Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

dance10. Creative Commons License 2006.05.09 0 0 438

igen ,és az a legszőrnyűbb,hogy ilyen hülyén csinálja (nem kereskedő magánszemély árulja) gondolom szerzett hozzá szervízkönyvet !!

sajnos míg nem teremtenek ebben az országban rendet (jogszabályal lehetne valamit tenni de fülük botyát sem mozdítják) addíg megtehetit kérdezem én kint miért nem tekergetik???? mert ráhúzzák a vizes lepedőt !!!!! nálunk miért nem llehet ezt megcsinálni????? mert egyből rend lenne???

Serpa Creative Commons License 2006.05.09 0 0 437

Szia.

Az enyém is soká fog ismét, "politikailag korrektet" látni. Az adatmentettek tokja meg vékonyabb is. Szóval sok érv szól mellettük :-).

Előzmény: AtSi (435)
Serpa Creative Commons License 2006.05.09 0 0 436
Hát ezért kerülöm el a használtkocsi kereskedőket. Szerencsére megtehettem. Sajnos már minden terület és szakma le van járatva "ügyes" emberek által. :-(
Előzmény: dance10. (434)
AtSi Creative Commons License 2006.05.09 0 0 435

Kössz az infót...sajnos a használt kocsik átka az ilyen:/

Serpa: Nálam még nem volt benne eredeti, csak másolat (természetesen az eredetiről adatmentés címén;>)

Előzmény: dance10. (433)
dance10. Creative Commons License 2006.05.09 0 0 434
Előzmény: dance10. (433)
dance10. Creative Commons License 2006.05.09 0 0 433

sziasztok

ezt az octaviát kerüljétek el:

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=590351&command=ugras&screenwidth=1024

töbször is hirdeti

egyszer 3 milláért 130.000km -el utána 2.5 -ért 260.000km el

felhívtam az ürgét egyből azzal kezdte melyik kocsi után érdeklődöm mire megkérdeztem miért hány db van (nem nagyon akarta kinyögni ) hosszas beszélgetés után kinyögte csak 1 autója van !!??? persze amiben 130.000km van mire megkérdeztem miért amiben 260.000 van azzal mi van erre azt válaszoplta azt eladtam de kicsit sem győzött meg !!!!!!! szóval simán elkerülendő a kocsi!!

fepeti001 Creative Commons License 2006.05.09 0 0 432
Hello,

CDR-t nálam hibátlanul kezeli, CDRW-t még nem próbáltam.
üdv
Előzmény: Serpa (431)
Serpa Creative Commons License 2006.05.09 0 0 431

Sziasztok!

Rádiós kérdésem volna. Fel is teszem:-)

Stream rádióba lehet másolt CD-ket berakni? Valahol belefotottam egy olyan infóba, mely szerint enyhén szólva nem szereti.

Van tapasztalatotok? Egyelőre jogkövető állampolgár vagyok :-)).

Üdv.

AtSi Creative Commons License 2006.05.09 0 0 430

MobilCard-os megoldással vitted be az autódat vagy nem? Mert nekem azt mondták, ha őket hívom fel, akkor kapok csak csereautót (persze tuti egy lerobbant verdát, de legalább menni fog). Másrészről TUZI, én is irigyellek egy kicsit a motorodért, ha váltódért annyira nem is :) Eredetileg én is TDI-t akartam, csak nem volt 700e plusszom rá:(

Viszont örülök neki hogy ezexerint valamennyit visszaesik a fogyasztása ennek az MPI motornak is. Nálam még csak 6e van benne, bár most a hétvégén belemegy legalább 1e.

RS TDI-st akarok:) (majd ha kijön és megnyertem a lottó 5öst)

Előzmény: ac07 (429)
ac07 Creative Commons License 2006.05.09 0 0 429
És persze még eddig egyszer sem adtak csereautót, pedig a nejem csak autóval tud dolgozni menni, ezért is van már benne november vége óta 11e km.
Előzmény: TUZI (428)
TUZI Creative Commons License 2006.05.08 0 0 428
"ez nekem (vagy a nejemnek 1 nap szabi)."

Jóesetben:-)
Én hiába jeleztem előre ,mégis megkellet rendelni a tömitést, és természetesen egy újjabb nap lett az ördögé.
Előzmény: ac07 (425)
ac07 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 427
Azé nem semmi, igaz ez egy GTI-től (inkább annak reklám?), irígyellek a váltódért (a motorért is :)
Előzmény: TUZI (426)
TUZI Creative Commons License 2006.05.08 0 0 426
Hy.

EZT most találtam (kaptam) a DSG-s váltóról.
Most veregetem a vállam.:-)
ac07 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 425

Szia! Még egyszer gratula az új autóhoz.

Előtte nekem is OFF Xsara ON volt. Az is jó autó volt, de nem egy kategória a Skodával.

Nekem is ezzel a motorral van az autó, most már lassan 11e km lesz benne. A fogyasztás kezd beállni, egész télen 8 alatt volt, most kezd 7 felé tendálni (sok autópályával, ill. kisvárosi rövid utakkal).

Nekem most kezd előjönni a tipikus Oct. II. betegség: susog a jobb hátsó ablak.

Nem tudom, hogy mikor tudom megmutatni "doktornak": ez nekem (vagy a nejemnek 1 nap szabi).

Előzmény: Serpa (424)
Serpa Creative Commons License 2006.05.08 0 0 424

AtSi, Ac07, Pacs_425 kösz szépen.

Sima 1,6-os MPI. Még nem próbáltam mit tud (első 1500-2000 km-t biztosan nyugdíjas tempóban teszem meg), de elégedett vagyok vele egyelőre. A kényelem tetszik, nagyon. Azt mondják a francia autókra, hogy nagyon kényelmesek, de ez jobbnak tűnik mint pl. a Xsara, amit elég sokat hajtottam. A váltója is szépen teszi a dolgát, de a Xenon, az valami csúcs. Ha valami megérte az árát, akkor ez az.

Az ragadott meg benne, hogy ugyanaz az illata, mint a német barátunk Octaviajának '97-ben és '02-ben, amikor sokat utaztunk benne.

Így utólag a multikormány hiánya már feledésbe merül. Kárpótolt az autó szépsége (meg a kereskedő).

ac07 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 423
Gratula! Minden jó a masinához!
Előzmény: Serpa (408)
pacs_425 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 422

Serpa,

Gratula a gephez, kellemes elvezkedest! :)

Lusta vagyok visszaolvasni, milyen motorral rendelted az autot?

--

pacs_425

pacs_425 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 421

"valaki tudna nekem abban segíteni hogy a motorházban hol találom. sjnos nem tudtam kilogikázni a dolgot. ha meg rossz helyre rakom és legközelebb megyek szervízbe jól kiröhögnek főleg ha még azt is mondom hogy csökkent tőle a fogyasztás. azt írja a beszerelési útmutató hogy az eszközt az üzemanyagbefecskendezőhöz legközelebb kell felerősíteni a benzincső külső felületére (1. db-ot)."

Ilyet keressel a hengerfej kornyeken:

15/16
fuel line / feed/return / AXP,BCA

--

pacs_425

Előzmény: csokoladee (410)
pacs_425 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 420

>> Én a gyárilag állítható cuccok közül az automatikus ajtózárást kértem,

> És még mindig csak keresek ezekről vmi listát, még mindig csak keresek... :)

http://de.openobd.org/seat.htm

Innen mar el lehet indulni.

--

pacs_425

Előzmény: Varshi (394)
AtSi Creative Commons License 2006.05.08 0 0 419
ja igen, és gratulálok:))) Használd egészséggel:)
Előzmény: Serpa (417)
AtSi Creative Commons License 2006.05.08 0 0 418
Nekem ugyan csak normál a lámpám, de előző autóhoz képest ez is csoda :) Ennek a normálja világít annyira mint annak a refije :D Na most a xenon még egy lépés:))
Előzmény: Serpa (417)
Serpa Creative Commons License 2006.05.07 0 0 417

Köszönöm, köszönöm!

Vásárlás előtt sokat vaciláltam a Xenon lámpákon. Szerintem nagyon megérte. Ha belegondolok mennyit vakoskodtam eddig ...

Remélem nem szentségelnek a szembejövők, mert fénye az van rendesen.

Előzmény: TUZI (409)
TUZI Creative Commons License 2006.05.07 0 0 416
Nem akarlak elkeseriteni, de ez a csoda kütyü szerintem lópikulátsem ér.
Persze ha Te hiszelbenne akkor lehet hogy használ. Én ilyenkor arra gondolok ,hogy ha a fogyaztást ilyen egyszerű ezközzel lejjebb lehetne nyomni akkor szerinted a gyárnak nem érné meg többezres mennyiségben vásárolni és beszerelni alapból?

"üzemanyag befecskendező részhez"

Na itt már kicsit érthetetlen, mihez kerüljön közel? Ha szó szerint veszem akkor a befecskendezőhöz ,na de akkor 4db kel. Mondjuk nem rossz politika rögtön eladnak 4-et.
Ha viszont a bejövő csőre teszem már is lehet mondani ,hogy így kérem nem hatásos.
Azért ha neked használ akkor majd én is elgondolkozom a használatán, de még várok jó sok időt.
Előzmény: csokoladee (412)
TUZI Creative Commons License 2006.05.07 0 0 415
Küld Mailban.:-)
Előzmény: csokoladee (414)
csokoladee Creative Commons License 2006.05.07 0 0 414

valahogy nem akar összejöni a feltöltés.

Előzmény: TUZI (411)
csokoladee Creative Commons License 2006.05.07 0 0 413

helló.

az előzőben nem sikerült a feltöltés lemére most menni fog.

csokoládéé

csokoladee Creative Commons License 2006.05.07 0 0 412
helló!

elöre is köszi a segítséget. csatolom a képet a motortérről és a petrol boosterről meg a leíratot:

1.       a Petrol Boostert minél közelebb szerelje fel a karburátorhoz vagy az üzemanyag befecskendező részhez

2.       a készülék minél távolabb kerüljön az elektromos berendezésektől.

3.       győződjön meg arról, hogy a készülék nem érintkezik mozgó alkatrészekkel.

csokoládéé

TUZI Creative Commons License 2006.05.07 0 0 411
Passz!

Én még nem láttam benzines Škoda motort! :-(
Szvsz. valahol csak megtudnám találni, esetleg Gyurcsik modon táv segítséggel. Küld el a leírást a csoda kütyüről, egy fotót a motor térről, aztán megprobálhatok segíteni. De ha Albertirsán vagy a környékén laksz akkor át is ugorhatok, mert most oda kel mennem. :-(
Előzmény: csokoladee (410)
csokoladee Creative Commons License 2006.05.07 0 0 410

sziasztok!

sajnos egy teljesen laikus skoda tulajdonos vagy, de vettem egy petrol boostert és a benzincsőre kellene felszerelni. valaki tudna nekem abban segíteni hogy a motorházban hol találom. sjnos nem tudtam kilogikázni a dolgot. ha meg rossz helyre rakom és legközelebb megyek szervízbe jól kiröhögnek főleg ha még azt is mondom hogy csökkent tőle a fogyasztás.

azt írja a beszerelési útmutató hogy az eszközt az üzemanyagbefecskendezőhöz legközelebb kell felerősíteni a benzincső külső felületére (1. db-ot).

a skoda típusa: 2003-as skoda octavaia 1,4 benzines.

előre is köszi akár a térképes segítséget is. 

csokoládéé

TUZI Creative Commons License 2006.05.07 0 0 409
Hy.

Éljen ,éljen (Május 1-je:-)) akkor most hajrá ,persze csak ésszel eleinte.
Gratula, és használd sokáig megelégedésedre.

"4.572 m hosszú"

Csak, azt hittem hosszabb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!