Elkövettem azt az egyetlen hibát az OPcti rendelésénél hogy nem kértem bele Stream rádiót. most már egy kicsit bánom, mert MP3 miatt jó lenne, igaz ott van az Aux, de az nem ugyanaz.....
Felhivtam márka kereskedőt azt mondták utólag 155 eFt pénzbe fájna, hát ez is elég durva amikor megveszed az autót odaadják 36 ért most meg 155 na mindegy .
A kérdésem az lenne, hogy esetleg nem tud valaki ocsóbbért vagy valami más mp3 lejátszót esetleg kormány távvezérlővel együtt (arra gondolok amihez adnak külön kormányra szerelhető távvezérlőt)
egyébént a kocsira nem tudok rosszat mondani, egy hónap alatt beleraktam 1100-at és eddig még nem volt bajom vele ne is legyen..
Betetettem a tempomatot és az indulás utáni ajtózárást is beállíttattam egy füst alatt. Mindkettő király, de az elsőt miért nem választottam kapásból máig sem tudom. Még jó, hogy lehetett változtatni az akkori döntésemen, mert többet nem veszek tempomat nélkül kocsit az biztos. Na ja, a DSG lenne még hab a tortán. Addig még gályázni kell egy kicsit :-(.
Külföldön ez úgy "gyári", pontosabban úgy nem érinti a garanciát (mekkora különbség!), hogy amennyiben a kezdeteknél szereled be, akkor vállalja a tuningcég a garanciát az egész hajtásláncra, vagy mi (- ezt olvastam a Steinbauer cuccok szórólapján, meg asszem a honlapon is).
Ez pedig nem más, mint egy tervezhető dolog - sejtik (kiszámolták? mérték?), hogy ez alattmég nem fog tönkremenni ettől. (Ha tudnak bizonyítani bármi más, nem rendeltetésszerű használatot, megint csak mentesülnek...)
Ajánlatot várok az előzményben részletezett két veterán Skoda Octaviára.
Prózai okok arra késztetnek, hogy ne én határozzam meg mit szeretnék kapni értük.
Akit érdekel jelezze (bunyevac@baja.hu), és küldök még képeket a mai állapotról, de akit komolyabban is érdekel, az egyeztetést követően jöjjön el Bajára és személyesen nézze meg őket.
Az eddigiekkel ellentétben csere (főként személyató) is érdekel!
PoHu-s, de nem kodás. Stevie írt róla némi infót, miszerint ez a PoHu magánakciója és mintha a gyárnak nem is tetszene a dolog. (Olyan, mintha mondjuk a PlayStation-t a Sony-Hungária csipelné és vállalna rá garanciát. Neked, mint vásárlónak mindegy ki állja a gar-t, de a Sony, mint gyár azért még erőteljesen összehúzná a szemöldökét. Persze annyiban sántít a dolog, hogy a Sony rögtön perelne és letiltaná a céget, a koda meg eddig nem megy el. Nehéz is lenne egy új importőr céget összeszedni.)
Sajnos nekem nincs gyári riasztom, én még nem hallottam ezt a kattogást ,de majd meghalgatom,legközelebb. Nemtudom ,hogy esetleg ezzel lehet e összefüggésben ,de nekem már kétszer kellet bikázni. Lemerült az aksi. pedig napi használatban van a gép ,viszont csak rövid távokon. Már írtam ,hogy az aksi lemerülésének egy nagyon jó előjele he sötétben ,nyitáskor a vissza pillantóban levő világitás nem kapcsol fel, majd a motor inditása után röktön.:-)
Lenne egy kérdésem, mielőtt szakmai ártalom gyanánt szétszedném apró darabokra ..
Ma vettem észre, azt, hogy ha a gyári távirányítóval bezárom az autót, akkor bent, egy (talán) relé 1sec. időnként kattog. Ha belső, zárógombbal zárom, akkor nem. Ha a kattogások közt fogyasztót kapcsolok, a kattogás annak ütemében sűrűsödik, majd visszatér az alap 1 sec-hez.
Ezt bent ülve, és magamra zárva vettem észre...véletlenül. A jármű gyári riasztóval, ultrahangos beltérvédelemmel és emelésérzékelővel van ellátva. Ha van valamelyiktöknek hasonló tapasztalata, kérlek benneteket osszátok meg velem.
4 darab Barum Polaris 2, 195/65 R15, mindössze egy hónapot használt, gyakorlatilag új, acélfelnivel együtt (5x112 osztókör). Jó ÚJ OCTAVIÁRA, SUPERB-re, Passatra, Golf V-re, Golf Plusra, stb.