Keresés

Részletes keresés

pákosztos cica Creative Commons License 2023.11.17 -4 1 10

Nahát! 

Most csak ennyire futotta. :D

problémás topik Creative Commons License 2023.11.17 -1 1 9

kérhetnél ide a Főnöktöl modis gombot

en támogatnám

Előzmény: búvár-halász (6)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 8

Természetesen.:)

Előzmény: Édesanyám mondjad gyorsan (7)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 7

Macskák is jöhetnek?

Előzmény: búvár-halász (5)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 6

Várjuk, a többi már az ő kedvén múlik.

Előzmény: problémás topik (4)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 5

Szexualitással kapcsolatos gondolatokat szerintem szívesen vennénk itt, legalább valamelyest vigalmi-komformmá tenné a topikot. Az más kérdés, hogy én nem biztos, hogy hozzá tudok szólni, tudományos szinten.

A részbeni jogelőd vagy szellemi előd topikot nem szeretném megnevezni- itt most kifejteni nem kívánt okokból-, de ide biztosan elfér az ilyesmi.

Előzmény: astery (3)
problémás topik Creative Commons License 2023.11.17 -2 0 4

a topik sorsa Vito bá' kezében van

várjuk szretettel :)

Előzmény: búvár-halász (2)
astery Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 3

Én szívesen megosztanék jópár - lassan gigantikussá növekedett - ismeretanyagot a tudomány területéről, amelyek még pár évtizede ismeretlennek számított a nagyközönség körében, sőt olyan újabb ismeretekkel is bővült, melyeknek eddig csupán a következményeit fogtuk fel, és nem tudtuk, hogy mi okozza.

Kicsit konkrétabban, s mivel HUSZ-ról van szó, ezeknek a jelenségeknek jelentős hatása van az emberi szexualitásra is, s itt kevésbé esik szó az ember biokémiájáról, a hormonjairól, az immunrendszeréről, endokrinológiájáról, és főképpen az ezekkel szoros kapcsolatban lévő emberi agy számos központjának a működéséről, s ezt a terjedelmes fehér foltot szeretném a valóság színeivel, a realitást figyelembe véve kitölteni.

Mielőtt még bármit is közölnék, megjegyezném, hogy évtizedekkel ezelőtt kicsit furcsán, sőt felnevetve olvastam valahol azt, hogy a legfontosabb nemi szervünk maga az agyunk. Ma már nem kuncogok zavartan ezen, sőt kiegészíteném az agyon kívül azokkal az elemekkel, amelyeket az imént felsoroltam.

Mivel nem tudom, hogy a topiknyitó milyen hiányt (törölt topikot?) igyekezett volna pótolni, így azt sem tudom, hogy az általam említettek beleesnek-e valamilyen módon abba az érdeklődési körbe.

Azt azonban tudom, hogy a virágnyelven említett "dili" napjainkban bizony erőszakosan, gőgösen, s a mindentudás látszatát keltve - úgy tűnik - könyékig bele szeretne ebbe a témába nyúlni, melyben azonban éppen neki nincs semmi kompetenciája, mert nem a realitás talaján áll, hanem az emberi érzelmekkel manipulál. Ha erről van szó, és megjelenik a hozzászólások között, akkor természetesen jómagam elhagyom ezt, mert nem kívánok részt venni olyasfajta vitában, mit példaként a matematikát, s annak tudományosságát véve: ott megkérdőjeleznék tőlem, hogy "Miért írod le olyan csúnyán azt a kettes számjegyet, a képleteidben?"

Előzmény: búvár-halász (-)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 2

Szerintem nem, mert nem ír ide senki, azonnal érdektelenségbe fulladt, így el fog süllyedni.:D Majd én néha pár sör után monologizálok esetleg benne, amíg meg nem unom.:)

Előzmény: problémás topik (1)
problémás topik Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 1

problémás topik

Lelkis Béla Creative Commons License 2023.11.15 -2 0 0

sz0"r

Előzmény: búvár-halász (-)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.15 -2 2 topiknyitó

Akkor induljon el, tényleg meglátjuk, mi lesz belőle, én nem tudom, csak reménykedem, hogy valami, ami értékes is lehet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!