Hello!Agyonverés biztos nem lett volna,de legalább a 2 tucat zsaru megdolgozott volna a pénzéért!És lett volna 1 nagyszerü hangulatu meccs,ami igy is jo volt csak a csapatotokat nagyon magára hagytatok és igy sima zako lett!A bomberres korszaknak már régen vége,csak a hitvallás a régi:JUSTICE FOR HUNGARY!HAJRÁ VÁSÁRHELY!
No para,nagy gond nincsen,nem is lehet hiszen az idei évünk már hozott olyan élményeket,amelyeket a végső helyezéstől függetlenül nem fogunk elfelejteni!
Pakson találkozunk,már ma reggel intézkedtem is jegyek ügyében,nemtom azóta mennyi fogyott,de szerintem megleszünk!
Na igen a Főnixet nem lesz könnyű betölteni, de ahogy elnéztem az eddigi debreceni tévésmeccseket a hazai közönség leszurkolásával nem lesz gond, főleg, ha erre a meccs alakulása is okot ad! :-))
Ha igaz, hogy a paksi vendégszektorba csak Szolnokon lehet venni jegyet, akkor valaki igazán meghitelezhetne nekem/nekünk kettőt... Pakson természetesen kifizetem, s persze a kamatot is természetben... Nem-nem, senkit sem fogok leszopni, viszont néhány jäger/unikum/tequila/viszki vagybármire-re feltétlenül számíthat.
Igy van! Irány Debrecen! Bár Pakson úgy gondolom többen megyünk.
Úgy néz ki megy nagybusz, ötvenfős, az ASE már leküldte a 150 jegyet, ennyi kerül értékesítésre. Meg akik így-úgy belógnak...
A buszra felszállókat erősen szűrik, csak nagyon ittasak és nagyon hangosak kaphatnak helyet rajta, egy-két szokásos kivételtől eltekintve! Magával a buszos csávóval még nem sikerült mindent maximálisan lezsírozni, lehet tudja, hogy mire vállalkozik? :)
A lényeg, hogy kiba egységesek legyünk! Akkor nem győz le minket senki!
És akkor a végén a szokásos nyafogás: mi lenne, ha ezeket a meccseket hétvégén rendeznék????? A kecsói meccsünk lenne az alap...a nagyon alap...
A piros-feketék legközelebbi bajnoki mérkőzése - a kiadott programtól eltérően - jövő kedden lesz a Debreceni Vadkakasok otthonában,a Főnix-csarnokban.A szolnokiak megkapták a mérkőzésre szóló 500 db belépőjegyet,melyek ezer forintba kerülnek.A bilétákat hétfőn 9-15,és kedden 8-12 óra között lehet megvásárolni az Olaj KK Kft. tiszaligeti irodájában.
Csütörtök este 6 órakor szurkolói gyűlét tartanak a tiszaligeti mentetlenen található Szieszta Klubban (régi Kőolaj-üdülő),ahol a játékosok és a klub vezetői is jelen lesznek.
Észrevétel 1 : gyanús,hogy kedd este nem indul neki a fél város,de azért az ötszáz jegy korrekt
Észrevétel 2 : a Sziesztánál különb helyet találni sem lehetett volna :-)
Figyelj egy kicsit rám: te hogy tervezed a soron következő meccseket? Debre, Paks, MAFC, Dombesz, ZTE... Ezekre tudsz jönni?
Egyébként nem vettem észre, hogy a szokásos vehemenciával szurkolnál. Biztos félig-meddig otthon érezted magad :). Nagyok vagyunk vaze, istentelen az idei év.
Crowe-t Thomas pótlására hozták, nyilván ha felépül az utóbbi akkor az előbbinek viszlica. Remélem holnap még többet mutat majd mint a Kvár ellen, és akkor teljes harci vértben indulunk Szombathelyre :)