A Brown-TDA csere akkor lesz megalapozott, ha a visszatérő amerikai játékos egyértelműen többet tud segíteni a BCL meccseken, mint a kölcsönbe kerülő magyar játékosunk. Azért csak a BCL számít ezt illetően, mert a bajnokságra Andris is bőven megfelelt volna Zozó mögötti cserének.
Ugyanez vonatkozik a Krivi-Kristóf cserére is, ahol utóbbinak jó hasznát kell vennünk a nemzetközi színtéren, mert a bajnokságot Krivivel a sorainkban is simán nyertük.
Az a baj Brown térde folyamatosan vizesedik, nem is játszott sokat eddig. A másik gond (ez persze csak az én véleményem), hogy a cserélés idejének már most is késő van, mert nem lenne idő senkit beépíteni a csapatba. Ráadásul az október eleji első BCL meccsünk már rögtön sok mindent el is dönthet, mert az biztosnak látszik, hogy idegenben a lengyelek otthonában lehet talán a legjobb esélyünk egy sikerre.
Gondolom Popovics leigazolása ezt a helyzetet szülte, hogy már csak olcsó játékosra futotta és Milos úgy döntött, hogy legyen inkább az egy évet kihagyó, de a csapatot jól ismerő Zach a még hiányzó láncszem, mintsem egy ismeretlen (esetleg rookie) olcsó játékos.
Még van nagyjából három hét az első fontos meccsig, meglátjuk hogyan alakulnak addig a dolgok.
Nem lesz ez rossz, azért mégiscsak horvát bajnokot vertünk a harmadik negyed extra védekezésével (6 kapott pont). Kiemelném Beni 5 tripláját, kicsit féltem attól, hogy nem lesz extra tripladobónk, hát tegnap volt. Popovics extra igazolási tűnik, jól mozgott. Clark volt a meggyőzőbb a két régi-új amcsi közül. Keményen védekezett, dobott triplát, de hozta a szokásos értelmetlen faultjait is. A Brown-Tanoh-Dez csere nálam egyelőre nem tűnik megalapozott döntésnek. Ami egy meccs alapján is látszik, az az egy év kihagyás Zachnél és az a térd még messze nem tökéletes. Bognár Kristóf fel fogja venni a Falco ritmust és hasznos tagja lesz a csapatnak.
Abszolút egyetértek. Én azt írtam amit láttam, a vezetőség pedig a legjobb döntést fogja hozni, ebben biztos vagyok. Én nem láttam a meccset, így aki ott volt irhatna még róla.
Nyilván az nem fog beleférni, hogy még várunk várunk hátha jobb lesz a térd. Keményen meg kell hozni azt a döntést minél hamarabb.
Ne legyen igazam, de ha másfél év alatt nem sikerült rendbehozni azt a térdet, akkor az nem ebben az egy hónapban fog bekövetkezni.
Nagyon sajnálnám ha nem tudna segíteni a csapatnak, mert nagyon sokoldalú játékos, de a két fronton való helytálláshoz nem fér bele, hogy szezon közben építsünk fel egy játékost.
Két minőségi meccsünk akkor lesz, ha megnyerjük az elsőt, mert ha nem, akkor szinte biztosan az OSE-val jatszanánk a 3.helyért. Szóval ilyen értelemben (is) komoly tétje lesz majd a jövő pénteki meccsünknek.
szerintem azert nem akar a falco elore ezzel foglalkozni mert elozo evekben mindig volt utolso pillanatos lemondas. pl tavaly is vagy 2 csapat kb 3 nappal a torna elott ugrott be.
Espada infoja jó volt. Az első meccset meg kell nyerni ahhoz, hogy játszhassunk az izraeliekkel, mert az ő döntőbe jutásukat majdnem biztosra lehet venni.
igaz a hir amit espada irt hogy izraeli csapat is jon? Az komoly lenne, biztos kimegyek, megeri minden penzem egy miniBL! Varom nagyon, gratu a stabnak!
Becsüld meg a rébuszokat is, mert ha valaki pár napja ennyit írt volna én már annak is örültem volna, hogy tudom komoly minőség lesz az emléktornán. Ez is egy információ, a részletes pedig majd hivatalosan a klub részéről.
Erről nem találtam infót. De a felvezető cikk sztem egész jófej lett. Mivel számítanak ránk, google-magyarul is megjelentettek ár infót a cikkben (pl jegyek, parkolás)