Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ! :-))
Most az van, hogy várjuk Bagoly telefonhívását. Akkor fog csörögni, ha valaki nem veszi át, lemondja, stb, 120 eladott jegy esetében erre azért van esély. Te és szuka vagytok a kedvezményezettek, ha marad ki jegy, az a tiétek. Ha csak egy fölös lesz, akkor meg szkanderral eldöntitek, hogy ki jön :))
Huh, próbálok gyúrni a szurkolóbuszra, nem szeretném, ha alkoholizálásban nem végeznék az első 5 között. Faszt, első három között :). Bár a múltkori debreceni négysávos úton prezentált motorháztetőrekifekvős mutatványomat valszeg nehéz lesz überelni :))
Mindenesetre holnapra remélem jól leszek és tudunk melegíteni a srácokkal.
Vaze én meg beteg vagyok, pedig Csapival leboltoltuk, hogy bebaszunk, de nem jön össze... Meg állítólag valami zártkörű buzulást tartanak :)
Figyi, viszont holnap lenézhetnénk, ha már azt neveztétek ki olajos törzshelynek (azért kicsit sajnálni fogom a pólót :) ). Van kedved? Karaokezhetnél egyet :)))
Hi, aki tud keményen bepipázott olajost az ordítósabb fajtából az intézkedjen: szedje ki őket a kocsikból amikbe bejelentkeztek, és ültesse fel a szurkolóbuszra.
Hello!Agyonverés biztos nem lett volna,de legalább a 2 tucat zsaru megdolgozott volna a pénzéért!És lett volna 1 nagyszerü hangulatu meccs,ami igy is jo volt csak a csapatotokat nagyon magára hagytatok és igy sima zako lett!A bomberres korszaknak már régen vége,csak a hitvallás a régi:JUSTICE FOR HUNGARY!HAJRÁ VÁSÁRHELY!
No para,nagy gond nincsen,nem is lehet hiszen az idei évünk már hozott olyan élményeket,amelyeket a végső helyezéstől függetlenül nem fogunk elfelejteni!
Pakson találkozunk,már ma reggel intézkedtem is jegyek ügyében,nemtom azóta mennyi fogyott,de szerintem megleszünk!
Na igen a Főnixet nem lesz könnyű betölteni, de ahogy elnéztem az eddigi debreceni tévésmeccseket a hazai közönség leszurkolásával nem lesz gond, főleg, ha erre a meccs alakulása is okot ad! :-))