Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Áááááááááá baszki!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))) Most majdnem belefejeltem a monitorba! Ez kúrva nagy!! :-))))) Szegény Zoli lenne zsákban, csak az első kanyarig jutnának. :-) Mi lenne a második pálya felírva? "erajtoltunk, nefékezé, szia menyia merci?? MENYI A MERCI?? Kersél meg a merci miat, címem irjalhejesen.duduval@tajgetosz.hu
Remélem valami olyan emberhez került aki megbecsüli. Ha azok voltak amikre gondolok akkor már egyik sem tömegdarab, pl azért a 917-es Martini verzióért is már kemény pénzeket kérnek ami Zolinak van. Viszont valamelyiknek meg lefelé ment az ára.
Én is láttam egy villanás elejéig a 4 darab LM gépet,de nem volt egyértelmű az ára,meg mintha licites lett volna.Szerintem le vették,vagy a fene tudja....
Na 8-ért sokáig fogja még ezt árulni. Én az Expresszen találtam az imént egy hirdetést valami 400 eladó modellautóról. Rákérdeztem van-e köztünk rally vagy pályagép. A képek alapján néhány Maisto Le Mans autója van.
Mit is mondhatnék erre............. Hidd el hogy lesz aki befizet.
Néztem már ebay-en is ezt a Joe Bar Team-et. :-) 4 retro naked gép,ráadásul nagy kedvenceim, mennyi az ára? Mik vannak még a srácnál nem tudod, mert a háttérben mintha egy oldalkocsis BMW-t is látnék. A Harley-k nem érdekelnek.
Szerintem szép lassan bele kell törődni hogy a Renault már sosem lesz olyan mint pl. Alonso idejében. Ha már mindenképpen ki akarják tenni onnan Heidfeld-et, ( szerintem is jogtalanul ) akkor én a helyében legszívesebben Bruno Senna-t látnám. Adni kéne neki még egy lehetőséget. Szimpatikus nekem az a gyerek, és nem csak Ayrton miatt.
Én komázom Prost-ot is meg a TAG Turbo-t, 5500-ért ez ajándék, feltéve ha nincs valami hibája a modellnek. Lehet még érdekelne is a dolog ha fel tudnék lépni arra a nyomorék vaterára. Ennyiért gyanúsan olcsó ez a modell. Ugyebár ennek létezik butított verziója is, még az is drágább ennél.
Bevallom hogy nekem ez kimaradt az életemből. :-) Most látok először ilyen gépet. Nem nagyon jártunk mi játékterembe a haverokkal. Foci meg a bringázás ment ezerrel, ha rossz idő volt akkor általában nálunk medzsóztunk meg autós kártyával játszottunk. F1-et is játszottunk papírdarabkákkal. Azért félelmetes hogy mennyit fejlődött a technika. Régebben el kellett menned egy jobb játékterembe ha szimulátorozni akartál, most már elég otthonra egy jobb PC-s program, meg egy jobbféle kormány + pedálsor és kész.
Renaultnál valakinek tényleg elgurult a gyógyszere... Heidfeld helyett Fisichellát (!!!!!!!!!!!!!!!) akarják állítólag...
A másik hír Kartikheyan helyett Ricciardo. Hááát egyrészt a HRT egyetlen szponzorát a Narain biztosítja, másrészt a fiatal ausztrál élete legrosszabb döntése is lehet, ha igent a mond...