Én nem akarok megmondani semmit. Te írtad, hogy ígéretes,én meg elmondtam az ellenvéleményemet. Legyen már ez elfogadható egy fórumon, ha ezt nem tudod megemészteni, akkor szerintem nem velem van a baj. A személyeskedésedből pedig köszönöm nem kérek.
Csak a tények kedvéért ebben a szezonban 11 BL meccsen: 46 gól 81 lövésből 56,8% hatékonyság, 1 hétméteres gól és 13 gólpassz. És ez csak a statisztika alapján, ha érdekel az amit élőben látott játékából szűrtem le, akkor keress vissza.Tavaly kb még augusztusban írtam róla...
Én személy szerint ezekben még mindig nem látom, hogy mitől lenne az egyik legnagyobb ígéret a posztján lassan 24 évesen. De várom, hogy megcáfolj.
Pontosan,ràdàsul nem is vèdekezik… Kosorotov leigazolàsànak akkor tudnèk felhôtlenül örülni ha lenne mellette egy klasszis,viszont nagyon úgy tûnik h jövôre ô lesz az elsôszàmú balàtlövônk ami vèkonyka
Hagyjuk már ezt a legnagyobb ígéret dumát 😃 Csak a Plock-ban van tőle tehetségesebb és vele egyidős balátlövő... Ezt az egész sztorit a menedzsere kezdte el terjeszteni, a podcastok meg átvették azt az egy-két kreált hírt. A magasságán kívül semmi plusz nincs benne. Markussen 2.0, de lehet még annyi sem.
Kívánom, hogy legyen teljesen egészséges, fejlődjön szépen, aztán fusson be egy szép karriert, de nem hiszem, hogy ehhez Veszprémbe kellene jönnie.
Kosorotov szerintem erosen túlèrtèkelt,remèlem màs valaki èrkezik. Írtàtok,h Sicko meg az orosz hasonlo kaliber,hàt làthattul ma a lengyelt a barca ellen,brutal atlovesei vannak,de egy ekkir ember h a Fenebe nem tud 2est vèfekezni???!!! Kívàncsi vagyok ki lesz a bal àtlôônk jövôre