Lacika, idekattintasz, és megírod a moderátoroknak, hogy melyik topicban, hányas számú hozzászólásodat akarod töröltetni és miért (gondolom, rossz topicba írtad).
szerintem nem egyszer külcsön adtam egy WIFI usb s adaptert sajnos levélként becsomagolva nagy borítékban adták fel és sosemm érkezett meg!!!simán ellopták 10000 ft volt akkor ugye nem volt róla semmi bizonyíték,hogy fel lett adva és ennyi oda lett ez azért még is felháborító :((((
Végig néztem a képeidet, amiket ide feltöltöttél. Nagyon szép szinüek a kacsák. Nekem milyen szinüeket küldesz tojás formában? Lehet mindenből egy keveset kérni?
Az lehet hogy sehová nem mozdul, de semmi sem védi meg az ütődéstől, azért kellene kibélelni még szénával meg a dobozok között ujságpapirral vagy ott is szénával. De szerintem ebben is megcsinálhatod a bélelést, a lényeg, hogy mind a 6 oldalról körbe legyen bélelve.
Nah komolyra fordítva a szót: Ha még ikresjutka nem vette meg az összes tojást, akkor mennyi lenne darabja? Nekem kellene 10 db, mert főleg fehér tojóim vannak, és kellene a szinesítés.