Keresés

Részletes keresés

kiseszta Creative Commons License 2005.03.14 0 0 210
sziasztok. nekem eredeti sims2-om van, kene nekem hozza olyan kod, hogy ne kelljen cd-t betenni. van ilyen?
_Gary_ Creative Commons License 2005.03.07 0 0 209
Még nem, majd csak a jövő hónapban.
Előzmény: -Lujza- (208)
-Lujza- Creative Commons License 2005.03.07 0 0 208
Már megjelent itthon?
Előzmény: _Gary_ (207)
_Gary_ Creative Commons License 2005.03.07 0 0 207

Ezt sajnos nem tudom, még nem próbáltam.

Viszont a University-ben fölszedtem az egyik professzor csajt. :)

Még csak 3 napja tettem föl, nem láthattam mindent, de hátha változik a véleményem, mert eddig ez a kiegészítő, szerintem nem nagy durranás.

Lakhatsz kollégiumban, bérelhetsz házat, beköltözhetsz másokhoz (utána azokat is irányíthatod). Vannak új közösségi helyek, de én az alap Sims2-ben is minimális időt töltöttem ott. Jársz előadásokra vagy megcsinálsz pár (házi)feladatot vagy a számítógépen összeütsz egy dolgozatot (az Alien típusú gépeken NEM lehet) ezzel növekszik az iskolai minősítésed.

Előzmény: csudi (206)
csudi Creative Commons License 2005.03.07 0 0 206
Csak nem sikerul magasitott uszodat csinalnom. Megcsinalom a "feluszo" reszt, ami egy kocka szeles, de utana nem tudom alatta a talajt megemelni. Pedig beirtam a boolprop constrainFloor Elevation false-t. Mi lehet a bibi? Nagyon szeretnek viziparkot csinalni.
_Gary_ Creative Commons License 2005.03.02 0 0 205

Az már igaz, hogy az aspi-bónusz cuccokat nagy körültekintéssel kell használni, főleg azért, mert CSAK arany és platina módban hatásosak, máskülönben pont az ellenkezője történik!!!

A főoldalon a F.A.Q.-ra kattintva a 9-es pontot kell választani!

Előzmény: csudi (203)
badbandi22 Creative Commons License 2005.03.02 0 0 204
Köszi.majd kipróbálom.
Előzmény: _Gary_ (200)
csudi Creative Commons License 2005.03.01 0 0 203
Hat... ez a link csak a fooldalra visz, es sajnos tul altalanosak a topic cimek. Na majd feldobom valahol. Illetve talan korulnezek a hivatalos site faqujan. Lehet, hogy nem szabad csaladtagot "megtamadni" ezzel. Nekem ugy tunik ezeket a csodaketyereket csak nagyon ovatosan es csak vegszukseg eseten szabad alkalmazni, mert olyan rosszindulatuak. Kiveve persze a rozsaszin kadat, hehe.
Előzmény: _Gary_ (202)
_Gary_ Creative Commons License 2005.03.01 0 0 202

Hmm, az igazság az, hogy én még nem próbáltam, csak olvastam róla másik fórumban, meg itt: http://sims2faq.atw.hu/

Előzmény: csudi (201)
csudi Creative Commons License 2005.03.01 0 0 201
Nos, en az egyik csaladtagtol probaltam elszipkazni. Az illeto csaladtag nagyon rosszul lett, de az aspiracioja nem jott at. Kar, mert a romantikus hosom vagyait mar nagyon nehez teljesiteni, szeretnem, ha kicsit csaladszeretobb lenne.
Előzmény: _Gary_ (200)
_Gary_ Creative Commons License 2005.02.28 0 0 200
Assz'em a porszívóval skillt és aspirációt lehet elszipkázni másik simtől. A bonus tárgyak között van, aspi pontért lehet venni (mint az életelixírt). SimVac a neve...
Előzmény: badbandi22 (199)
badbandi22 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 199
Amúgy kreatív ötlet.ÉS mire is jó a porszívó?És hol lehet beszerezni?
Előzmény: Spartan hoplite (195)
szako Creative Commons License 2005.02.28 0 0 198

"En nem az 576-ban vettem, az nem baj, akkor is becserelik?"

Azt mondják, igen.

"mikortol is van ez a csereprogram?"

Gondolom a megjelenés utántól. :)

Előzmény: kiseszta (197)
kiseszta Creative Commons License 2005.02.27 0 0 197
En nem az 576-ban vettem, az nem baj, akkor is becserelik? Mondjuk, ha ott veszem, es nincs meg a blokk, akkor ugyanott vagyok. es mikortol is van ez a csereprogram?
Előzmény: szako (196)
szako Creative Commons License 2005.02.27 0 0 196

Igen, becserélik. Elvileg kizárólag az 576-nál. Ha van eredeti Sims2-d, beviszed hozzájuk és adnak helyette DVD-formátumú magyar változatot. Sajnos csak dvd-st, így én pl. kimaradok a szórásból (nincs a gépemben dvd-meghajtó... :( ).

Előzmény: kiseszta (191)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.02.25 0 0 195
Ja,ezt elfelejtettem,mikor meg en jatszottam nem volt netem es igy kodom se.De amugy jo volt,csak igy tudtam villakat epiteni
badbandi22 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 194

Ez mind szép és jó, de vannak kódok is:))

Előzmény: Spartan hoplite (193)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.02.25 0 0 193

Hali,ha vkinek penzproblemai vannak van egy jo tippem:

En pleasentville-ben jatszottam,de barhol vannak gazdag csaladok,es ha magadhoz koltozeted a tobbi csaladtaggal eggyutt(hazassag),akkor hozzak a penzt is,kesobb siman csak kidobod oket:DDD

En igy szereztem 600 000 ezret es epitettem belole egy bazi nagy,csodaszep villat...

Ja es gondolom tudjatok mire jo a porszivo:DDDDD-az nagyon tetszett

csudi Creative Commons License 2005.02.25 0 0 192
ezt nem tudom, de kizart dolog, hogy magyarra csereljek egy ilyen sw-t, meg akkor sem, ha maga az EA forgalmazza.
Előzmény: kiseszta (191)
kiseszta Creative Commons License 2005.02.25 0 0 191

Koszi a segitseget.

Meg egy kerdes. Olvastam valami jatekoldalon, hogy marciusban kiadjak a sims2-ot magyarul. Akinek meg megvan az eredeti becserelik uj magyarra. Igaz ez, vagy mit lehet tudni errol?

Előzmény: csudi (190)
csudi Creative Commons License 2005.02.25 0 0 190
Az ujsagban find own place. Utana megkerdezi, hogy ki akar koltozni. Kivalasztod az ifju felnottet, es akkor kikerul a be nem koltozott csaladok koze. Onnan aztan kivalaszthatod, es bekoltoztetheted egy hazba vagy epithetsz neki egyet egy ures loton. De sztem nem erdemes kikoltoztetni, hacsak nem k. sok elegedettsegi pontot kapsz erte. Mert akkor nem kell koltenie egy csomo mindenre. Viszont ha kikoltozik, attol meg megmarad a rokonsag kozte es az eredeti csalad kozott.
Előzmény: kiseszta (189)
kiseszta Creative Commons License 2005.02.24 0 0 189

Sziasztok!

Van egy csaladom, 2 gyerekkel. Az egyik mar felnott, es el akar koltozni. Hogyan veszek neki uj hazat, es hogy rakom at?

csudi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 188

Nos, kerlek, velem ilyesmi mar elofordult. khm. es kizarolag simezes kozben.... szerencsere az ergonomic billentyuzet elso reszen van egy kenyelmes csuklotamasz....

Sikerult fura alaku medenceket csinalnom, de megemelt vizeseseket nem. Na majd ma. Es hat ezekbe a csodapalotakba eleg nehez simeket koltoztetni, mert nincs ra penzuk... vagy nagyon gaz lesz a butorozas.

Előzmény: _Gary_ (187)
_Gary_ Creative Commons License 2005.02.24 0 0 187
Nyugi, a szervezeted tudja mikor kell pihennie, sz'al vigyázz, mert nem jó dolog arccal a billentyűzetre borulva aludni! Főleg azért mert idegesítő a betelt billetyűzetpuffer sípolására ébredni! :)
Előzmény: csudi (186)
csudi Creative Commons License 2005.02.23 0 0 186
Azt a k... aquapark, hegyi hazak, legi lepcsok, pincek... Nem semmi. Csak egy baj van. Rovid az ejszaka.... Mikor fogok aludni? Valszeg soha tobbet. AAAAAAAAAAAA....
Előzmény: _Gary_ (185)
_Gary_ Creative Commons License 2005.02.23 0 0 185

Van opcionális fényképezés, filmkészítés a játékban, de a Print Screen sem rossz!

Nagyon sok hasznos infó, nem csak a szerkesztésről: http://free.srv.hu/s/i/simmetria/news.php

Előzmény: csudi (184)
csudi Creative Commons License 2005.02.23 0 0 184

Falakat en is szinezek, meg csempet is: Visegradi var, gyerekeim kepe "falnyi" poszteren, Sztarok poszterei, Tajkepek, Lothlorien meg mindenfele darkelfek... hehe.

Plazma TV szerintem van residential modban, mert az egyik default boltban van egy a falon. (Veronaville-ben)

Azon gondolkozom, hogy hogy tudnak sima userek hajakat, agyakat, ruhat stb. festeni, meg vegulis akarmit. A letoltheto objectek, sot keszletek keszitoi nem mind bennfentesek. Kerestem es talaltam egy nemet nyelvu seged szoftver site-jat, de nem mertem letolteni mert nem tudom, hogy ez user sw-e vagy kell hozza programozastudas is. Vagy pedig nem jo helyen kutakodtam.

A kepeket hogy szeded ki a jatekbol? Print Screen?

Előzmény: DrShan (183)
DrShan Creative Commons License 2005.02.22 0 0 183

Igen. Lehetne Community módban is, de a hotelnek nem lenne ágy, a konferenciateremben plazma tv. Olvastam valahol egy olyan package-ről, hogy residental módban lehet használni community tárgyakat. A fordítottja lenne jó dolog. Bár amikor elkezdtem, nem gondoltam ilyenekre. Csak egy házat akartam, ami oszlopokon áll, és a felső szintek nagyobbak az alsónál. Az első változatban a középső épület körül a legfelső szintig oszlopok voltak százával. Aztán építettem egy alsó szintet, és kiszedtem az oszlopok jó részét. A többit meg úgy hozzátettem.

A medence partján a kerítésnek 45 fokban egy ilyen mintás fal található;)

Előzmény: csudi (182)
csudi Creative Commons License 2005.02.22 0 0 182

Nem gyenge.... Mennyi ideig csinaltad?

Viszont miert csak residential modban megy? A berendezes miatt?

Mert ha ez egy community lot lenne, akkor lehetne ide jonni talalkakra meg vasarolni, meg ilyenek. En a meglevo community lotokat mind felturboztam uszomedencevel pl.

Előzmény: DrShan (181)
DrShan Creative Commons License 2005.02.21 0 0 181

Egy kis poén...

Hotel és konferenciaközpont. Saját helikopter-leszállóval, kegyetlen építészeti megoldásokkal, úszómedencével. Jelenleg két konferenciaterem van kész, a hotel alsó része, egy étterem, és néhány iroda. A hotelt a konferenciateremmel első emeleti fedett híd köti össze. Ha lesz hely, építek még fittness-wellness dolgot, kávézót, szórakozóhelyet. Kár hogy ezeket csak residental módban tudom megcsinálni... Így nem sokat ér, nem lehet használni;) Ja, az ára félkész állapotban túl van a félmillión;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!