Keresés

Részletes keresés

A6Q Creative Commons License 2004.12.08 0 0 269

Azért mert nem követed az eseményeket, és nem tudod hogy melyik játék fog kijönni az ne legyen már a játék hibája...

Én pl. tudtam hogy lesz FC, igaz nem 1-2 évvel előtte, hanem 1-2hónappal, és vártam, de valahogy a HL2-t már 1-2éve vártam!

Lehet hogy ebbe az is beleszámít hogy lanon szinte csak HL+CS megy nálunk...

Előzmény: _ Liar _ (266)
tcs19 Creative Commons License 2004.12.07 0 0 268

Nekem a FC az első 1-2 pályán nem tetszett, aztán nagyon belemerültem.

HL2 semmi különös, nem volt olyan nagyon extra pálya eddig (12diken vagyok most), kicsit talán túl sok videot löktek ki előtte, de azért kicsit a FarCry fölött van így is. Talán, mert több benn az ötlet, nem tudom. De szerintem a legtöbben csak azért istenítik (ennyire), mert jó volt a marketingje, nem saját vlemény alapján.

Az első részt viszont előre tudtam, hogy nem fogja überelni. Nálam azt nem is lehet sztem.

GeryLaci Creative Commons License 2004.12.07 0 0 267
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
_ Liar _ Creative Commons License 2004.12.07 0 0 266
naaa végre valaki.... HL2 zért volt "halálra" itélve mert mi (a rajongók) kurva sokat vártunk tőle ... ezért ... lett ez a vége a Far Cryrol nem tudtam mi az amikor installáltam .. nmikor megláttam...... kövekező két hétbe nem mentem sehova erre emlékszem....

csak még azt az egy ember lelövöm , becserkészem , még oda felmászom ... soha nem volt vége ... és mindig volt meglepetés ..... EZÉRT mindenképpen előbre kell tenni egy picivel!
Előzmény: tcs19 (265)
tcs19 Creative Commons License 2004.12.07 0 0 265

Nekem tetszett a HL2 is, de az 1 sokkal jobban megfogott.

Nálam a FarCrynal egy kicsit jobb, de többet vártam tőle.

Előzmény: _ Liar _ (264)
_ Liar _ Creative Commons License 2004.12.07 0 0 264
nos kisfiam mielött fasszágokat beszélsz ajánlom figyelmedbe a jatekot.. elöbb nézd meg aztán ...... MEGLÁTOD!!!
Előzmény: A mészáros (263)
A mészáros Creative Commons License 2004.12.07 0 0 263

Talán ebben a topikban volt valaki, aki gyalázta a HL2-őt, és magasztalta a Far Cry-t, hogy az mennyivel jobb.

Na most én csak képeket láttam abból a játékból, melyek alapján valami dzsungelkommandós izénak tűnik.

Hogy lehet egy bozótharcos játékot összehasonlítani egy scifivel ?

Olyan, mintha a Rambot hasonlítgatná valaki az Alien sorozathoz. :-)

Na szal véleményem, hogy scifi akkor is jobban tetszik, ha szarabb a grafikája, mer több fantáziát igényel az elkészítése, és szerintem a hangulata is másabb-jobb, mint az avarban lövöldözésnek.

Előzmény: _ Liar _ (253)
Nibiru Creative Commons License 2004.12.07 0 0 262

Ez az utolsó kocsis állomás. Megérkezéskor felszólítanak, hogy parkolj le a garázsban. Mögötted bezáródik a garázsajtó, ami utána úgy is marad.

Tehát kocsi nincs. Gyalog kéne tovább menni, de ehhez a világító torony alagsorában lévő rejtekajtót ki kéne nyitnia ennek a féleszű AI-nak.

Előzmény: tcs19 (261)
tcs19 Creative Commons License 2004.12.07 0 0 261

Van kocsid?

Nekem valami ilyesmi volt, hogy hasonló helyzetből kiszállni a kocsiból, majd vissza és kinyit egy nagy kaput.

Előzmény: Nibiru (260)
Nibiru Creative Commons License 2004.12.07 0 0 260

Mayan, Gerylaci!

Beparkolni már az odaérkezésemkor beparkoltam.

Utána volt a lövöldözés, és a végén vagyok, amikor is csak egy ember marad életben

aki szólongat, hogy menjek utána de nem mozdul.

Előzmény: Mayan (256)
GeryLaci Creative Commons License 2004.12.07 0 0 259

Szia!

Képzeld délelőtt egy kézzel gépeltem neked a  választ fél óráig aztán ki lépett a gépem a netről és el veszett az irományom... :(((

A másik kezemben az 1 hónapos kisfiam pihent:))))

Szóval immár két kézzel:

Az lehet a megoldás amit már írtam, ki kell lépni save után és vissza lépve a problémás rész elé-megjavulhat...Álatlában be szokott jönni pl a liftes résznél az elején a csajjal...

A tábor után egy gyakorló pála szerüség jön ahol az egyszemű megtanít használni a nagy bogár illatmirigyét!Azzal fogod majd irányítani a kissebb bogarakat...

Ha az sem megy akkor a konzolba írd be a maps szót és a ki listázott mapok ból válaszd ki a következő mapot...Most nyomatom újra a game-t immáron magyarítással.Nem tudom, hogyan lesz időm de ha oda érek a táborba és még aktuális neked akkor küldök egy save-t!

Üdv

Előzmény: ÁlomSzínház (258)
ÁlomSzínház Creative Commons License 2004.12.07 0 0 258
Köszi GeryLaci! Vasárnap sikerült megszereznem a dll. fájlt, s működik a javítással! Érdekes, hogy ugyanez a cimbilimbinél alapból, javítás nélkül is működött. Na mind1. Lenne még egy kérdésem. A haverom már ott tart, hogy kivégezte a nagy hangyaölőt vagy mi a fenének hívják a magyarításban, s az egyszemű szörny, aki mellesleg velünk van kivesz belőle egy hagyma alakú bogarakkal teli zacskót. Az egyszemű idióta szerintem egy bug miatt beáll az ajtóba, s nem tudsz elmenni mellette. Szerencsére ezt még megoldottuk, s a fejére ugorva, s legogolva befértünk az ajtón. Itt egy tábor található, ahol van két ember, aztán két E.T., akik halandzsázva vitatkoznak, s van egy néger arc is, aki szerint vmi Nova Projekt felé kellene mennünk. Egy generátor mellett áll, van előtte egy kapcsolószekrény is, de nem nyitja ki az ajtót, s így nem tudunk továbbmenni..., kijutni sem egyszerű, ugyanis az egyszemű még mindig ott áll az ajtóban (kirobbantani sem lehet a helyéről), s valószínű, hogy ő lesz a bug oka. Ötlet?
Előzmény: GeryLaci (215)
GeryLaci Creative Commons License 2004.12.07 0 0 257
Ja! Ha ott vagy az elején, most érkeztél meg akkor be kell parkolni...Ha már le lőtted a repülő izéket akkor próbálkozz azzal, hogy a "leállás" előtt mentesz és a mentésből újra kezded...Az szokott műxeni!
Előzmény: Nibiru (255)
Mayan Creative Commons License 2004.12.06 0 0 256
Nem itt kell beparkolni a kocsival az egyik epuletbe?
Előzmény: Nibiru (255)
Nibiru Creative Commons License 2004.12.06 0 0 255
Ugyanaz. csak áll a fazon mint egy faszent, és ismételgeti bárgyún, hogy menjek vele...
Előzmény: Tóm (250)
_ Liar _ Creative Commons License 2004.12.06 0 0 254
A painkiller kiegészitőjét ajánlom figyelmetekbe (CSAKIS) grafikailag mert ....... nos akit érdekel megnézi..

(de azt ne várd hogy futni fog fullon ::::))) ehe
_ Liar _ Creative Commons License 2004.12.06 0 0 253
összevetve a grafikát a Far Cry "picit" mintha szebb lenne ..
majd kiesik a szeme az embernek a rikitó szinektől..

Doom pont az ellenkezője ... szürkén láttam a világot 1 hétik amig vele játszottam ...

HL2ben egyik se volt benne... (ez nem az jelenti hogy baj de mégis hiányérzetem volt .. az arcokon kivül semmi sincs benne...)

JA interaktivitás : csak előre mehetsz Far Cry : BÁRHOVA ahova persze van törelmed elgyalogolni .. ehe (ha ez nem is üti a gravigun lehetőségeit de elég erős azért!!)

NA csokolom ÉS JÓ HL2t...

de azért remélem lessz jobb is ez!

FA
_ Liar _ Creative Commons License 2004.12.06 0 0 252
azt nem mondanám hogy huzamosabb ideig! de eddig mégis többet mint a hl2vel .. pedig vagy 3szor tul vagyok rajta!

a painkiller poénszinten a LEGJOBB! persze nem versenyezhet a másik kettővel!

HL2 én is magyon vártam a hatalmas hl multam miatt.. de annyire elszomoritott 3 nap alatt ami a legkiábránditó dolog volt amit eddig átéltem!
ÁTBASZTAK és nem csak engem hanem titeket is .. abbol amienre a hl2t igérték szinte SEMMI nem lett.... semmi olyan hatalmas nem volt benne ( HÁT a gravigun TÉNYLEG fenomenális de az igéretekhez képes még akkor is kevés!)
Interaktiv lenne ??? nem jobban mint más ...
Előzmény: Slyforce (242)
_ Liar _ Creative Commons License 2004.12.06 0 0 251
na végre ... valaki beszolt!!!

hát nem tudom én inkább unal,asnak találtam...

A painkiller legalább nem mond annál többet ami!
A Far Cry ban lévő dzsungelkommandónál pedig TÉNYLEG lehetett éreznmi valamit ... nem tudtad honnan ugrik rád valami még ha hallotad is a hangokat magad elött...

HL2 sajnos szomorú ...
nos igen Ravenholm elég király de csak az első 20 percbe utána már csak ugyanaz a szar. ... ( bár ezt mág biztos vissza fogom vonni!)
van még a pályáknak olyan része ami izgibb de egyébként szerintem kurrva sokszor be lehet aludni!... (már csak a kurva sok töltés miatt is!)
Előzmény: GeryLaci (241)
Tóm Creative Commons License 2004.12.06 0 0 250
Nibiru! esteleg próbáld meg a quick save, quick load megoldást, sztem az biztos jo lesz.
M_M Creative Commons License 2004.12.06 0 0 249

Hi itt vagyok túl vittem a halflife2 a vége a legjobb sztem de kine melyiktetszik így van nem? de azé tudjátok hogy lessz kiegészítő az jó lessz nem? Adigis játszatok! Amivel akartok az az egyikk legjobb amikor a városba vagy és vannak veled má harcoltam a nagylábú robot ellen és kiró! De azé van ennél jobb játék is! akinek megvan a counte-strike az tudja hogy azt a játékot úgy megcsináltám mint a Half-life 2 és az a játék is jó szerintem  

írjatok valamit!

Nibiru Creative Commons License 2004.12.06 0 0 248

Fiúk, elakadtam.  A világítótornyos helyszínen (Ami a nagy híd után következik)

az ellenségek, és a rovarkopter kilövése után az a hülye vöröskeresztes ürge pofázik hozzám,hogy menjek utána, de most már tényleg és sürgősen, mielőtt megint jönnek a "kormányerők", de a barom csak szövegel, meg néz jobbra balra, de nem mozdul. Már azt is tudom hogy hol a titkos ajtó, amit ki kéne nyitnia de nem megy oda.  Mrá próbáltam többször is végigharcolni a helyszínt, de ez az impotens szövegláda nem mozdul. Tud vki vamilyen megoldást? (Ez nem a szokásos AI fagyás probléma.)

Nibiru Creative Commons License 2004.12.06 0 0 247
Van hozzá offline patch is.
Előzmény: Alex Griffin (244)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.12.06 0 0 246
Nem úgy kell indítani, illetve nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e kimondottan eleve offline-ban indítani. A Steam kliensben valahol van egy olyan checkbox, hogy "Don't remember my password", vagy ilyesmi, azt nem szabad bejelölni, különben eleve nem megy az offline mód.
Egyébként meg én annyit csinálok, hogy a net nincs beizzítva (ADSL), így mikor a HL2-t indítom közvetlenül, nem a Steam launcherrel, akkor előbb a Steam indul el, próbálkozik egy darabig, rájön, hogy nincs net, és felajánlja, hogy akkor "Start in Offline mode", és indul a HL2. (Kábelnet esetén ha rendes tűzfalad van, nem csak XP-s beépített, simán blokkold annyi időre a teljes nethozzáférést, és ugyanez lesz az eredmény.)
Előzmény: Alex Griffin (244)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.12.06 0 0 245
Ez nem ott van, ahol egyszer csak elfogy a cső? Pontosabban 2-3 csőszegmens bele van süllyedve a trutyiba egy rövid nyitott szakaszon (azokra érkezel, miután átugrattál egy kis emelkedőn), a harmadik, ami után tovább kellene menni, meg csak félig áll ki belőle?
Ha igen, ott én is vakartam a fejem egy darabig. A megoldás, hogy visszamész oda, ahonnan kiugrattál, szépen irányba állsz, és úgy ugratsz, hogy az emelkedő után félig kiálló betoncsövek tetején csússz végig. Az utolsó cső kicsit emelkedni fog, és pont annyit dob rajtad, hogy (ha pontosan céloztál) éppen beleszállsz abba a kis résbe, ahol vissza tudsz jutni a csővezeték belsejébe. (Mondjuk szerintem ennél a résznél pont nem volt ott a helikopter, az úgy már túl durva lett volna...)
Előzmény: jasu (239)
Alex Griffin Creative Commons License 2004.12.06 0 0 244

Hali,

Az a baj, hogy nekem nem megy OFFLINE modban. Megrpobaltam elinditani ugy, de azt irta, hogy ez a game nem indithato igy.... Na most ez hogy? Nem nagyon hiszem, hogy csak ONLINE lehet "offline" jatszani.... Interesting.

Alex

Előzmény: Mr_Fusion (229)
Heartbreaker Creative Commons License 2004.12.06 0 0 243

Bolsevik módon kénytelen vagyok egyetérteni az előttem szólóval, vaddisznó ez a gamma. Már az I.-et is végigtaszajtottam jópárszor, aztán a szokásos HL "karrier", O.F., B.S. Ugyan nekem elég gyenge vasam van, amin csak full lebutítva megy a játék /ez pont olyan, mint a coitus interruptus némi ejaculatio praecox-szal fűszerezve/, de így is nagy élmény. Baromi jók a továbbjutáshoz szükséges agyalások is, kellően változatosak, de nem túl nehezek. Időnként vicces látni, ahogy összefonódik a mozi meg a játékok. E heti feladványunk: Honnan származik az az ötlet, hogy ha Gordon a főszörnyből kioperált zsigerdarabkát markolássza, akkor nem támadják meg a bogarak?

A HL2-volt a harmadik, általam leginkább várt játék. A bronzérmesben nem csalódtam, ez jó kezdet!

Slyforce Creative Commons License 2004.12.06 0 0 242
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Ezt már nem nézhettem szó nélkül.

Édes öcsém, ha ennyire nem fekszik, akkor a jó francnak foglalkozol vele?
Csak példaként, hol volt a Far Cry ennyire interaktív?
Vagy ha már a gagyizásnál tartunk, nem mondod, hogy képes voltál a Painkillerrel huzamosabb ideig játszani....

Igaz, én elfogult vagyok. Nekem a HL2 nem csak egy FPS.Csak ha a hangokat meghallom szinte transzba esem.
Egyedül a CS:Source-al nem vagyok teljesen kibékülve, de mivel már HL idején is elvakult rajongó voltam ilyen apróságokat nem veszek figyelembe.

Stalkert mindamellett én is várom.
Előzmény: GeryLaci (241)
GeryLaci Creative Commons License 2004.12.06 0 0 241
Hogy lehet valakinek ennyire elfuserált izlése, hogy egy painkillerrel hasonlítja össze ezt a fényévekkel jobb hangulatú játékot...!!!??? A far-cry-ról nem is beszélve...
Előzmény: _ Liar _ (231)
Curva Sud Creative Commons License 2004.12.05 0 0 240

Csá

Linkelj képet akkor talán tudok segíteni. :)

Előzmény: jasu (239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!