Ok, valahol igazad van. Én látod bevállalom ,még úgy is hogy szombaton megyek Zalába (Orion:-)) ,de kevesen vagyunk (egyenlőre) és ebből a kevésből is most már többen mondták hogy legyen máskor. Szóval ,ha nem változik az időpon én akkor is ottleszek, de megkéne fontolni.
De mindig lesz olyan időpont, amely valakiknak nam leszjó, így mindenki bizti nem tud eljönni, bármennyire is szeretne, mert mindenki "ÉL"-i a saját életét.
Csak majd most az új időpontnál, nem a mostaniak, hanem mások fogját azt mondani, hogy ez meg nekik nem jó !
Túl nagy a "demokrácia " , s ez így nem lesz jó !
Ha valaki megad 1 időpontot előre 3-4 hétre, akkor ahhoz leht alkalmazkodni, aki tud.
Ha mindenki úgy gondolja, toljuk egy másik időpontra. Na most jön a fogas kérdés, mikorra? Nekem elvileg semmi sem jó, és minden lehet megfelelő, ez csak a melómtól függ, de attól nagyon.:-(
Szóval valaki javasoljon egy kedvező időpontot lehetőleg vasárnap, és esetleg változtathatunk a helyszínen is, ha valakinek van jobb ötlete.
Egyelőre én is amondó lennék, hogy másik időpont. Ki merre lakik? Mert azért egy nap egész országot átszelő megoldások szerintem ne legyenek:)) (főleg ha oda-vissza)
Melyik "dómusz "parkoló ???Elég sokat ismerek.....(Város ? ) Hi. Kecskemét. Dómusz parkoló. Tudtommal csak egy van itt. De ha így könnyebb: Alföld áruház mögött; Kisfaludi "ház" mellett; Centrál hotel közelében; Dóbó körút két körforgója által határolt hely; izé. Ennyi. :o))))))))))))
Köszi hogy szóltál:-) igen tudok arról a taliról is ,(mennék is de nincs időm) ez egy kicsit máskép indult aztán kitudja milesz belőle. Ha minden igaz Junius 11.-én próbálunk összejönni és passz. nincs program, beszélgetünk ,bámulunk, esetleg kicsit kajálunk ,stb.:-)
Sziasztok, "véletlenül" erre jártam, és olvasom, hogy valami készülődik Kecskeméten! Óvatosan megjegyzem, hogy alakulóban van egy minitali az orrmotor fórumról. Hely, időpont: Dómusz parkoló, máj21 (most vasárnap) 19:00-től... Ha tudtok, akkor gyertek el oda is. (egyébként ti mit szerveztek a színháznál?!?) üdv, -td-
Köszönöm ,még lehet hogy mindkét buli összejön. Ha időm engedi lehet hogy beválalom Dabas- Zala, este kalapkúra (szerzek szállást) és reggel nagy lendülettel Kecskemét ,na ez a része a legbizonytalanabb :-) majd este haza Dabasra.
Nekem ez egy kissé húzosnak tünik. Nade a szombati buli is nagyon ütőslesz ,az nem szívesen hagynám ki.
De a legnagyobb ,gondom az a szombati meló, nagy nagy esélyem van arra hogy bekel mennem a dolgozóba és akkor fújhatom az egészet.
Elégedett vagyok vele egyelőre. Remélem az arabok nem keményítenek be a jövőben. :-). Városban azért ment felfele rendesen a l/100km, de nem arra vettem.
Az út végén frissen és ahhoz képest üdén szálltam ki. Nagyon tartottam az üléstől, de egy gyógyfotelt tettek bele a csehek.
Mindenről lehet szó, csak az a kérdés hogy ki fog visszafele vezetni úgy?:)))
Amúgy nagyon jó a fogyasztásod...tényleg. Nekem 100 mellett úgy 6 liter, 150 mellett 9 liter :) és ezek légkondi nélküli adatok. 120-130 között úgy 7,7-5. Város, ha nem kell sokat gyorsulni 50-re (kevesebb kereszteződés) akkor nem vészes, 5.-ben 4 liter alatt 50-es tempóval :))
Szerintem nagyon jó autóban gondolkodsz. 3-3.2 környékén nagyon jó használt (1-2 éves) autókat találhatsz, de én úgy gondolom, ez alatt is. Szerintem nézzél át a Skoda, orrmotor (Favorittol Fabiaig) topikba, ott többen vannak, és szerintem konkrét autót is fognak majd ajánlani.
Nekem két O1-esem volt eddig, és mind a kettővel meg voltam elégedve.
Tegnap mentem olyan 400 km-et a Cegléd-Kalocsa-Budapest háromszögben. Országúton 110-130 (jó, volt 150 is egyszer-kétszer), Budapesten keresztül a városon oda és vissza embertelen dugókban, vissza már klímával. Fogyasztás: 7,3 ha érdekel valakit. (OCT. II. 1.6 MPI).