Kb leszarom, kinyomtattam a cuccokat 19.-én odasétálok azt ennyi... a másik vicc, hogy az a másik két mail címet megnéztem amiről regeltem, oda is megjöttek a tegnapi cuccok, de amiket ma kaptam azok nem..:D
Asszem 3szor regeltem, de mindháromszor más mail címről.... Nah ki érti ezt?:))) Csak mert már kinyomtattam a vackokat amit a tegnapi mailben küldtek...:D
visszaküldtem nekik a nevemet... Erre kapok egy ilyen mailt...
Házon kívül: Play to Stop: Europe for Climate - Editors concert
Thank you for your e-mail. For Editors tickets you will receive more information soon.
Köszönjük leveledet! Hamarosan további információkat küldünk az Editors jegyekről.
DON’T MISS THIS UNIQUE OPPORTUNITY TO MAKE YOURSELF HEARD! You think the EU can take important actions for climate change but you want to understand better what they’re doing? Or you’d like to give some suggestions to European institutions in order for them to take care of the planet? Margot Wallström, Vice-President of the European Commission, will answer your questions in an exclusive forum dedicated to the members of the Play to Stop Europe for Climate community.
Send your question or your suggestions to Margot Wallström by mail to play4climate@mtvne.com listing FORUM in the subject line. Don’t miss this unique opportunity to make yourself heard!
NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES ALKALMAT, ADJ HANGOT VÉLEMÉNYEDNEK! Úgy véled, az Európai Unió tehet valami fontosat az éghajlatváltozásért, de szeretnéd pontosabban is tudni, mit? Vagy van néhány javaslatod arra vonatkozólag, mit tehetnek az európai intézmények bolygónk védelme érdekében? Margot Wallström, az Európai Bizottság alelnöke válaszol kérdéseidre a kizárólag a Play to Stop Europe for Climate közössége tagjai számára szervezett fórumon.
Írd meg kérdésedet vagy küldd el javaslataidat e-mailben Margot Wallströmnek a play4climate@mtvne.com címre, a mail tárgya FORUM legyen. Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, adj hangot véleményednek!
Üdv mindenkinek! Szerintem még van jegy, tegnap este regisztráltunk hárman és ma megkaptuk. Jó lesz egy hónapon belül mégegyszer látni őket, csak most nem olvadunk el a napon :o)
nagy színész...szigetes felvételen szám végén felöltözik minn aki pontosan tudja h jólvégezte dolgát, és ezzel a számmal most egy ideig lesz mit emésztenünk! :-)
Szerintem igen, talán egy két friss dal az új lemezről...
Amiben biztos vagyok, hogy lesz
Munich Smokers Outside The Hospital Doors Racing Rats Papillon Bricks And Mortar When Anger Shows Bullets Eat Raw Meat=Blood Drool An End Has A Start Bones Fingers In The Factories
Aminek örülnék, ha lenne:
You Are Fading Open Your Arms Well Worn Hand Fall Camera Distance Open Up A Thousand Pieces
Jaj, nagyon örülök, hogy mindenki kapott levelet, már csak 12 nap és konceert! ^^ Majdnem leestem a székről, mikor megláttam az emailt, ráadásul még lehet is embereket hívni! Nem tudom, hogy oldják meg ugyan, meg hogy azt írták, ülőhelyek lesznek... az tuti, én nem fogok üldögélni. :)) Kellemes várakozást mindenkinek! :)
nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nemrég értem gépközelbe és rögtön rácuppantam a levelezéseinkre mi is megkaptuk ezt az ominózus levelet: "Thank you for your interest in the Play to Stop: Europe for Climate campaign! We are pleased to inform you that your name has been added to the guest list for an exclusive Editors concert, which will take place in Budapest on the 19th of September..." ez most tényleg azt jelenti, hogy aki kapott ilyen levelet az mehet a koncertre? erősítsetek meg ebben! tényleg nem tudom elhinni, én már teljesen lemondtam róla.