Hello, én is gondolkoztam xenonon, aztán végül maradtam az OSRAM Silver emeltfényű izzónál. Persze más gyártók is készítenek hasonlót. Nálam kb 8-12 hónapot bir ki és a hagyományos izzókhoz képest sokkal jobb a fénye. OII-ben 2 perc alatt ki lehet cserélni az izzót, szóval nem gond. Utólagos xenon szettet 60-80 ezer forintért kapsz és a gyári izzó helyére kell betenni, de biztosítani kell fix helyet az elektronikának is. Állítólag Magyarországon rendezetlen a xenon kérdés és a rendőr sem szól ha nincs hozzá aut. lámpaemelő és mosó. Vizsgára legfeljebb vissza lehet tenni a rendes izzót. Rengetegen használják megelégedetten én nem vágtam bele...
360 e a különbség a sima és a kombi közt??? Mintha régen sokkal kevesebb lett volna. Viszont ~3.6 millás Tour árnál erősen elgondolkodnék az O II-n. Mikor bejött, nem volt sokkal drágább (250 k) és abban már alapból van (volt) klíma. Persze a mostani O II árakat és felszereltségeket nem ismerem, mostanában nem lesz gondunk autócserével... :o(
koda Octavia Tour Easy koda Octavia már 2.999.000,- Ft-ért. Úgye szinte hihetetlen, de már 2.999.000,- Ft-ért megvásárolhatja a koda Octavia Tour Easy-t. Felszereltsége? Octaviás: szervokormány, duplalégzsák, központi zár, elektromos első ablakemelők, elektromos állítású, fűthető külső tükrök, ABS, magasságállítható vezetőülés. A koda Octavia Tour Easy 1.4 16 szelepes 75 LE-s benzinmotorral limuzin karosszériával vásárolhatja meg.
koda Octavia Tour & Tour Combi Nyolc évvel az újjá született koda Octavia modell megjelenése után még mindig tart a sikersorozat. Az Octavia klasszikusan szép vonalvezetésének köszönhetően vevőink ragaszkodnak e karosszériához. Ezen igényeknek eleget téve született meg a remekül felszerelt Tour kivitel. Klímaberendezés, ABS és az Octáviánál megszokott szériafelszerelés teszi vonzóvá e kivitelt. koda Octavia Tour 3.594.400,- Ft-tól koda Octavia Tour Combi 3.958.000,- Ft-tól ...sőt most Ön akár 500.000,- Ft kedvezménnyel választhat raktárkészleten levő autóink közül
3.5-ert kapsz klimat, ket villanyablakot ABS-t, meg 2 lufit. A 3 millas az lekopasztott full fapad akcios modell, klima nincs benne, a tobbit nem tudom...
Beszamitas nem tul elonyos, 200-300e forinttal piaci ar alatt fognak mondani... Inkabb add el szabadpiacon. En egy ilyen idos Felicsitara nem szannek 700-800-nal tobbet, ezek biztosan benyognek ra 500-600-at.
Én nemtudom, nekem nincs ,sőt nem is díjazom.:-( Ez egyéni ízlés kérdése.:-( Szóval én ugy tudom hogy álltalában sima , "monot" tesznek és a fényszóró az pedig sima izzós. Mondjuk ebben a kérdésben ,teljesen tájékozatlan vagyok ,még nem is vezettem (éjszaka) xenonost.:-)
Bocs fiuk, de most off-olok.:-)
Szerintem hétfőn ITT tedd fel a kérdéseid biztos segítenek. Hivatkoz rám.
Vagy ESETLEG ITT ,mondjuk itt nem ismernek (annyira) ,de biztos segitenek.
Most akarok Octavia Tour 1.4-et venni, újonnan. Létezik ,hogy az egyik 1.4-es listaára 3.055.000, a másik 1.4-esé meg 3.590.000? Esetleg felszereltség beli különbség vn? Mert azt nem tüntették fel a skoda.hu-n! Vagy ez akció?
Én a car configuratorba a 3.055.000-reshez kértem még riasztót és oldalvédő gumit, meg fekete gyöngyházat, így asszem 3.280.000 lett. Szerintetek ha a mostani 6 éves, 68000-ret futott Felicia Comfortomat beszámíttatom, meg kicsit alkudozok, hozzámvágják 2.200.000-ért?
Szerintem a sima lámpa helyére kellene szerelni.:-) DE ,ez nem csak egy lámpa cserét jelent elvileg ,mondom elvileg mert van ahol elfelejtik, a xenonhoz kötelező az automata szintszabályozás. Nem lehet hogy csak egy sima lámpát láttál esetleg ey más fényű izzóval?
Ma vettem egy 2002. TDI Octaviat! Azt kérdezném töletek, hogy ha xenont szeretnék betenni azt hova kéne tenni? Multkor jött mögöttem egy Octavia kb. ilyen évjáratu vagy is nem az uj kasznis és neki mintha a nekem ködlámpa helyén éget volna a xenonja? Lehet van egy más fajta lámpa testel szerelt változat is? Tényleg mint nem hozzá értö kérdezem!
Húúúú. Valaki árult konplet cuccost.:-) Sajnos már nemtudom ki.:-( Neki talán lenne ,és esetleg készitene egy "biztonsági" másolatot.:-) Nem igérem hogy megprobálom megkeresni mert szerintem ,nem leszidőm ugy sem. Már ide is igértem hogy felteszem a dudám hangját ,de ezt is csak igértem (hamut a fejemre) ,sőt már majd egy éve van egy multifunkciós kormányom ,csak nem szereltettem be. Persze jolmutat a garázsban is ,csak azért jó lenne az autóban.:-)
zag! Sajnos privátba nem tudok,de a www.blaupunkt.shp.hu-n van webshop ott tudsz rendelni!Csak az a gáz,hogy venni kell hozzá illesztő keretet mert a gyári csak gyárival helyetesithető(méret)
Elkövettem azt az egyetlen hibát az OPcti rendelésénél hogy nem kértem bele Stream rádiót. most már egy kicsit bánom, mert MP3 miatt jó lenne, igaz ott van az Aux, de az nem ugyanaz.....
Felhivtam márka kereskedőt azt mondták utólag 155 eFt pénzbe fájna, hát ez is elég durva amikor megveszed az autót odaadják 36 ért most meg 155 na mindegy .
A kérdésem az lenne, hogy esetleg nem tud valaki ocsóbbért vagy valami más mp3 lejátszót esetleg kormány távvezérlővel együtt (arra gondolok amihez adnak külön kormányra szerelhető távvezérlőt)
egyébént a kocsira nem tudok rosszat mondani, egy hónap alatt beleraktam 1100-at és eddig még nem volt bajom vele ne is legyen..