Keresés

Részletes keresés

szőrinszálán Creative Commons License 2021.12.22 0 0 2924

„Az én új fizikám egy atomisztikus fizika, ami négy megmaradó elemi részecskére, e, p, P és E-re van alapítva, amik kétféle elemi töltést hordoznak és amikböl a kétféle c-vel terjedö, nem-konzervatív kölcsönhatás kiindul. „

Az időtől, vagy a tömegpont sebességétől függő erőt nevezzük disszipatív, vagy nem konzervatív erőnek. Az elemi részecskék töltéseikből, mint forrásokból és nyelőkből eredő mezőknek egyedül a sebessége az, ami térben és időben c, vagyis állandó. Viszont a részecskék, mint tömegpontok sebessége az időben változó. Ezért a részecskék közötti kölcsönhatási erő nem konzervatív, vagyis változó. Ez a „változás” az elemi részecskék térben és időben változó összecsomósodásának, sűrűsödésének, vagy felhígulásának köszönhető???

Előzmény: szaszg+++ (2923)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.12.22 0 0 2923

Milyen lesz a jövö fizikája?

Elöször jön a kíméletlen lomtalanítás a régi fizikában , ami lenyirbálja az összes vadhajtásokat, akár milyen fájó is lesz ez az ezek áplóinak. Itt NEM lesz figyelembe vêve egy tudományos tekintély sem, aki egy rossz elméletet alkotott egy téves feltevésre alapítva.

Egy ilyen téves feltevés már a 17. század elejéröl származik, Galilei egyetemes szabadesése feltevése, amit aztán Newton téves gravitációs elve követett, ami alapján a tömeg okozza a gravitációt és a súlyos tömeg azonos a tehetetlen tömeggel.

Ezeket a téves elveket kell kijavítani elöször, ez után jön az energétikus alapú tudományos leírás kiküszöbölése, mert tudva levöleg zárt fiziikai rendszerek NEM léteznek, és ahogyan ki fog derülni, minden alapvetö kölcsönhatás nem-konzervatív kölcsönhatás (a gravitációés az elektromágnesesség). Miért eröltették a fizikusok az energétikus leírtást, miért lett az E = hv és az E = m c2, mint fiziikai alaptétel, kísérleti alátámasztás nélkül, elfogadta? Továbbá, miért lett a specrel, mint a mozgó testek elektrodinamikája, helyettesítve? És miért lett a téridö meggörbítve a gravitáció magyarázataként a tömegek körül? De úgy hogy a fizika meg sem találta a magyarázatot, mi a tömeg?

Ha pontosan oda nézünk, a fizika NEM tudja mi az anyag, pontosabban, miböl áll az anyag? NEM tudja mi a kölcsönhatás az anyagi részecskék között, és nem tudja hogyan mozognak a részecskék a kölcsönhatást okozó mezöben?

Én a Brémai egyetem ejtötornya 110 m-es vákuumcsövében ejtökísérlettel kimutattam, hogy a testek esése NEM egyetemes, vagyis a fizika még azt sem tudja, hogyan mozognak a testek a gravitációs mezöben!

Az én új fizikám egy atomisztikus fizika, ami négy megmaradó elemi részecskére, e, p, P és E-re van alapítva, amik kétféle elemi töltést hordoznak és amikböl a kétféle c-vel terjedö, nem-konzervatív kölcsönhatás kiindul. 

Ebböl az elméletböl rengeteg új prógnózist lehett levezetnem, amik kísérleti ellenörzése mind alátámasztotta az elméletemet.  www.atomsz.com

A legelsösorban a testek eltérö szabadesése, amit azért tudtam kiszámítani mert, az atomisztikus fizikából a testek súlyos tömege kiszámítható!

szuperfizikus Creative Commons License 2021.12.22 0 0 2922

construct elméleti fizikai és matematikai tudása elavult.

Mondhatnám felesleges, sőt az újfizika számára káros tudás.

Többet árt vele, mint használ. 

Előzmény: hiper fizikus (2921)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2921

A stílusa nekem sem tetszett . Pl. ahogy kipellengérezte Szabikut azt nem kellett volna . De az elméletei fizika matematikáját bírta .

Előzmény: szaszg+++ (2920)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.12.21 0 1 2920

NEM, Mert pofátlan gyülöletet keltö volt, az is maradsz!

Előzmény: hiper fizikus (2919)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2919

Miért tiltották ki construktot, mert értett az elméleti fizikához ?

Előzmény: szuperfizikus (2915)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.12.21 -1 1 2918

Gyula, ne álmodozz a Nobel díjról, mert még ha működne is a vizmotorod, akkor sem kapnád meg. 

Olyan ember még nem kapott Nobel díjat, aki nem értett egyet Einsteinnel.

Előzmény: szaszg+++ (2917)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.12.21 -1 1 2917

Bizony, Nobel-díj az kevés Lenne!

Előzmény: újszuper (2913)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.12.21 0 1 2916

A testek szabbadesèsèt meg NEM ellenözizted 100 m magasságból,, vákuumban és ezreléknyi pontossággal!

Előzmény: szaszg+++ (2914)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.12.17 0 0 2915

construct, nem értem , hogy mit keresel az jövő fizikában.

Te a régi fizika feltétlen híve vagy, rettegsz az új fizikától.

Ráadásul ki is vagy tiltva innen.

Akkor?

szaszg+++ Creative Commons License 2021.12.16 0 1 2914

Na de te még ott sem vagy, a kukakutatói állásod akadályoz?

újszuper Creative Commons License 2021.12.16 0 1 2913

Már hogy lenne ez rágalom?

A vízmotoroddal való szélhámoskodás már ügyészi vádiratban szerepel.

És te pár napja is csilliárd dollárokat álmodtál érte:

"A vízmotorért milliárdszor milliárd dollár jár, mint feltalálói prémium!"

Előzmény: szaszg+++ (2911)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.12.16 0 1 2912

"Ugye ez nem megy!"

Dehogynem. A kedves construt-újszuper már megcsillogtatta a fizikai elképzelését egy silány eszmefuttatásban a feketelyukakról és a nagybummról.

Ezt a témát nagyon kedvelik azok az impotens "tudósok" is, akik a fizikában képtelenek voltak bármi hasznosat alkotni, ezért a világ keletkezéséről és pusztulásáról elmélkednek hagymázos álmaikban. A kozmológia a kedvenc terepük, ahol bármilyen nagy baromságot lehet hangoztatni, meg persze az ellenkezőjét is, hiszen ott semmi sem bizonyítható. 

Előzmény: szaszg+++ (2911)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.12.15 0 1 2911

Neked csak ilyen rágalmazni akaró indokaid vannak?

Mi lenne ha egyszer is megcsillogtatnád a fizikai elképzelésedet is?

Ugye ez nem megy!

Előzmény: újszuper (2908)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.12.15 0 0 2910

Inkább linkeljetek be néhány kedvenc popzenéteket 1 db hsz.-ban többet !

szuperfizikus Creative Commons License 2021.12.15 0 1 2909

Te már csak tudod.

Hiszen te is pontosan ebben a helyzetben vagy.

Végig kell nézned, ahogyan a régi fizika letűnik, és ebbe nem tudsz belenyugodni. 

Te is megzakkantál, és még Gyulánál is gyűlölködőbb lettél. 

Csak mélyen nézz magadba és magad is rá fogsz jönni, hogy így van.

Bár, miközben ilyenné váltál, elveszítetted az önkritikai érzékedet.

Szóval valószínűbb, hogy már nem fogsz rájönni.  

Előzmény: újszuper (2908)
újszuper Creative Commons License 2021.12.15 0 1 2908

Így képzeli el ezt egy áltudományos szélhámos, aki saját maga vízmotorral szokott házalni a politikusoknál, meg bírósággal próbálja rákényszeríttetni a tudományos világra a saját fantazmagóriáit. Persze mindenhol vesztettél, és bele is zakkantál. Maradt neked az egész világgal szembeni nevetséges vádaskodás, és gyűlölködés.

Előzmény: szaszg+++ (2906)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.12.15 -1 1 2907

"megfigyelések szerint a kettős pulzár pontosan ugyanúgy (illetve 99,99%-os pontossággal úgy) torzítja a téridőt, ahogyan illik nekik Einstein elméletei szerint."

Einstein 1952-ben (3 évvel halála előtt) bevallotta, hogy "téridő" nem létezik a természetben. A téridőt csak mint egy valóban létező fizikai mező struktúrájaként lehet értelmezni. 

Ezzel próbálta megmenteni a téridőt. De erre semmi szükség sincs, mert a fizikai mezőknek valóban van struktúrája, amely a 3D-s Riemann geometriával ragyogóan leírható. A matematikai számításokban (amelyet Marcell Grossmanntól vett "kölcsön" Einstein), valóban ezt használja, ezért vezetnek helyes eredményre a számítások. 

De ennek semmi köze sincs a téridő értelmetlen fogalmához, amelyet Minkowski talált ki. 

Előzmény: dezsoKE (2904)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.12.15 -1 1 2906

Hát hogyan találtak volna valami ostobaságot, mert le voltak fizetve!

szuperfizikus Creative Commons License 2021.12.14 -1 0 2905

És szerinted a Föld is lapos marad még sokáig.

dezsoKE Creative Commons License 2021.12.14 0 1 2904
szuperfizikus Creative Commons License 2021.12.09 0 1 2903

Beleolvastam néhány oldal erejéig.

Nem sok konkrétum van benne, inkább csal általános bölcsességek. 

Előzmény: hiper fizikus (2902)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.12.08 0 0 2902

http://mek-oszk.uz.ua/18800/18894/18894.pdf böngésztem a NET-en, ráakadtam

"Ez egy közérthető formában megírt ismeretterjesztő könyv, melyet minden érdeklődő bátran kézbe vehet. A jövőben csak egy természettudomány lesz, mert a kvantummechanika közös nevezőt biztosított a fizika és a kémia ágazatai számára. Magától értetődik, hogy a biológia szintén fel fog zárkózni hozzájuk."

Nem értek evvel egyet, csak belinkeltem !

szuperfizikus Creative Commons License 2021.12.07 -1 1 2901

Butaságokat beszélsz, de még abban sem vagy következetes. 

Ha visszaolvasol, látni fogod, hogy én Gyulát akarom rábeszélni a megvalósításra, de sajnos ő nem szándékozik megcsinálni.

"Pedig ez a centrifugális kísérlet nem is volna olyan nehezen megvalósítható..."

Milyen kár, hogy nem a te nagy eszedből pattant ki, hanem hiperfizikus javasolta.

Beléd még ennyi kreativitás sem szorult.

"Mégis nyilvánvaló, hogy a kisujjadat se fogod mozdítani érte..."

Megint butaságot beszélsz. Miért tenném? Nem hiszek benne, és nem is az én feladatom megcsinálni. Nekem van sok más javaslatom, hogy mivel kellene kísérletezni. 

De előtted ott a lehetőség. Miért nem csinálod meg te magad, ha ennyire tetszik a más ötlete?

Még ehhez is pancser vagy?   

Előzmény: újszuper (2900)
újszuper Creative Commons License 2021.12.07 0 1 2900

"Ezért fog remegni a szerkezet. Persze csak akkor, ha  Gyulának van igaza."

"De Gyulát nem érdekli a kísérlet, . . . mert fél a kudarctól."

És láthatóan téged se érdekel, különben máris arról fantáziálnál, kit beszélj rá a megvalósítására. Mint amikor arról képzelegtél, hogy biciklikerékből készített giroszkópot küldetsz majd a Holdra a kínaiakkal.

Pedig ez a centrifugális kísérlet nem is volna olyan nehezen megvalósítható, legalábbis annak a 10-3 nagyságrendű különbségnek a kimutatására, amit iszugyi állít a tehetetlen tömegekről.

Mégis nyilvánvaló, hogy a kisujjadat se fogod mozdítani érte, hasonló okból mint a valódi fizikusok. Mert a korábban elvégzett rengeteg más kísérletből mindenki tudja, hogy 10-12 -nyi eltérést se találnának. (Pl. az Eötvös kísérlet szintén a tehetetlen tömegek centrifugális összehasonlításán alapult). És nem csak az épeszű fizikusok, de még te se látod semmi értelmét annak, hogy iszugyi buggyant elméletét, és elbaltázott dilettáns kísérletét cáfolgasd. Rég hiteltelenítette azt saját maga.

Csak a saját buta szövegeidet pampogod el itt naponta, ebben a szenilis klubban. Akár iszugyi.

Előzmény: szuperfizikus (2893)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.12.07 0 0 2899

Szerintem jól gondolod ! Lehet az alapfelállást finomítani .

Előzmény: szuperfizikus (2883)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.12.07 0 0 2898

Kvarkok, gluonok, partonok nincsenek. Az összes megfigyelt részecske meg az e, p, P és E-kböl áll. www.atomsz.com

Előzmény: szaszg+++ (2895)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.12.07 0 0 2897

Gyula, megértettük, hogy nem kívánod az elméletedet kísérleti próbának alávetni.

Ez mindent elmond az elméletedről. 

A többi csak duma. 

Előzmény: szaszg+++ (2896)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.12.07 0 0 2896

Megint a piacon tanulgattál valamit a kofáktól?

Előzmény: szuperfizikus (2894)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.12.07 0 0 2895

Nekem igazam van abban, hogy négy stabil elemi részecske építi fel a világmindenségünket!

Előzmény: szuperfizikus (2893)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!