Én is ott zúzta elöl. Patik rúlz, de az egész bagázs. Hallowed be thy name még beférhetett volna... de mondjuk a powerslave is, annyi idő meg nem volt.
Na, ez is megvolt. A keverősök ugyan mindent megtettek, hogy sz@r legyen a hangosítás, de ezzel sem tudták elb@szni a hangulatot. Végre volt Children Of The Damned, az nagyon jólesett. De az is, ahogy Patrik vérprofin nyomta a Fear Of The Dark-ot, azt az elejét még Dickinson fater is megtapsolta volna... szóval jó volt, az már egy másik mese, hogy akkor már hat órája benne voltam a fősodorban, így hangom nem nagyon volt, és fáradtam is... :-))))) most már megint csak egy három órás Maiden-est kéne Pesten...
Itt vagyok, van pár cuccom de cserecuccom sajnos nincs. Annyira nem vagyok jól eleresztve hogy mindenből kettőt vegyek :)
Bár az eredeti Soundhouse Tapes-ért egy-két dolgot biztosan odadnék.:P
Tegnap kölcsönkaptam bátyámtól a Rock in Rio VHS-t és annyira felháborodtam. Aztán idejöttem és azt hittem, hogy itt is téma lesz, de nem.
Szóval Steve Harris miért képzeli magáról, hogy mindenhez ért? Ennyire szarul vágott koncertet nem is tudom láttam-e már. Szerintem csak a Budapest TV-n. Főleg azután volt nagy a kontraszt, hogy előtte a Depeche Mode 'One Night in Paris' DVD-je volt bent a lejátszóban. A zenét lehet fikázni, de azt Anton Corbijn (a Metallica összes jobb képet ő csinálta) rendezte és a különbség ordít.
Az első három számon (Wickerman, Navigator, BNW) rágtam át magam, de nagyon nehéz volt. Nem látszik, hogy áll össze a színpadkép, kevés az igazán élvezetes távoli felvétel, a kamera mindenről (Bruce ÖSSZES ugrása, robbanások, Nicko figurái, akármi) lemarad, viszont állandóan vált a kép. Idióták a kameraállások, Janick lelassított rúgása pedig a boldog '80-asok Dire Straits videóit idézte.
Nagyon nagyot csalódtam. Pedig az albumot (RiR) nagyon szeretem, a pesti koncerttől pedig még most is kiráz a hideg. :(
Jaha, megyünk. Még nem tudom mennyibe kerül - a jegy 56 euro volt Neten keresztül.
Lesz Stormwitch is - én még túl fiatal vagyok, hogy láthattam volna őket fénykorukban.