Ismerem a hivatalos albumokat, azért írtam, hogy nemkem mi van, mert a bootlegekről, meg az ultra rare traxx-ekről, meg az ilyesfajta dolgokról nincs átfogó képem.
Szóval, valami ötlet, hogy hol lehet hozzájutni?
Nem akarok OFF lenni és cserebere oldallá degradálni ezt a topic-ot, de miután nagyon rákattantam Dickinsonra, és égen földön nem találom egy pár albumát, a Ti segítségeteket kérném
amik megvannak nekem :
Balls To Picasso
Skunkworks
Chemical Wedding
Scream For Me Brazil
és a
Best Of...
Megőrülök, hogy a többit sehol nem találom!
(Szívesen trédelek bárkivel)
Artension: Tudnál róluk listát küldeni? Hogy le 1x-üsítsem a dolgod, csak azokról kellenek, amik nincsenek rajta az Ultra Rare Traxx 1-2-3 CD-ken. Köszi
Egyébként most szereztem egy Brucie bootleget (Accident in Brazil 97), nagyon dögösen szól, szerintem soundboard-os felvétel.
Nos, nemrég összeválogattam kb. 140 percnyi Dickinson ritkaságot és újfent rá kellett jönnöm, mekkora zseni ez a pacák! Hihetetlen jó számok vesztek el.
De a "humoros" B-oldalak már a Maidennél se tetszettek.
Szerintem ne kapkodjátok el a DVD vételt, mert egy haverom nyavalygott hogy a 3. számban leakad e lemez!!! Tegnap meg pont a Headbangerben jártam és ott is ugyanezt hallottam, hogy a 14.percnél akad a lemez! Lehet gyártási hibás az egész széria ? Az NTSC verziót például ki se hozták még ugyan ilyen okok miatt...
Gyak kiszámíthatatlan, nem hiszem, hogy az e lényeg, hogy szereti-e a Maident vagy sem. :)))
Engem már elkönyvelt elitmetalos sznob kgst fan-nek és bárhova mennák metalt védelmezni, kapnák a pofámra.
Nem mintha izgatna, csak fáradt vagyok. Talán holnap.
Nem, nem Gyak volt az. Gyak szereti a Maident. (Nem láttam, hogy mondta volna, csak gondolom.)
Akiról szó van, az egy kis idegesítő pöcs. Nevét megtalálod ott.
Bozsik "Cucu" Patrik :))) szórta a röplapokat a Maidnem fellépés alatt.
És AZ a borító, legalábbis azt hiszem.
És melyik barom tette éjjel 2-re vagy 3-ra a szigetes fellpést?????? Akkor az ember már tajtrészegen nyomul a táncdalfesztivál sátorban, nem pedig a ZENÉT akarja élvezni...
Hol láttad? Hogy néz ki?
Én láttam az előzetes tervet (Eddie parasztgúnyában, egy kaszával a hortobágyon, egy gémeskúttal a háta mögött, de végül ezt nem engedélyezték...