Én nem tom, de Matsuit és Alexet nem tenném egymás mögé. Mind a kettő elég jól üti a HR-t.
Torre-nak ez a mániája, hogy az elejére egy csokorba rakja a HR-t ütőket, a végére meg a maradékot.
New York Yankees manager Joe Torre takes a photo of Tokyo by a mobile phone as he is aboard US Army helicopter Blackhawk after the Yankees members made a friendly visit to Camp Zama US army base in Zama near Tokyo
Tudnátok nekem segíteni, hogy hol találok a baseballról némi történeti áttekintést? Hol játszották elöször, kik, milyen változások voltak az évek folyamán, meg ilyenek. Lehet angol is, sőt. Elöre is köszi.
Orlando Hernandez is back in pinstripes.
The pitcher worked out with the New York Yankees on Wednesday, his first day with the team since agreeing last weekend to a $500,000, one-year contract.
OK. igazad van, tényleg beírtad, csak éppen ékezetekkel és totál olvashatatlan volt, így átsikottam akkor felette.
"n mind a k t magyar lig ban benne vagyok eddig. ppen ma d lel tt rtam Risk nak, az gyben, hogy lesz e vmi az NBI. NBII. rendszerb l. Mert, ha igen, akkor m g id ben ki k ne l pnem az NBII-b l, hogy tal ljanak vkit a helyemre!
H t Al visszat r se meg is oldja ezt a k rd st, legal bb is r szemr l.
Na akkor el is k sz nn k t letek, Sz ljatok Al-nek, hogy j jj n t ide,(id k zben m r be is l pett az NBII-be) meg sz ljatok Bigl-nek ( adta t a hely t Al-nek), hogy l pjen vissza, v a hely.
Az rt a roto lig s helyemet nem adom senkinek!
Na csumi!"
de a lényeg hogy megoldódott a dolog. és köszi Al nevében is :) aztán nyerd meg az NBII-t!!!
Gyerekek hát beírtam a liga fórumához, miért lépek ki!
Nem akartam, hogy bárkiben is rossz érzés legyen azért, hogy Al nem tud veletek játszani.
Őt már ismeritek, tavaly is veletek játszott. Kínos lett volna így játszani, tudva azt, hogy ha nincs a korház neki, akkor, nem is lett volna esélyem belépni, mert csak egy szabad hely lett volna.
Az NBII-ben bent vagyok, ott játszom végig a szezont, megnyerem, és jövőre le sem fogtok tudni vakarni.Tutkó helyem lesz az elit ligában!
Így volt fer az egész.
Gondoltam, nem várom meg még megkér vki, hogy adjam át a helyet Al-nek.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudok veletek, játszani a NBI-ben, de a roto ligában vigasztalódhatok, ;-)
Na csumi! Sok sikert mindenkinek!
na. egyre nagyobb a kavarodás. sejtettem én valahol, hogy miért pont te maradtál volna le az NBI-ből...
viszont nfl1 kilépett az NBI-ből, egyelőre nem tudni miért, de benézek a fantasytopikba hátha ott kiderül :)))
Kedves hdmika! Ha minden jól megy, ide fogok menni augusztus elején a Mets-Stros meccs(ek)re. Te mit csinálsz ott?
Mindenki Más!
Hadd dicsekedjek! Névnapom volt és most kaptam meg az uncsitesóméktól az ajándékot: David Wells önéletrajzi könyve (Perfect I'm Not), Yankees Almanach és egy Rickey Henderson képpel ellátott baseball labda! Bi-Bi-Bíííííííííííí!
Már mennek az előszezon meccsei. Eddig csak bele-bele néztem de ma a BoSox volt az ellenfél. Fordulatos meccsen nyertünk 11-7re. De tudjuk ez semmit nem jelent...
Majd élesben :-)))