> Abban tévedek, hogyha gyárilag színezve van akkor azt tovább sötétíteni nem lehet?
> Javítsatok ki, de a gyári zöld üveg az 75%-os,nem?
Ez tök egyszerű. Abból indulj ki, hogy a végeredmény számít.
Gyári vagy sem, vagy akár gyári+utólagos együtt, meg kell feleljen az előírt értéknek. Annyi a különbség, hogy a gyári elvileg tutira megfelel, nem is kell(het) vizsgálni.
De rég jártam erre (azért figyelek) csak egyszerűen nincs időm.:-(
Érdekes hiba jelenség, nyitáskor nem kapcsolódik fel a külsőtükör világitás. Pár nap után lemerül az aksi. Már másodszor játsza ezt. Azt vágom hogy valamit olvastam annak idején ,hogy ha kevés a feszkó akkor az extra szolgáltatásokat letiltja. Na de mért merül le az aksim. Na majd ha eljutok valamikor a szervizbe szóváteszem.
Abban tévedek, hogyha gyárilag színezve van akkor azt tovább sötétíteni nem lehet?
Javítsatok ki, de a gyári zöld üveg az 75%-os,nem? Mert ha valóban annyi akkor azt már nem lehetne elvileg legálisan tovább sötétíteni. Azt pedig hogy a rendőrbácsi kapja-e be......hát nem tudom. nekem az a tapasztalatom hogy ha ő azt szeretné hogy cumi legyen, akkor az is lesz és nem neki ;o)
Mért szedtük szét? Háááát szóval ennek kellet valahogy a vezérlését megoldani, de úgy hogy semmi vissza nem forditható, vagy oda nem illő kerüljön a képbe. Vettem egy első "tolató" szenzor kapcsolót azt betettük egy vak dugó helyére és most ez vezérli (kapcsolja) a kürtöket.
Ha felkapcsolja a világitást halványan világit e a "AIRBAG OFF" felirat a rádió alatt? Kicsit szét kaptuk a közép konzolt és nem emlékszem hogy előtte világitot e ,mert most csak akkor ha ki kapcsolom a légzsákot.
Nezd meg a kiegyenlito-tartalyt, hogy megy-e bele elektromos "madzag". Ha igen, akkor jelezni fog, a muszerfalon kiirja hogy "check coolant level" vagy valami ilyesmi.
Csak itt határon belül.:-) Fertőd volt a bázis és onnan portyáztukbe a környéket. Majd Alsóörsön töltöttünk pár napot. Jó volt. Mi pár éve külfőldre jártunk ,az idén ugy döntöttem hogy itthon maradunk, nem bántam meg. Ha jövőre nem lesz valami nagyon csábitó program kintre akkor biztos hogy itthon keresek megint valami jó kis környéket.
"OII-m van, benzines és a VW 502 00-át a szervízkönyve írja, hogy ilyen minősítésű olaj kell bele. Egyébként QG1 a szervíz-intervalluma gyárilag"
Igaz hogy nekem O1, de QG1-re 503.00-at ir. A fix szervizintervallumra (QG0,QG2) 500.00-at es 502.00-at. Biztos hogy a longlife-ra vonatkozo resznel lattad az 502.00-at?