És neki is választójoga van... Viszont ki kell, hogy ábrándítsalak, a tegnapi tanulmánycunamiban volt egy fontos momentum, ami számodra kimaradhatott:
"Neonaticide is generally committed by women who often conceal the pregnancy, give birth away from a hospital and then suffocate, strangle or drown the unwanted newborn before hiding the corpse. Neonaticidal women generally do not have an incapacitating mental illness."
A kedvedért hevenyészett fordításban: Az újszülöttgyilkos nők gyakran eltitkolják a terhességüket, kórházon kívül szülnek, majd megfojtják a nem kívánt újszülöttet mielőtt elrejtik a holttestét. Az újszülöttgyilkos nőknek általában NINCS olyan mentális betegségük, ami miatt ne lennének tudatában a cselekedeteiknek.
Majd elmagyarázzal, hogy ha az édesanyja nem tette a mellére, akkor nem volt csecsemő, tehát nem is csecsemőgyilkosság a megölése. Bármit, csak ne kelljen szembesülni az igazsággal: hogy Magyarországon 2-3 naponta ölnek meg egy csecsemőt, és az elkövetők szinte mindig nők.
Nem értem, miért kell őket védeni? Csak azért, mert nők? A bűnük az ő szégyenük, nem az összes nőé.
Ahogy én sem vagyok hajlandó szégyenkezni amiatt a néhány erőszaktevő férfi miatt.
Eleve, nem csak fegyverrel lehet gyilkolni. Szerszámmal, helyszínen talált kődarabbal, de akár puszta kézzel is.
És lehet embert ölni hirtelen felindulásból is, nem csak előre kitervelten. Bár, ha valaki hónapok óta pontosan tudja, hogy gyereket fog majd szülni, ott nehéz azzal védeni a gyilkost, hogy nem tudta előre, mi történik egy nájlonzacskóba csomagolva kidobott csecsemővel.
Szerintem tépkedjük ki a haját, mint ahogyan a kasmírkecskéket fosztják meg a szőrüktől. Ha ez megvan, támasszuk ki a szemhéját egy-egy fél gyufaszállal. A körmei alá szúrjunk rajzszöget. A száját peckeljük ki, és öntsünk bele ecetet.