Keresés

Részletes keresés

Dorinesz Creative Commons License 2007.04.24 0 0 700
Hát nem semmi lelkivilága lehet a csajnak, az is biztos.
Előzmény: gumimacy67 (693)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 699
Én úgy látom, hogy a felháborodás és tenniakarás egyik fő oka a magyar jogrendszerbe vetett bizalom teljes hiánya. Amerikában az állatrendőrség vitte volna el bilincsben a férget, nálunk majd lesz 50 ezer pénzbírság, esetleg felfüggesztett. Így nincs meg az elégtételünk, ráadásul ez azt az üzenetet küldi a hozzá hasonló beteg f@szoknak, hogy mindent lehet, következmények nélkül.

Három dolgot lehetne tenni, egymástól függetlenül.

1. Újabb népszavazási kezdeményezés az állatvédelmi törvény szigorításáért, elvéve a bíróktól a pénzbírság és felfüggesztett börtön lehetőségét.

2. Kampány a társadalom drasztikus átnevelésére. Ne felejtsük el, hogy az ilyeneknek a gyerekei is ilyenek lesznek, ezért a normál nevelés még generációkig nem fog hatni. A megtorlástól való félelem működik csak. A dolog lényege az lenne, hogy belefullasztani a rendőrséget és bíróságokat a papírmunkába mindaddig, amíg elég elmarasztaló ítélet nem születik állatkínzási ügyekben ahhoz, hogy a visszatartó erő megnőjön. Egy közepes kisvárosban gond nélkül össze lehet szedni ezer feljelentést csak a láncon tartott kutyákra (4. paragrafus (1) bek: Az állattartó köteles a jó gazda gondosságával eljárni, az állat fajának, fajtájának és élettani szükségleteinek megfelelő életfeltételekről gondoskodni).

3. Elkezdeni az önkéntes állatrendőrség szervezését. A csatlakozók fényképezőgéppel és egy formanyomtatvánnyal járnák az utcákat. Ha rosszul tartott állatot látnak, beikszelik a nyomtatványon, hogy mely paragrafusokat sérti az illető állattartó, dokumentálják a jelenlegi helyzetet és adnak két hét türelmi időt a változtatásra (kivéve persze az életveszélyben lévő állatot, akkor azonnal rendőrt hívnak). Ha nem változik semmi, lejelentik a központba a címet és a szervezet megteszi a feljelentést.
farriss Creative Commons License 2007.04.24 0 0 698
Még a youtube-ról is, hálistennek.

Én néztem egy darabig, a döbbenettől csak ültem, és sírtam....és azon gondolkoztam, bárcsak fordítva lett volna az egész, a kiscica nyomja le ezt a faszfejt....
Előzmény: Rumcice (695)
Rumcice Creative Commons License 2007.04.24 0 0 697
Terpeszgyermek Creative Commons License 2007.04.24 0 0 696

Ez egy szerencsétlen balfácán! Hogy a macska rúgja meg! Vagy egyszerű, városi nyelven: faszfej.

http://www.virtus.hu/index.php?id=information&user_id=2915

Rumcice Creative Commons License 2007.04.24 0 0 695

Levették a filmet az indexről is meg a videobombról is.

Glenbenton Creative Commons License 2007.04.24 0 0 694

Ez a mocskos selejt azt gondolja, hogy az állatvédők pénzt kapnak a munkájukért?

Azt hiszi, hogy a menhelyeken áll a pénz, csak lusták ellátni az állatokat?

Ő szaporítja a macskáját, más meg tartsa el?

Egyébként ki ez?

Előzmény: Glenbenton (692)
gumimacy67 Creative Commons License 2007.04.24 0 0 693

Engem az a pár másodperces beharangozó taccsra vágott.

Katarzis és megnyugvás ilyen látvány után?

Brrrr......

Előzmény: Törölt nick (691)
Glenbenton Creative Commons License 2007.04.24 0 0 692

"Nehogy már ezért börtön járjon... az állatvédők meg korlátlanul gyilkolászhassák a menhelyen őket.
Tessék mindet megtartani.. felnevelni... ha tőlem elvárják, és én nem tudom megoldani, akkor oldják meg ők.
De akkor 2 hónap múlva, meg 1 év múlva is legyen meg mind a 12 cicám ott...."

Ezt a faszt!

Előzmény: David Halloran (686)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 691
Ezt egy másik fórumon írták!

Veronika hozzászólása:

"Szerintem ez egy szuper jó film és egyáltalán nem depressziós. Az élet ilyen. Nap mint nap ezeket tapasztaljuk. Undorító hogy mindenki a macskán van leakadva, akinek úgyis meg kellett halnia. Meghogy meztelen volt a főszereplő benne. És? nem láttunk még filmeket, amikben meztelenek az emberek?

meg az is hülyeség hogy a filmrendező egy őrült. meg beteg. mindannyian betegek vagyunk bizonyos szempontból és a film ezt rendesen bemutatta, én katarzist tapasztaltam a végén és nagyon megnyugtató volt megnézni...

szupi jó film! "

Ez a gáz,h vannak akik még így gondolkodnak...

Dorinesz Creative Commons License 2007.04.24 0 0 690
Azért mondom, mert el tudom képzelni, hogy mennyire iszonyú. Én már attól a két másodperces bejátszástól is kikészültem, amiven a Naplót reklámozták...
Előzmény: valamilanykabatban (685)
Dorinesz Creative Commons License 2007.04.24 0 0 689

Hát ez "érdekes" volt! :-)

Azzal egyet értek, hogy elmebeteg. Aki ilyen témájú filmet csinál, az nem lehet más.

Előzmény: Terpeszgyermek (681)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 688
nézd meg a reagálását a hozzászólásokra!
Előzmény: David Halloran (686)
valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.24 0 0 687
egy aberrált idióta
akit még bátorítanak is erre dijakkal
Előzmény: Törölt nick (684)
David Halloran Creative Commons License 2007.04.24 0 0 686
Na de ez se semmi!

Azért ez se semmi.:(
Előzmény: Terpeszgyermek (681)
valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.24 0 0 685
ha jót akarsz magadnak ne is nézd meg
iszonyú
Előzmény: Dorinesz (635)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 684

A naplóban eléggé nőies volt a hangja, ha ő nyilatkozott! Iwiw adatlapján is mint Nő szerepel.

MI AZ ISTEN EZ?

Előzmény: Mezga_Geza (683)
Mezga_Geza Creative Commons License 2007.04.24 0 0 683
szerintem meg egyértelmű, hogy hazudik! olvasd el az 508-ast. a Naplónak még egészen máshogy adta be a sztorit, szó szerint azt mondta, hogy "Nem azért öltem meg..." és még véletlenül sem azt, hogy "nem én oltem meg".
A lehető leggusztustalanabb, hogy most úgy próbálja beállítani az egészet, mintha neki tulképp semmi köze nem lett volna ehhez.
Előzmény: harpokratesz (657)
Dorinesz Creative Commons License 2007.04.24 0 0 682
Ezeket a képeket muszájlott feltenni? Örülök, hogy azt a kisfilmet nem láttam a naplóban, erre meg a pofámba nyomod ezt!
Előzmény: oncogito (655)
Terpeszgyermek Creative Commons License 2007.04.24 0 0 681

Ez megvolt mindenkinek gyerekek?

http://furtos.freeblog.hu/archives/2007/04/22/Toepler_Zoltan_alias_Nicolaus_Myslicki/

Ha a 10%-a igaz, akkor is nagyon gáz...

Dorinesz Creative Commons License 2007.04.24 0 0 680

Ha állatokon kísérleteznek, az nem a megfelelő eljárás. Merthogy te pl beszednéd azt a gyógyszert, amit pl békákon teszteltek? Mert én nem. Embereken kell kipróbálni. Persze embereken is olyanokon, aki vállalják ezt. Meg nem tudom, hogy olvastad e a lentebbi hsz-t, miszerint állatkon végzett kísérletek nem a leghatékonyabbak.

Előzmény: harpokratesz (654)
Glenbenton Creative Commons License 2007.04.24 0 0 679

Hát igen.

Ráadásul milyen módon teszik gyakran.

:(

Előzmény: farriss (678)
farriss Creative Commons License 2007.04.24 0 0 678
Számomra az is kiakasztó, hogy prém termelésére leölhetnek állatokat. Könyörgöm, a XXI-ik században vagyunk, már 100 év óta megvannak a helyettesítő anyagok....
Előzmény: Glenbenton (642)
David Halloran Creative Commons License 2007.04.24 0 0 677
"...nade akkor mi lenne az emberiséggel. pl. kihalnánk gyógyszerek nélkül."

Aha, s akkor magyarázd már el, film"művészet" nélkül is kihalna az emberiség? Neked ilyen jelenetekre lenne szükséged ahhoz, hogy szórakoztatva érezd magad? Kötve hiszem...

Ha ezzel az esettel nem teremtenek precedenst, nem statuálnak példát, akkor lehet, hogy már ezen a héten következnek az önjelölt utánzók, másolók, akik látván a törvény béna karját, a legnagyobb lelki nyugalommal fognak válogatott módon kínhalálra ítélni akármilyen állatot!

Olyan lesz ez a világ, amilyet a többségi társadalom megteremt, megfogalmaz a maga számára! Ezt ne felejtsd el! S ezért ez a nagy felháborodás!
Előzmény: harpokratesz (654)
farriss Creative Commons License 2007.04.24 0 0 676
Dorinesz, egyetértek Veled.

Élet = élet
Előzmény: Dorinesz (619)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 675

http://www.filmpont.hu/index.php?id=1699&cid=23752

Idézet a cikkből:

"A rendező, aki álnevét használva (valójában Toepler Zoltán) indult a szemlén, bevallotta, hogy az állat meghalt A FILM FORGATÁSA KÖZBEN, a látott képek nem manipuláltak."

David Halloran Creative Commons License 2007.04.24 0 0 674
Nekünk sem lett volna szükségünk az első alomból 3, a másodikból 4 kölyökmacskára. Akik vannak, azokat is komoly anyagi ráfordítás eltartani. Szerencsére ingyen jópárat el tudtunk passzolni állatbarátoknak, az itthon maradók meg gyorsan ivartalanítva lettek mind (na az se volt olcsóság).
Tudod, simán vízbe ölhettük volna a piciket, a kutya se tudta volna meg soha! Csak van az emberben egy olyan karakánság, hogy ha már meglettek, akit nem lehetett elpasszolni, azt emelt fővel, fogcsikorgatva, de eltartom! Mert valahol a mi hibánk is az, hogy kétszer szült az anyamacska!
Nem nekünk van szükségünk rájuk, hanem nekik van szükségük miránk és tudod, mi ezt vállaljuk!!! Mert úgy gondoljuk, egyéb dolgot nem tehetünk! Pld.: nem fogjuk vízbe ölni őket!
Előzmény: harpokratesz (649)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 673

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/alszent4670/

Idézet a cikkből:

"Az alkotást Nickolaus Myslicki álnéven Toepler Zoltán drámaíró és filmrendező jegyzi, aki a Filmpont.hu cikke szerint beismerte, hogy a jelenet felvétele során elpusztult az állat, védekezésképpen pedig mindehhez csak annyit tett hozzá, hogy a filmben szereplő macska beteg volt, és "másnap amúgy is elaltatták volna". "

FLR-724 Creative Commons License 2007.04.24 0 0 672
Helyes! Megsem érdemelnéd hogy állatot tarts otthon, mert te is ezt tenéd vele.
Előzmény: harpokratesz (649)
Glenbenton Creative Commons License 2007.04.24 0 0 671

Ez megérdemelte volna.

Mikor hazamentem, az ágyikómban feküdt.

Ordítottam egy nagyot, semmi reakió, persze, mert dühömben elfeledtem, hogy töksüket.

(állatorvos mondta, hogy semmit sem hall)

Odamantem, hogy megmutassam, hol lakik a magyarok istene.

Aztán csak álltam, mert annyira szánalmasan picike volt, ahogy ott feküdt.

Előzmény: Danchy bácsi (664)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!