Ez a fajta kipuf javítás szerintem tökéletes. Én igaz nem csak pasztát ,de szallagot is tekertem rá (nem koda:-)) de nagyobn sokáig bírta. Vagyis nem "csak" eladás előtt javallom, de szerintem ,sokáig elodázható vele egy csere.:-)
Pár napja, hogy olvasgatom az Octaviás topicokat, de ez idáig nem szóltam hozzá egyikhez sem, mert csak az érdekelt, mit írtok az OII-ről. Remélem nekem is lesz nemsokára egy ilyen jószágom, mert új autót szeretnék venni. Amiért most írok az kétkezi GAZdának lehet segítség. Igaz csúnya dolog, de Te majd eldöntöd élsz-e vele. A kipuffogód gyorsan megjavíthatod ideiglenesen, ha nem tört el és nem lóg. Vegyél egy doboz javítópasztát, kend rá a lyukra a használatinak megfelelően, majd egy nap múlva (míg megköt) már el is adható az autó. Az egész csak 7-800 Ft-ba kerül /ennyiért kapható egy doboz bármelyik hipermarketbe/.
Más: most mondták egy Skoda kereskedésben, hogy aki új Octit akar veni az még holnap /szombat/ délig kösse meg a szerződését, mert hétfő reggel árat emel az importőr a forint árfolyama miatt. Úgyhogy hajrá mindenki. Ráadásúl most a Gifthez téligumit és egy garnitúra könnyűfémfelnit is adnak ajándékba, plusz a Stream CD-s rádió már mp3-at is lejátszik.
Érdeklődés hiánya miat jelentem, elnapolom a vasárnapi találkozott.:-( Sajnálom ,de most ez van ,majd az elkövetkezőkben hátha kicsit felfut a létszám ,és akkor több emberből ,esetleg több ér rá éppen.:-(
Nem volt könnyű nekem sem, de batartottam. Most sem nyúzom, ahhoz túlságosan kedvelem. Szóval, megszerettem, ha lehet ilyet állítani egy tárgyról és ennek megfelelően bánok vele. A garázst is őérte pucoltam ki és ez már jelent valamit nálam :-).
Emilt megkaptam. That's all!:-)).Köszönöm a jó kívánságot, remélem beválik..
Úgy volt, hogy e hét végén megyek érte, de a "Törzskönyv"-et állítólag a Rendőrség küldené postán a céghez, ami lasssabban megy a vártnál. Nem igazán tudom értelmezni, hogy mi köze a "Szolgálunk és Védünk"-nek a Törzskönyvhöz, de majd kiderül.
Így valszeg csak a jövő hét valamely értesített napján megyek a kocsiért. Odafelé benézek egy garn alufelniért az Abaqua Kft-hez. A kiválasztott tipusról küldük egy dokut emilben, lécci szólj hozzá vmit.
Ha már nem tudom elkerülni Bpestet, személyesen adnám át Neked, amit szeretnék.
Telefonozok, ha már biztosabbat tudok.
Amikor legutóbb visszafelé jöttem egy idegesítő, autógyilkos, kb 2km. óra seb. mellett tudtam átjönni a Nyugatitól a Rákócziig. Így visszafelé Vác, Komp, Tahitótfalu, Zsámbék...stb úton jövök (odafelé is így mentem), gyönyörű vidék, csend és nyugalom. Ez 25 km+, de nekem megéri!:-)).
Az öreg verdát leadom, de most meg a kipuffogónál van valami sérülés, kész túrbó a hangja. Három napja pucoválom, hogy átadható állapotban legyen, most + ez.
Teljesen ellepte az életemet ez az autó ügy, eddig azt sem tudtam, hogy van autóm, csak mentem vele.
Az Üllői autó még megvan, nem kapkodták el, azért ez is jelent vmit.
Most keresek, de nem találok egy Szlovák árlistát a lehetséges kényelmi kiegészítőkről, hogy az árakban legyen vmi összehasonlítási alapom az itteniekkel.
Egyszer már volt ilyesmim, de elvesztettem az infók tengerében!:-))
Gyerekek nem szeretnék senkit sűrgetni ,csak szeretném megtervezni a hétvégém. Szóval összehozunk egy micró talit a hétvégén vagy hadjuk a fenébe? Gólyó ajánlott egy csárdát azt hiszem, Kecskemnéten. S.O.S.válaszokat kérek. Ha nincs érdeklődés annyi baj legyen majd legközelebb. Tehát én mennék .
Gratula az új járgányhoz! kíváncsi leszek, hogy milyen tapasztalataid lesznek a motorral kapcsolatban, mert a Passat hasonló motorját ócsárolják, hogy zabálja az olajat. Az egyik ismerős ismerősének :) azt mondták, hogy olajcserére csak szűrő kell majd, annyi olajat kell utántölteni...
Szervusztok, tapasztaltatok már ilyet? DSG váltós Octáviáammal mentem tegnap és egyszercsak felpörgött a motor 4-5000 ezres fordulatra "lefagyott a váltó", talán épp hármasban lehetet, villogott a műszerfalon az összes (P R N D S) betű. Megálltam, újraindítottam és rendben működött.
És nagyon mérges is. A modellváltás előtti utolsó pillanatban rendeltem a kocsit (a szaharabézs szín miatt). Akkor megkérdeztem, hogy milyen újdonságot hoz még a váltás, amire a válasz az volt, hogy semmit.
Na tessék. Mégis. A Stream le tud játszani mp3-at és lehet rendelni 8400 pénzért audió csatlakozót a könyöklőbe.
Átvétel előtt bele is tetettem az ajtózáródást. Sajnos más programozhatóról nem tudok, de lehet, hogy a Coming Home-Leaving home is programozás kérdése, ahogy látom.
A kihangosítóval bíbelődök még, de nagyon tetszik, hogy hangutasításokat lehet adni a kihangosítónak és hogy saját memóriája van.
Ez érdekes ,egy JÓ gumisnak simán ki kellene szurnia hogy mi a baja. ac07 kollégának igaza van ,centír ,szálszakadás, stb. ,de ezeket mint irtam a gumisnak simán felkel hogy ismerje.