Ahogy vesszük. Nekem kormányom márvan (talán egy éve) de kevés ,elvileg kormány elektronikát is cserélni kellene az pedig drágább mint a kormány, és nem vagyok biztos a végeredményben sem.
Nekem az előző autóban nagyon jó volt. Igaz, nappal autópályán az sem kapcsolt be. De esőben pl igen. Egyébként berakható? És a többi? Mi a német skoda fórum címe?
Nekem van bent automata világítás kapcsoló, de pont semmit nem ér, kivéve ha akarod használni a coming home, living home funkciókat. Automata állásban semmilyen világítás nem ég nappal, nem úgy mint mondjuk az audiknál. És mivel ugye városon kívü l kötelező vmi pilács, ezért nem látom semmi értelmét. Mikor rendeltem nem tudtam hogy ilyen, azt hittem égeti a helyzetjelzőt v vmit :) Amúgy OII RS kombi :)
Vagy gyújtáskapcsoló(ez valószínűbb),vagy a mfal kék csatijában a saruk.
Kiosztás:1- gyújtás
3-sebmérö bemenet
5-üza.szintmérö
7-31(jeladó test)
8-hütöfoly.
9-31es test
10-olajnyomás
11-fordszám jel
12-61-es kapocs
23-as 30as kapocs
24 test
30-as S csatl.
Ezeket kell kimérni,de általában blankolás nélkül nyomták rá a vezetékre a sarut ezt szokott lenni a baj.De nálad szerintem inkább gyújtáskapcsoló lehet a baj..
egy cimborámnak van problémája az autójával , pontosabban a műszerekkel.
az autó egy '99-es oktávia , a gond pedig az , hogy a "mutatós" műszerek (mind a 4) , időnként alaphelyzetre - nullára - mennek vissza. van mikor napokig tökéletesen
működik minden és van , hogy pár perc alatt többször is jelentkezik a hiba , változó hosszúságú ideig. ha valaki esetleg találkozott már ilyen hibával , megoszthatná velünk a megoldást. ha egyáltalán sikerült megoldani.
A jövő héten lesz meg az octaviám (1.9 PD TDI, elegance, 2004-es használt). Kérdésem, hogy esőérzékelős ablaktörlőt, meg automata fényszóró kapcsolót, esetleg multifunkciós kormányt be lehet rakatni utólag?
Egyébként meg úgy döntöttem, hogy most egy-két évig marad a felicia, ugyanis 600.000-ret akartak érte adni, ami még egy dolog, meg az is egy dolog hogy maradványértékes hitelnél 820 ezer ft maradvánnyal 25000 a havi törlesztés, de a plusz minimum 15000 Ft-os casco/hó már para nekem egyelőre.... Mind1, értékvesztési szempontból sztem jól döntöttem, aztán majd visszatérek a dologra, ha biztosabb anyagi hátterem lesz!
Köszi, tudom, néztem, de az 1.6-os motor nálam para, mert budapesti fiatal vagyok, és az már egy kategóriával feljebb van... :(
A Feliciára nem mondtak árat, mert egy: nem volt időm átmenni a használtautós részleghez, kettő: a nagyon kedves értékesítő csaj is azt tanácsolta, hogy ha nem akarok 1-200.000-ret bukni rajta, adjam el szabadpiacon, ugyhogy valószínű ezt is teszem :)
Tudom hogy off, de azert mielott rohannal megvenni 3.2-ert az 1.4-est, vess egy pillantast a Mitsubishire... 3.29MFt-ert adjak Lancert 1.6-os motorral, klimaval, 4 tarcsafekkel... Es akkor meg nem alkudtal ;) Az auto nagyjabol akkora mint az Octavia1, hatranya hogy kisebb a csomagtartoja 100 literrel. Viszont kb. ugyanannyiba kerul, es nagyobb a motorja.
Egy megnezest meger... http://www.mitsubishi.co.hu
Ma voltam a Porsche budánál, a 3.055.000-res modellbe nincs klíma, és azt oda is adják 2.999.000-ért, a "normális" klímás ára 3.594.000, de azt is odaadják 3199000-ért
Hello, én is gondolkoztam xenonon, aztán végül maradtam az OSRAM Silver emeltfényű izzónál. Persze más gyártók is készítenek hasonlót. Nálam kb 8-12 hónapot bir ki és a hagyományos izzókhoz képest sokkal jobb a fénye. OII-ben 2 perc alatt ki lehet cserélni az izzót, szóval nem gond. Utólagos xenon szettet 60-80 ezer forintért kapsz és a gyári izzó helyére kell betenni, de biztosítani kell fix helyet az elektronikának is. Állítólag Magyarországon rendezetlen a xenon kérdés és a rendőr sem szól ha nincs hozzá aut. lámpaemelő és mosó. Vizsgára legfeljebb vissza lehet tenni a rendes izzót. Rengetegen használják megelégedetten én nem vágtam bele...
360 e a különbség a sima és a kombi közt??? Mintha régen sokkal kevesebb lett volna. Viszont ~3.6 millás Tour árnál erősen elgondolkodnék az O II-n. Mikor bejött, nem volt sokkal drágább (250 k) és abban már alapból van (volt) klíma. Persze a mostani O II árakat és felszereltségeket nem ismerem, mostanában nem lesz gondunk autócserével... :o(
koda Octavia Tour Easy koda Octavia már 2.999.000,- Ft-ért. Úgye szinte hihetetlen, de már 2.999.000,- Ft-ért megvásárolhatja a koda Octavia Tour Easy-t. Felszereltsége? Octaviás: szervokormány, duplalégzsák, központi zár, elektromos első ablakemelők, elektromos állítású, fűthető külső tükrök, ABS, magasságállítható vezetőülés. A koda Octavia Tour Easy 1.4 16 szelepes 75 LE-s benzinmotorral limuzin karosszériával vásárolhatja meg.
koda Octavia Tour & Tour Combi Nyolc évvel az újjá született koda Octavia modell megjelenése után még mindig tart a sikersorozat. Az Octavia klasszikusan szép vonalvezetésének köszönhetően vevőink ragaszkodnak e karosszériához. Ezen igényeknek eleget téve született meg a remekül felszerelt Tour kivitel. Klímaberendezés, ABS és az Octáviánál megszokott szériafelszerelés teszi vonzóvá e kivitelt. koda Octavia Tour 3.594.400,- Ft-tól koda Octavia Tour Combi 3.958.000,- Ft-tól ...sőt most Ön akár 500.000,- Ft kedvezménnyel választhat raktárkészleten levő autóink közül