Azok a kétségbeesett vagy kilátástalan helyzetben levő fiatal, tizenéves vagy huszonéves várandósok, akik nem tudják, vagy nem akarják megtartani a születendő babájukat, közreműködésünkkel biztonságos, kórházi körülmények között hozhatják világra az újszülöttet.
Ha azon gondolkodik, hogy örökbe adná születendő gyermekét, segítünk a szülés lebonyolításában és az örökbeadás menete során teljes diszkréciót és átmeneti anyaotthont is biztosítunk.http://bolcso.hu/kezdolap/varandos/
Én soha nem mosnám egybe , de ha leírom, hogy az egyedül , kétségbeesve, kínok között szülő nő pillanatnyi elmezavarban szenvedett, akkor jönne a cunami (és így indult), hogy akkor lehessen úgy venni, hogy a nőbántalmazó is.
Vagyis a bántalmazók védelme miatt van az a szülő nő előre elítélése:(
Aki nem várja, az abortálhatta volna, betehette volna egy babamentő inkubátorba, lemondhatott volna róla a kórházban, ahol biztonságos körülmények között megszüli, vagy, ad absurdum védekezhetett volna...
És neki is választójoga van... Viszont ki kell, hogy ábrándítsalak, a tegnapi tanulmánycunamiban volt egy fontos momentum, ami számodra kimaradhatott:
"Neonaticide is generally committed by women who often conceal the pregnancy, give birth away from a hospital and then suffocate, strangle or drown the unwanted newborn before hiding the corpse. Neonaticidal women generally do not have an incapacitating mental illness."
A kedvedért hevenyészett fordításban: Az újszülöttgyilkos nők gyakran eltitkolják a terhességüket, kórházon kívül szülnek, majd megfojtják a nem kívánt újszülöttet mielőtt elrejtik a holttestét. Az újszülöttgyilkos nőknek általában NINCS olyan mentális betegségük, ami miatt ne lennének tudatában a cselekedeteiknek.
Majd elmagyarázzal, hogy ha az édesanyja nem tette a mellére, akkor nem volt csecsemő, tehát nem is csecsemőgyilkosság a megölése. Bármit, csak ne kelljen szembesülni az igazsággal: hogy Magyarországon 2-3 naponta ölnek meg egy csecsemőt, és az elkövetők szinte mindig nők.
Nem értem, miért kell őket védeni? Csak azért, mert nők? A bűnük az ő szégyenük, nem az összes nőé.
Ahogy én sem vagyok hajlandó szégyenkezni amiatt a néhány erőszaktevő férfi miatt.