Még mindig tart a spontán böjt...kis megszakításokkal.
Végül is, csütörtök este van, és már kétszer étkeztem a hétem. Hétfőn este és szerdán este. Hamarosan itt a harmadik. Nagyon éhes nem vagyok, de nem akarom túlzásba vinni...
Tart velem valaki?
Apropó, hogyan lehet hitelesíteni egy fürdőszobamérleget?
Hello Evribadi!
Látom kicsit belassult a topic, de hát ez érthető dolgos hétköznapokon. Nem lehet mindig Itt van egy kis szösszenet, imént kaptam:
A világ leghíresebb sörgyár-tulajdonosai egy sörkonferencia után beültek a helyi kocsmába egy sörre.
A Budweiser igazgató természetesen egy korsó Budweisert rendelt. A Miller főnök egy Millert, a Heineken igazgató egy korsó Heinekent kért. Végül a Guiness tulajdonosa Arthur Guiness kért egy teát.
A többiek megrökönyödtek, mert ez mégiscsak presztízskérdés. Így azonnal nekiszegezték a kérdést:
-Hogy-hogy maga nem Guinesst iszik?
Arthur Guiness kortyolt egyet a teájából, majd így szólt:
-Hát, gondoltam hogy ha maguk nem isznak sört, akkor szolidaritásból én sem fogok.
"Nem-nem! A 2x2 sávosról le kell fordulni Fűzfő fellé és ott van a lejtő...:-)"
Én is így gondoltam, csak hülyén fogalmaztam. Szal pontosítsunk: jössz ki Vp-ből, mész Várpalota irányába a 4 sávoson. Kb. 7-8 km után kell a LITÉR jobbar táblánál lefordulni jobbra Fűzfőgyártelep irányába, és igen, ott van az a lapos rész, amiről beszélünk :))
Persze, majd ráérsz válaszolni, ha kiolvadtál :)) meg lesz egy kis időd + kedved! :)))))
Mi van a kis Kalossal? :((
Engem ma hívott fel a szervízes pasi (tegnap voltam egy magánnál érdeklődni), de csak az évjáratot kérdezte meg, még kutakodik sárvédő után. Ha tudtok, please mail me! :)) (Bal első, 2002 nov. Cliora)
BK...? Mi is volt???? Jaaaaa, nagyon izgi volt!
Zsuzsa totál kivan Danika miatt, már a templomba is elment imádkozni, totál kivan. Miki kapott egy fényképet a Bodótól (így hívják??), amin Danika van megkötözve, a fotó hátán egy telcsiszám. Felhívta, találkoztak. Már nem pénz kell a pasinak, hanem Miki segítsége: vigye ki az országból minél előbb. Nóra rájött, hogy Miki megint magánakcióba kezdett, riasztotta Zsuzsáékat, de az idegeskedésen kívül nem nagyon tudtak mit csinálni. Miki hazaért a találkáról, és ott várta az idegeskedő család + a rendőrök.
Mi is volt még? Bocs, nem jut eszembe más. Közben neteztem ugyanis :))
Vumenke ne haragudj!!!! Válaszolok, válaszolok! Most értem haza. Hideg ez a gyalogjárás és már nagypapim új kocsiját nem elég, hogy bejárattam lassan vihetem első szervízbe.:-)))
Mi volt tegnap a BK-ban??? A szépségverseny miatt nem láttam és elfelejtettem felvenni...:-))))))))))