:-) Tudom csak ha pénzköltésről van szó rosszabb vagyok mint egy nő,mielőtt megveszek valamit azt szeretem előtte felpróbálni,főleg ha egy URLACHER mezről van szó :-)
Csonti! Seahawkséknál van egy kis gond. Hasselbeck szétroncsolt kis ujjal fog játszani vasárnap. Az egy kicsit megnyugtat, hogy nem a dobó kezén van a sérülés. Ombre bizakodik, és Matthew lesz a kezdő QB. Broncos elleni meccs kemény lesz!
Megjelenés kötelezően ajánlott. Aki 18év alatti, az fogja kézen egyik szülejét és úgy jöjjenek. Lesz ünnepi beszéd, zsírosdeszka, szabadfoglalkozás, adategyeztetés, kérdezz-felelek.
Értem amit mondasz és valahol át is érzem a helyzetedet...............bár én mindig megnézem az eredményt ha valami okból nem tudom végig nézni/megnézni időben de ez nem ront a játék szépségéből.Minden ember más és ez így van jól:)))
Pötyi Drága! Szeptemberben, októberben és novemberben mínium 3* szavaltam el a szentenciát, hogyan lehet cuccoshoz jutni, mi több írásos cumót is igyekeztem mellékelni. Ha kapok Tőled mindent, kapsz Tőlem is. Wazz...
Miami 27, Detroit 10 Dallas 38, Tampa Bay 10 Kansas City 19, Denver 10 Minnesota 31, Arizona 26 Washington 17, Carolina 13 Cincinnati 30, Cleveland 0 N.Y. Jets 26, Houston 11 Buffalo 27, Jacksonville 24 New Orleans 31, Atlanta 13 Baltimore 27, Pittsburgh 0 St. Louis 20, San Francisco 17 San Diego 21, Oakland 14 New England 17, Chicago 13 Tennessee 24, N.Y. Giants 21 Indianapolis 45, Philadelphia 21 hétfői meccs: Seattle 34, Green Bay 24
Aki még nem (v. igen, v. nem is fog) kapott meghívót annak figyelmébe bele ajánlom:
Évzáró Ünnepség
2006. december 02.
17:00
Student Hotel
Megjelenés kötelezően ajánlott. Aki 18év alatti, az fogja kézen egyik szülejét és úgy jöjjenek. Lesz ünnepi beszéd, zsírosdeszka, szabadfoglalkozás, adategyeztetés, kérdezz-felelek.
Ha véletlenül megy valaki pESTRE vásárolgatni focsis cucokat /érdekelnének azok a replica mezek amik fent vannak a www.american-football.hu -n/, akkor légyszi szóljon CSIMPI !!!
Bocs de ez a heppem! Ha valaki beleugat akár olyan filmbe amit már láttam azt is leteremtem. Nem tehetek róla xeretem végigélvezni minden pillanatát a meccsnek. Hova lenne az erekció 30mp-el a mérkőzés vége előtt ha tudom az eredményt és pont az ellenkező csapat áll nyerésre. Szóval remélem látod miért nem xeretem tudni előre. Azért köszönöm h kérésem nem talált süket fülekre :P
Szerintem nem játszott olyan rosszul de abban teljesen igazad van hogy S.Alexander sokat segített neki és a csapatnak (bár a fumble/int TD-ben azért ő is benne volt egy kicsit)
Végre 2 izgalmas meccset láthattunk a héten!!!!!!/tisztelet a kivételnek :P/ Valóban súlyos árat fizettünk a győzelemért vasárnap! Nem mondom h megérte mert úgyis tovább jutó a Patriots de legalább nem vették félvállról ezt sem és nagyon nagy meccset láthattunk. Csak a végére is maradjon elég ember mert akkor már 1 vereség és hussssss. Köszönöm h nem írtatok eredményt egyik meccsre sem. Bevallom h nem is néztem fel a fórumra azóta, nehogy véletlenül megpillantsak valami kósza hírt. :P