Szervusztok, tapasztaltatok már ilyet? DSG váltós Octáviáammal mentem tegnap és egyszercsak felpörgött a motor 4-5000 ezres fordulatra "lefagyott a váltó", talán épp hármasban lehetet, villogott a műszerfalon az összes (P R N D S) betű. Megálltam, újraindítottam és rendben működött.
És nagyon mérges is. A modellváltás előtti utolsó pillanatban rendeltem a kocsit (a szaharabézs szín miatt). Akkor megkérdeztem, hogy milyen újdonságot hoz még a váltás, amire a válasz az volt, hogy semmit.
Na tessék. Mégis. A Stream le tud játszani mp3-at és lehet rendelni 8400 pénzért audió csatlakozót a könyöklőbe.
Átvétel előtt bele is tetettem az ajtózáródást. Sajnos más programozhatóról nem tudok, de lehet, hogy a Coming Home-Leaving home is programozás kérdése, ahogy látom.
A kihangosítóval bíbelődök még, de nagyon tetszik, hogy hangutasításokat lehet adni a kihangosítónak és hogy saját memóriája van.
Ez érdekes ,egy JÓ gumisnak simán ki kellene szurnia hogy mi a baja. ac07 kollégának igaza van ,centír ,szálszakadás, stb. ,de ezeket mint irtam a gumisnak simán felkel hogy ismerje.
Egy másik nyáriasabb idöpont engem is érdekelne!! Nem tett jo ez az idö a melomnak és rengeteg lemaradásunk van ugyhogy egy más idöpntban ha ugy esik én is benne lennék!
Ugyan nem 4*4-es, hanem első kerekes az Octaviám, de pl.: a Totalcar (nem mindenkinek mérvadó) el volt ájulva az új 4*4-estől, de a régire sem mondtak rosszakat. Dízellel meg különösen jó párosítás.
Tudom és sejtem is hogy nem ilyen egyszerű, ha az lenne, már megoldottam volna :)
Amúgy nem kell bemutatni a dolgot, mivel programozó is vagyok, bár, nem egészen ilyen területen dolgozok :) De az tény, hogy firmware frissítéssel sokmindent elértek már más technikai eszközöknél is. (pl. dvd író esetén is láttam már csodát :) )
Amúgy igaza van mindkettőtöknek. Az mp3-as decoder lehet software-es és hardware-s is. Jelen esetben lehet hogy csak software kellene másik, viszont ott lehet a gond, ha az mp3-as software nagyobb (ami simán elképzelhető), és az már nem fog elférni a szerkezet erre fenntartott memóriájába.
Egyenlőre semmi sem bitos. Lehet hogy megyek ,de az is lehet hogy nem , lehet hogy csak egy napra ,de ha elmarad a tali akkor valószínű hogy maradok vasárnapra is. Ha maradok vasárnapra akkor elvileg össze futhatunk, de nem tudom mi a terv pontosan aznapra. Később beszélünk rola.