Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nem nagyon látom értelmét filmen egy seggcsattogtatós d*gásnak, közönséges, mintha egy sz*rást látnék preimer plánban....:-\
Persze majd megszokom....mert végül is nem olyan rettentő sorozat. Egyedi, és megfog. Majd ha kicsit többet látok azt is meg tudom mondani miért. (Inkább ez, mint House, vagy CSI klónok, vagy a lila ákác köz)
valahogy nem a sztori végigizgulása a lényeg, hanem csak hogy úgy nézed az eseményeket és közben inkább a többi cucc szórakoztat, meg ledöbbensz, mert eléggé valós dolgokat látsz
Igen, úgy vettem észre a karakterekre tették a történet helyett a nagyobb hangsúlyt.
Kicsit leskelődő érzésem van, a legintimebb területeteket is lebontja a sorozat. De nagyon korhű azt meg kell hagyni.
Olyan mintha az ember ott lenne. Azonban elég felemás, hogy bizonyos közhelyeket meghagytak, és kiemelik. (pl. Al Capone mindig egy büdös tahó, mindig)
Nekem sok a mocsok, ebben....de ez még úgy ahogy. Amit hiányolok, az a fordulat. Nincs benne váratlan fordulat. Szinte minden nagyobb volumenű lépés jócskán kiszámítható előre.
(Nucky és az özvegy, Jimmy és a vágott arcú k. öngyilkossága...)
Van Alden ügynököt csípem egyelőre a főszereplőn kívül.
ja! annyira nem akadok, csak valaki szóba hozta és beugrott, h egy pillanatra én is megakadtam rajta
szerintem egy hótt béna részlet volt az, 21-re kértek undorítósági lapot a készítők, nem tetszett, de ugorhatunk (csak gondoltam hátha ti meg tudjátok magyarázni)
Nem értem, miért pont ezen akadsz fenn. :D Nos, régen a higiénia nem a gladiátorok és a söpredék privilégiuma volt, másrészt meg a sorozat maga egy nagy öncélú állatság, döbbenjünk meg. :D
meg a kiszedett beleket miért dobálják bele a lefolyóba?
meg eleve az a helyszín, már rég szétrohadt volna, meg mindenféle betegségnek melegágya, meg biztos bement volna oda bárki (római katona + hentesek) szívesen, bekockáztatva egy irtózatos betegséget stb... ááááá, ekkora hülyék még ők sem lehettek
öncélú, "most aztán rohadtul döbbenjél meg ezen" állatság volt az szerintem
Mi volt hülyeség? szétszedték a holttesteket, oszt szevasz. Nyilván nem további felhasználásra :D Na meg kell az a kis szenzációhajhászás - már látom magam előtt, ahogy a zabáló ami kövérgyerek kezéből kiesik a hambi a jelenet láttán.
Az eltakarító üzemegység roppant higiénikus vize azonnali tusolási lázat váltott ki belőle, majd amikor újra mutatták, már két órás forró vízzel teli kádas tisztálkodást, lehetőleg olyat, ami a bőrt is leviszi... ugye... jobb a békesség. Ajánlottam Spartacuséknak is ezt a megoldást de ők szeretik a hepatitist és a tetanust. I suppose.
Az unokahúgommal meg a barátjával megnéztem a BSG backdoor pilotját és az 1x01-et. Remélem rákattannak, úgyis panaszkodtak, hogy mostanság nincs mit nézniük. :)
Ha nincs benne egy ordenáré dugás, min 4 ronda szó, és egy szétlőtt/vágott fej, akkor az már nem is ér? Vagy aki rossz az aztán nagyon rossz, aki jó az meg nagyon jó?
Ami rossz: omg de béna díszletek. Értem én, hogy nagyon akarták hozni a kor hangulatát, de minden plakát, vagy nagy reklám zsírúj, abszulut díszlet utcák, mint valami turista-vezetés. A zene. Az gáz. Szinte folyton szól ez a gramofon izé. Azért akkoriban nem hallgattak ennyire zenét mint manapság. Csak bizonyos időkben (koncert vagy este otthon, ilyesmi). Na meg megint egy óra alatt jegyezz meg paraszt 50 nevet arcot, aki azonnal kavarják a szart, de úgy hogy nem tudod ki kivel van.....
ja és néhány dolog rendkívül közhelyes. (Alkesz apu veri a terhes anyut: hatásvadász közhely, a város vezetése kizárólag és csakis korrupt hivatalnokokból áll, a városban midnenii tudja, hogy a kincstárnok úr mekkora genya, de meghívjáka nőegyletbe uggggyan máááá)
Ami jó: a karakterek jő erősek. Különösen a nyomozó, vagy Jimmy.A belső díszeletek szuperek, a ruhák, a négerek és a nők szerepe nagyon jól van ábrázolva szerintem.Az utalások a háborúra, vagy a szlengek, hehehe.