Egy másik nyáriasabb idöpont engem is érdekelne!! Nem tett jo ez az idö a melomnak és rengeteg lemaradásunk van ugyhogy egy más idöpntban ha ugy esik én is benne lennék!
Ugyan nem 4*4-es, hanem első kerekes az Octaviám, de pl.: a Totalcar (nem mindenkinek mérvadó) el volt ájulva az új 4*4-estől, de a régire sem mondtak rosszakat. Dízellel meg különösen jó párosítás.
Tudom és sejtem is hogy nem ilyen egyszerű, ha az lenne, már megoldottam volna :)
Amúgy nem kell bemutatni a dolgot, mivel programozó is vagyok, bár, nem egészen ilyen területen dolgozok :) De az tény, hogy firmware frissítéssel sokmindent elértek már más technikai eszközöknél is. (pl. dvd író esetén is láttam már csodát :) )
Amúgy igaza van mindkettőtöknek. Az mp3-as decoder lehet software-es és hardware-s is. Jelen esetben lehet hogy csak software kellene másik, viszont ott lehet a gond, ha az mp3-as software nagyobb (ami simán elképzelhető), és az már nem fog elférni a szerkezet erre fenntartott memóriájába.
Egyenlőre semmi sem bitos. Lehet hogy megyek ,de az is lehet hogy nem , lehet hogy csak egy napra ,de ha elmarad a tali akkor valószínű hogy maradok vasárnapra is. Ha maradok vasárnapra akkor elvileg össze futhatunk, de nem tudom mi a terv pontosan aznapra. Később beszélünk rola.
Most ez elismerés ,vagy enyhe célzás az elmeállapotomra.:-)
Az a nagy büdös helyzet hogy egyenlőre csak azért élek mert nincs időm meghalni.:-) Elvileg ezen a héten lezárul ez az elmebaj ,aztán bele vethetem magam a kisérletezésbe úgy igazán. Már nagyon szaporodnak a tennivalók. Csak úgy mellékesen sikerült beszereznem egy kapcsolót (tolatóradar) ha minden igaz ez fogja kapcsolni a légkürtöt.:-) Na az lesz az érdekes amikor szétkapjuk a műszerfalat. A szervíz szerint nincs (pontossabban csak egy) átjárás a tűzfalon, de nekem musz. átvinni legalább egy vezetéket. Még jó hogy van egy taxi órákat szerelő ismerősőm ,Ő napi szinten szereli az OII-be az órákat. Amikor mondtam hogy mi a nyűgöm ,és mit mondot a szervíz , kicsit furcsa let az arca és elég furcsa hangokat adot. Magyarul röhögöt. Majd igyekszem dokumentálni a műtétet.
Ja igen ,csomagtér tálca az nekem is kellene.
Ezt a rádió témát is elkezdem széplassan erőltetni, .................jövőhéten.
Hello, telefonos érdeklődésemre azt mondták, hogy csak a most megrendelt autók Stream rádiója tudja az mp3-at. Szoftverfrissítéssel nem lehet a korábbiakat megtanítani. Logikus is...
Majd Tuzi beszámol. Ő a Kísérletező Szellem, vagy a Gesztenye Kapargató. Mi meg szépen upgradelünk ha bejön neki :-).
A való helyzet az, hogy még a csomagtrató tálcáért sem tudok elmenni, annyi időm sincs, nemhogy kísérletezgetni. Apropos! Létezik eredeti üléshuzat Oktáv II-höz? Mennyi pénz?