Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11621

Én meg arra gondoltam, hogy már Z. Ilic is a takarékosság jegyében lett második számú jobblövő, de Mahé és Elderaa is költséghatékony, mint ahogy Casado is.

Fabregasért és Remiliért kell zsebbe nyúlni fizetésügyileg, mert utóbbi kivásárlását Lőrinc intézte..

Szóval nem gondolnám, hogy a mani határtalan. 

dapro Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11620

Érdekes gondolatok. Jó meglátások. Ok, akkor mi az oka, hogy a Veszprémben nagyon sokan nem nyújtják előző tudásukat? Elderaa válogatott, Lauge vb döntő, Borozan és Moraes Vardar, Mahé Flens, Áronka, Corrales első szezonja itt? Bár sokan mindent beleadnak, Omar, szerintem Petar is, Andriska 33 éves, mégis örök kölyök a csodás játékával. Vagyis mindkét oldalon vannak példák, szerintem ez más csapatoknál is így van.

Előzmény: m576 (11619)
m576 Creative Commons License 2023.03.03 0 4 11619

Hiába csapkodjátok agyon ezt az edző kérdést, nem ott van a gond. bárkit, ismétlem BÁRKIT idehozhatunk edzeni a csapatot, nem lesz komolyabb előrelépés…

4 teljesen különböző karakterű edző bukik bele egy olyan csapat körüli problémákba ahol quasi kimeríthetetlen pénz forrás áll rendelkezésre. ( ez az egyik gond…)

Lauge,Borozan, Moraes,Nilsson, Tonnesen, Yahia, Máté, Mahe, Petar olyan betliket nyomott így együtt hogy a hajam égnek állt néha. Edző nélkül is meg kellett volna tudniuk oldani bizonyos szitukat.( ha csak a játék tudást nézzük…). valljuk be, nem volt az igazi akkor sem… pedig csak pillázott az ember amikor ilyen nevekkel támadtunk…

vajon miért Ilic lett az edző? A top kézilabda zárt világ, mindenki ismer mindenkit, tudják hol mi történik… ki akarna ott edző lenni ahol ha nem nyersz 15 góllal minden meccsen azonnal kikezdenek és rögtön nyomás alá kerülsz? aztán szépen repülsz is mint a reggeli fecske…( és ez is csak egy gond a sok közül…) senki se akart jönni hozzánk, a kispadunk forróbb mint az ördög f@sza. Ilicet is úgy vágják majd ki hogy a lába nem éri a földet, ehhez kétség sem fér.

a lóvé miatt aggódni nem kell, az nem fogy el sosem…

bizzunk, mást nem tudunk tenni 

hajra Veszprém 

Előzmény: Gaga84! (11617)
dapro Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11618

Örülök, hogy felvetetted. Laci utoljára azt mondta, ha sikertelen az év, leves neki is, Momónak is. Ha nem lesz meg a bajnoki cím, azon kívül, hogy felkötöm magam, ki lesz az új edző? 

Előzmény: Gaga84! (11617)
Gaga84! Creative Commons License 2023.03.03 0 1 11617

Várjuk ki a végét,maradjon nekünk is edző azért;) 

Előzmény: dapro (11616)
dapro Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11616

Igen, van. Dujsebajev. Akarom mondani Gudmundsson. Izé, Martin. 😃

Előzmény: Gozo (11615)
Gozo Creative Commons License 2023.03.03 0 1 11615

Van már új edző Szegeden?

Március 2-re várták a bejelentést...

Bembi86 Creative Commons License 2023.03.03 -1 1 11614

a védekezés csak akarati kérdés.

úgy az edző, mint a játékos részéről.

Előzmény: Gaga84! (11613)
Gaga84! Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11613

Igen,bàr Remilivel a jobb oldalrólnez nem mondható el. Sicko mondjuk szerintem jobb mint Kosorotov. Amit nem èrtek,h komplex jobb kezest azèrt könnyebb talàlni mint balt aki tàmad és vèdekezik is,nekünk úgy tûnik mègsem sikerül Lauge uàn,pedig itt nagyobb a merítès mint a màsik oldalon.

Nem èrtem amúgy h egy Slickot/Kosorotovot hogy nem lehet megtanítani vèdekeztetni 2esben… ez csak akarati tènyezô ? Mondjuk utóbbira pàr kg izmot mèg lehetne pakolni

Előzmény: Gozo (11612)
Gozo Creative Commons License 2023.03.03 0 4 11612

Kosorotov nem annyira jó támadó, hogy egyensúlyozza azt hogy nem tud védekezni. Amíg nem tudunk komplex játékosokat igazolni vagy nevelni addig csak álom lesz a tegnapi Barcelona vagy Kielce szintje.

Ha így igazolunk akkor bebetonozzuk a mostani állapotokat sőt lehet még visszább is lépünk.

De ugyanez leírható Cassadoról is de sokak álmáról Sickoról is.

Bembi86 Creative Commons License 2023.03.03 -1 3 11611

de ott a BL cserébe.

az akárhogy is nézem, 12 kemény meccs. 

ha meg elmész Melsungenbe, ott mi van?

Előzmény: Törölt nick (11610)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.03 0 4 11610

Én azért megértem, hogy egy világbajnok játékosnak az nem nagy kihívás, hogy van évente 2 kemény bajnoki meccs, plusz a döntő, amúgy meg 10-15 gólokkal verik a mezőnyt.

Remilinek,  Fabregasnak ez nem lesz meglepő eddig is olyan bajnokságban játszottak, ahol nem igazán volt ellenfél, de egy fiatal dán ennél biztos többre vágyik.

Előzmény: Bembi86 (11608)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.03 0 3 11609

Szerintem ha valaki 24 évesen még csak egy ígéret, az már régen rossz.

Ebben a korban már a csapat húzóemberének kellene lenni, ha akkora sztár, főleg egy Plockban, ami azért nem a legmagasabb szint.

Előzmény: Thor. (11591)
Bembi86 Creative Commons License 2023.03.03 -2 1 11608

jah, aztán 4 év múlva meg azon sírnak, hogy kicsinálta őket a Bundesliga tempója...

akkor már inkább Franciaországba mennék

Előzmény: Törölt nick (11607)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.03 0 1 11607

Lehet, hogy nincs igazam, de olvasva Gidsel nyilatkozatát, ezek a fiatal, már most klasszis északiaknak nem épp a magyar bajnokság a fő célpont. 

Nagy csarnokok, hétről-hétre színvonalas csaták, sztárok minden mennyiségben, pezsgő élet. stb.

Legalábbis szerintem igen nehéz lenne ilyen, már klasszis fiatal lövőket idehozni. 

Előzmény: Tomek 87 (11605)
Boymadi Creative Commons License 2023.03.03 0 1 11606

Nekem az a véleményem, hogy André Gomes még mindig fiatal, de már most jókora tapasztalata van viszonylag magas szinten, a Portóból majd a Melsungeből. Ez egy olyan karrierút ami biztos, hogy megedzette. Szerintem pl. egy Pytlick esetében is várható némi visszaesés, ha az ellenfelek jobban felkészülnek/kitapasztalják, hogy mi működik ellene. André Gomesnél talán ettől már nem kellene tartani.

Én is úgy látom, hogy a Melsungenben mostanában nem brillírozik, de hoz egy elfogadható átlagot. A fizikai adottságai (magyarul nagyot ugrik és lő) pedig kiemelkedőek.

Én láttam olyan meccseket tőle, ahol védekezett is, szerintem elfogadható volt. Voltak meccsek ahol cserélték védekezésben, de nekem úgy tűnt, hogy ott inkább az energiával próbáltak spórolni. (kb. úgy mint amikor a Veszprém cserélte anno Momir Ilicet védekezésben).

Előzmény: Tomek 87 (11601)
Tomek 87 Creative Commons License 2023.03.03 0 2 11605

Azt nem értem még ha pletykák igazak ,hogy kik érdeklődnek Pytlick után ,hogy mi miért nem ?Pedig pont az a játékos aki nekünk szükségünk lenne. Vagy még arra tudok gondolni ,hogy a tulaj Stop táblát mutatott ..

Tomek 87 Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11604
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11603

Néztem a meccset, de ott zömében jobblökőt játszott. 

Kényszerből. 

Előzmény: Tomek 87 (11601)
Tomek 87 Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11602

Casadó elméletileg tud kettest védekezni

Előzmény: Bembi86 (11600)
Tomek 87 Creative Commons License 2023.03.03 0 1 11601

Andre Gomesben mit láttok ? pár éve a portóban jó volt de most a bundásban keresi őis magát.Pont most volt egy Melsungen meccs a tvben hát nem gyözött meg a játékával..Ráadásként őse tud védekezni

Előzmény: Boymadi (11599)
Bembi86 Creative Commons License 2023.03.03 0 1 11600

az a durva, hogy fel sem merül bennünk, hogy megtanítsunk valakit védekezni ott...

Előzmény: Boymadi (11599)
Boymadi Creative Commons License 2023.03.03 0 2 11599

Engem ebben a keretben nem is igazán a bal átlövő aggaszt a legjobban, hanem, hogy ki fog itt baloldali kettest védekezni?

A felsoroltak közül egyedül El-Deraa szokott. Rajta kívül még tudhatna Ligetvári, de ő egyrészt már régóta nem támad (és sokakkal ellentétben és szkeptikus vagyok, hogy ha éles meccseken megkapná a lehetőséget akkor mire lenne elég támadásban), másrészt rá hármas védőként is szükség lesz Pechmalbec és Fabregas mellett.

A felröppent pletykák alapján, ha tényleg jön Valencia, ő szokott kettest védekezni a klubjában, de azért nem ugyanaz kettes védőt játszani a Valurban mint a Veszprémben. Ráadásul erre a célra fizikai paraméterei alapján nem is tűnik elégnek ezen a szinten.

Elnézve a keretet, nekem is a véleményem, hogy Kosorotov, Casado és Mahé trióból, max. 2 játékosnak van értelme, mivel nehéz foglalkoztatni ennyi, csak támadásban jó játékost. Viszont közülük kettőt is boldogan beáldoznék egy olyan játékosért, aki támadásban és védekezésben (baloldali kettesvédőként) is nagyon jó.

André Gomes csak 24-től szabad... Pytlickkel kapcsolatban pedig úgy tűnik még csak pletykák sincsenek. Jó kérdés, hogy egyáltalán ki jöhetne szóba? Valószínűleg jövőre már senki.

Előzmény: Gabho28 (11584)
birka_zoli Creative Commons License 2023.03.03 -1 3 11598

Engem sokkal jobban érdekelne a húspiaci elemezgetések helyett, hogy mit főznek ki a a következő napokban?

Az első szegedi meccsig van 3 hét, most hétvégén a bányász és utána 2 Gyöngyösi meccs, ez idő alatt le lehetne nyomni egy komoly ráhangolódást, akár kis edzőtáborral, elvonulással, komoly munkával, kitalálni, h mi nem működik a kapusoknál, hogyan építik be Remilit, kitalálni vmi okosat, váratlant, szóval kelene vmi plussz, az év legfontosabb szakasza kezdődik!

Thor. Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11597

Ennyi.
Az elmúlt eszmecser után most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből a játékosból 2-3 év múlva :D 

Előzmény: Törölt nick (11595)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11596

Amúgy a Borsos-Bartha Kosorotov "elemzés" pont nem olyan környezetben született, hogy kicsit fényezni kell, vagy jobbat állítani a srácról, mint amit valójában gondolnak..

Nálam ennyi, mert kezd scifi lenni. 

Törölt nick Creative Commons License 2023.03.03 0 1 11595

Thor: Gondold el, hogy azért más is néz ám meccseket, még netán figyeli is a nemzetközi játékos felhozatalt...

Az meg megint egyéni, hogy ki hasznosítja és adja esetleg hozzá a szakik véleményét a sajátjához..

De ezen nem veszünk össze. 

Thor. Creative Commons License 2023.03.03 0 1 11594

Az eleje teljesen ok, nem vagyunk könnyű helyzetben a Bundesliga csapatokkal és akár egy Barcával szemben, bár azért az elmúlt időben akad ellenpélda is! De tény, hogy egy 22-23 éves pl. északi tehetséges játékos hamarabb megy a két másik irányba, mint hozzánk.

Bartha és Borsos véleményére pedig; Bartha magasan (szó szerint is) az egyik legjobb kommentátor, kézilabdában biztosan. Borsos szaktudását sem lehet megkérdőjelezni, Attilát személyesen is nagyra tartom, DE ne abból indulj ki amit egy Veszprém közvetítésen egy Veszprémmel szóba hozott játékosról fog mondani. Lehet mondani, hogy szakmai "etikett", hogy nem szidom, hanem próbálom pozitívan feltüntetni az illetőt. Aztán ha van lehetőséged kérdezd meg őket privátban, hogy mit gondolnak egy-két játékosról. Valószínűleg árnyaltabb lesz a kép, mint amit a meccs közben mondanak; amik amúgy olyan frázisok csak, hogy "sokak által ígéretnek tartott, nagy jövő állhat előtte, stb." PR szöveg.
De leginkább azt mondom higyj a szemednek, amit látsz a játékostól bemelegítés közben, a pályán támadásban-védekezésben, meccs után....

Béke✌ péntek van, tudjuk be ennek 😁

Előzmény: Törölt nick (11592)
videkiman Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11593

Épül a Vardar Veszprém. :)

Előzmény: Gabho28 (11584)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.03 0 0 11592

Leírtam én is, más is mit gondol. 

Én azt jó iránynak gondolom, hogy fiatal tehetségekben is gondolkodunk, főleg, hogy a klasszis ballökők zömét elviszi a német-francia piac és a gazdaságilag egyre erősebb északiak.

És Barca se vagyunk, hogy egy Langaro inkább idejöjjön... 

Személyeskedés:bocsánat, de keltél ki magadból, és élből mondtál ellennvéleményt a Bembi által is említett szakemberek véleményére...

De ez egy fórum, igazad van, így sok badarságnak is helye van. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!