatti nőnek. 

alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -2 2 227

...nem jól fogták a nyakát, a nyakát, sej haj a nyakát...

Pár lukkal arrébb. NEKEM szerencsém volt, a sok elborult hülyepicsa után találkoztam egy NŐVEL és több mint 30 éve élünk boldog házasságban.

De mantrázd még párezereszer, hogy az MGTOW megbukott, nincs is, sőt nem is volt soha, csak az incel pasik önáltatása.

Nézz ki az ajtód elé, biztos ott rágja már a küszöböt tucatnyi bradpitt.

Előzmény: Törölt nick (225)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -2 4 226

ENGEM hiába akarsz győzködni, én boldog házasságban élek.

Az MGTOW férfiak meg harsányan kiröhögik az "érveidet".

Előzmény: Törölt nick (224)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -4 3 225

Ah, és majd fiatal nők tömege fog tülekedni a kiégett, defektes, rozzant állagú 50-60-70 éves tatácskákért. 

Álmodban.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 224

Attól a kis gyereknemzési idő különbségtől ugyan a férfiak úgy érzik, mintha örökké élnének - de ez nem igaz. Sajnos.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 223

És hány férfi van "megfelelő anyagiakkal", hogy egy szülőképes korú nő fantáziát láthasson benne, mint támogató apában, mert oda tudja tenni az asztalra egy gyerek 20-25 évnyi felnevelési költségét az asztalra (hisz másképp már nem tudja finanszírozni a dolgot), ne viccelj már. :) Nincs jelentősége.

70 évesig meg nem is él egy átlagférfi, mint tudjuk.

alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -2 2 222

van egy lényeges különbség.

A szinglilétre ráunó férfi (megfelelő anyagiakkal) 50-60-70 évesen is képes egy pinát újítani.

És LEHET még gyereke!

Hogy is van ez egy 40+ éves nőnél? Majd vesz egy kutyát, tucat macskát?

Előzmény: Törölt nick (220)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -2 1 221

aha.

A 10+++ kategóriájú legfelső 0,01% majd ráhajt arra a 0,001% 11++++ értékű pasasra!

Mert a csúcsok csúcsa szint alattiakat meg se látják. Na jó, szóba jöhet még egy bradpitt vagy egy Deny de Vito celeb is. Már most micsoda tülekedés van! Andivajna jelenség?

(mi lesz itt még megfizetve ha a férfiak fele-kétharmada nem áll rajthoz!)

Előzmény: Törölt nick (219)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 220

Ha nem tűnt volna fel, az elmúlt 15-20 év arról szólt, hogy a nők, szingliként, meglegyenek alkalmi kapcsolatokkal is, sőt, akár anélkül, szóval ők az mgtow-ba már nem fognak beleroppanni. Ez volt a nők kudarckezelési módja. Most jönnek a férfiak, és ők is kezdenek valamit a kudarcukkal. Meg lehet magyarázni, a szinglik is megmagyarázták, hogy nekik nem is kell férfi, mert egy sem ér fel hozzájuk. Mostmár a férfiak is úgy gondolják, hogy magyarázkodniuk kell, meg hogy túlnőtt a kudarcuk a tűrőképességükön, ezért elkezdtek hadoválni arról, hogy miért nem felel meg nekik egy nő se. Ezt már láttuk a szingliknél, szóval még csak nem is nagyon eredeti.

Előzmény: alaptalan (218)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -2 2 219

A csaj a maradék 8 jelentkezőből választ egyet majd.

Olyan nagyon fel se tűnik neki, hogy a 7-8-9. helyről valaki diszkvalifikálta magát.

Bocs, ha őszinte voltam.

Előzmény: alaptalan (218)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -2 2 218

igem, de a CSAJÓCÁK kudarca!

Az ígéretes, szép szál gazdaállat nemhogy lepattintja, hanem magára se engedi tapadni a reménybeli ektoparazitát, így az szegény kénytelen maga megdolgozni a mindennapi betevőért!

(micsoda gyalázat! Elnyomás! Neglect rape!)

Előzmény: Törölt nick (216)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -1 0 217

Van ilyen értelmezése is, ez igaz :)

Előzmény: Törölt nick (216)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 216

Vagy te növöd ki.

Az mgtow kudarckezelés, ahog a szingliség is.

Előzmény: alaptalan (215)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.08 -2 1 215

...majd kinövöd.

(vagy sem. ESP)

Előzmény: Törölt nick (214)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 214

Szerintem hagyjuk ki ebből a családtagokat.

Mindenesetre a meggyőződésem maradt.

Előzmény: alaptalan (196)
Sevele Creative Commons License 2018.12.08 0 1 213

Vagy ha ugranak is neki, akkor valami más hibádzik nála.

Előzmény: Törölt nick (182)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 0 2 212

Lehet vótmá, nem baj.
Nincs több vacsora női kollégákkal, nem ülnek melléjük a repülőn, eltérő szinten foglalnak szobát egy szállodában és nincs kettesben való üzleti megbeszélés - nagyjából így foglalható össze a Bloomberg szerint a férfi kollégák hozzáállása a női munkatársakhoz a Wall Streeten.
https://www.portfolio.hu/vallalatok/ezt-okozta-a-metoo-nem-kellenek-a-nok-a-wall-streetre.306615.html

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!