most néztem meg a Cubs-Reds meccs legjobb jeleneteit, és a szitu a következő:
9th inning, 1 out, runner on 1st and 3rd, nice line drive (fly ball :-), a 3.on a srác nem mert elindulni, de a labda lepattant, és bazzeg a home plate-nél kiesett. Tökéletes dobás volt.
Ez még semmi, mert az a runner, aki az elsőn volt az meg a harmadik plate-nél esett ki. Double play, bazzeg egy olyan szituban, ahol legalább egy pontot szerezni kellett volna, és marad a 1st and 3rd emberrel.
A Detroit tönkreverte idegenben a Torontot 7-0val pedig Halladay volt a kezdő dobó. A San Diego is nyert LAben 8-2re, Phil Nevin masszív Grand Slam-jével. Ja és Pedro sem úszta meg Baltimoreban az Orioles ellen.
hmmm...
szerintem a Minnesotat, az Atlantat es a Los Angelest csak valami pillanatnyi elmezavarban irtad be :))
inkabb igy:
AL East: Yankees
AL Central: Kansas City
AL West: Anaheim
Wild Card: Seattle
NL East: Philadelphia
NL Central: Houston (ha Prior tobb mint 1 honapot hagy ki)
NL West: San Diego
Wild Card: CUBS (ha Prior hamar felgyogyul akkor Houston)
Na én próbálok egy tippet a szezon befejezésére!
Csak, hogy felhozzam egy kicsit a topicot!
AL East: Boston red Sox (106-56)
AL Central: Minnesota Twins (94-68)
AL West: Seattle Mariners (98-64)
AL Wild card: New York Yankees (104-58)
NL East: Atlanta Braves (92-70)
NL Central: Houston Astros (101-61)
NL West: Los Angeles Dodgers (90-72)
NL Wild card: Chicago Cubs (97-65)
Ezen egy kicsit berágtam, pláne mint Barca és Yanks fan!
Nem is mentem el mellette, küldtem egy-egy mélt a szerkesztőségnek és az NSonline-nak. Kíváncsi vagyok reagálnak e egyáltalán. Nem hinném.
Na végre!
Kicsit felemásan ugyan de elkezdődött. A tegnapi zakó után ma legázoltuk a Tampat 12-1re. A 4 homerből Posada maga kettőt vállalt(2 3run HR, 6 RBI), ráadásul fantasztikusan egyet jobbról egyet pedig balról. Posada 2 HR Visszatérve a tegnapi meccsre régi nagy kedvencem Tino Martinez megütötte 300.HRját. Nagy - nagy GRAT neki!!!!
Zsuu!
Elvileg Lofton lett volna az első ütő de gyenge volt ezért tették a végére. Négyen ütik jól a HRt egymás után:Matsui, A-Rod, Giambi, Gary. Bernie pedig kisebb sérüléssel bajlódik de már játszani fog az hazai idénnyitón.
Fighting!
Sheffield sérülése csak vetítés volt :-)))
"Niet alleen de filmliefhebber komt aan zijn of haar trekken, ook de sportliefhebber kan zijn hart ophalen bij CANAL+. U hoeft namelijk geen wedstrijd van uw favoriete club meer te missen, want alle competitiewedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV zijn live (of in live delay) te zien. Daarnaast brengt CANAL+ wekelijks live voetbal uit Spanje, Engeland en Italie en NBA- en MLB-wedstrijden."
Nem akarok idegesítő lenni ezzel a holland szöveggel, fingom sincs mi van ideírva, de a C+ Blauw (hollan Canal+) oldalán találtam. Az utolsó sor biztató... :-))
With luck, we will be able to catch one game per week, that is on Saturday night.
If you really want to follow day by day action you only have two options:
1.- Subscribe to NASN (around 15 EUR per month). Normally they have at least one game per day.
2.- If you have broadband and a fast computer the best bet is to subscribe to MLBTV.com. With a payment of around 80 EUR you have the opportunity to choose almost every game you want to watch (they offer more than 1000 games per season). And I have to say that the quality of the streaming last season was outstanding. Much better than many TV channels in the Hotbird.
Hope this helps"
míg a knplogicon ezt a választ kaptam:
"Last year:
Premiere
C+ Blue (Holland)
ViasatSport
Five (UK)
NASN - 370 games - 3/4 LIVE"
Mi sem ismerünk mást, csak az MLB.tv-t, de ez tökéletes. Tavaly jómagam néztem egy két meccset a playoffban rajta.
Szerintem nagyon jó.
Csak az eredmény nem stimmelt, mert elvertettek bennünket az első körben.
De majd húsvétkor visszavágunk!
Én Barça szurkoló vagyok, és majdnem leestem a székről, amikor tegnap olvastam a Nemzeti Sport beharangozóját. Bazmeg nem hiszem el, hogy még baseball kapcsán is felhozzák őket (mit felhozzák, az első bekezdés végig a reálról szól). mindegy. Aki szereti a baseballt az az infóit úgysem a Nemzeti Sportból szedi, aki meg nem, ... de olyan ember úgysincs... :-))
Szóval kezdődik, Go Cubbies!!!
ps. valaki berakna egy olyan linket, hogy melyik műholdas csatornákon lehet követni az MLB-t. visszaolvastam a topicban de felületes keresésem nem vezetett eredményre. köszi
Szerintem akkor is gáz.
Mert szerintem a Yankees nevét szerintem többen ismerik világszerte, mint a Reálét, és akit a baseball nem érdekel, az úgysem olvassa el, akit meg komolyan érdekel, azt szerintem bántja, hogy a Yankees-t a Realhoz hasonlítják.
S ami bántó ezt a Realos hasonlítást már olvastam az Avalanche kapcsolatosan is.
Időnként használhatnák a fejüket is, ha már újságirók, vagy mi a szar!
Szerintem ha valahogy érzékeltetni akarják, hogy milyen a Yankees, akkor a Real pont jó példa...:-)
Egyébként meg nem azért draftoltam némi kézsérüléssel a Sheffieldet, hogy pihizzen 2-3 hónapot (majd mondjuk májusban elmegy műttetni de akkorra elcserélem...)
Zambrano rulez!!! (rajtuk van 300HUF-om...:-)) tényleg, nem nézi senki a meccset / mindenki azt nézi, azért nincs forgalom?