Keresés

Részletes keresés

Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14834

Hüjjjjjjeeee papus teee .:-)

Úgy cikizzél , hogy ha zuglói lakos leszek , főzök neked bablevest eccer' .

Előzmény: dos48 (14833)
dos48 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14833

"vesz fel hozzá hitelt , és vesz egy lakást vidéken , amiben életem végéig én fogok lakni"

Falu végén kurta kocsma, mellette lak' az Anyóca.   

Lett vón' olcsóbban is, de azt téliesíteni köllött volna:

:))))

Előzmény: Anyóca99 (14826)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14832

Azt mondom én is ... valami majd lesz , csak a szaros részt kell túlélni .

Makkegészséges valaki 75 után ? Ma még lehet , de holnap is nap van ....

Előzmény: Törölt nick (14830)
Törölt nick Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14831

(Nagymamám 84 éves koráig lakott ilyen félkomfortos téglában, és csak a legeslegvégén nem tudott már lépcsőzni.)

Előzmény: Törölt nick (14830)
Törölt nick Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14830

Ha jól sejtem, hogy merrefele költözött, apámék is ott éltek, igaz, ők csak a másodikon. Kellemes kis környék, sok növénnyel, szerintem megszereted azt is majd. És hát nem kell egyben lenyomni mindjárt a három emeletet. De ha tényleg makkegészséges vagy, és bírni fogod, még jót is tehet a lépcsőzés, fittebb leszel tőle, ha naponta párszor megjárod. :) Mire meg nem bírnád, csak lesz valami fiadéknál vagy lányodéknál.

Előzmény: Anyóca99 (14818)
Törölt nick Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14829

Hát, így visszaolvasva én se szeretnék a helyedben lenni. Legyen igazad, és ne te kerülj ki vesztesen az egészből! A fiadéknak meg nagy kalappal!

Előzmény: Anyóca99 (14828)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14828

Így visszaolvasva .... ha kívül álló lennék , nem szeretnék a helyemben lenni .

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14827

ámen!

Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14826

Sajna benne van a pakliban az összes , amiről írsz . Nekem egyenlőre csak a pofázmányommal van gebasz . Az istenért sem akar egy pukli elmúlni attól a ponttól , ahol megállt a sebész az állkapcsom vízszintes megfelezésével . Lehet így marad .... holnap megyek kontrollra , meglátom mit mond . Remélem legalább a repedés behegedt .

Egyenlőre elképzelések vannak , hogyan és mit folytathatnak a kölkek . A régi partner , akivel franchise szerződésben voltak , becsődölt , az utolsó havi jutalékot sem fizetik már ki (nem kevés pénz) .

Ki fogják találni , gyereknek jó agya van , menyem sem hülye .... agyalognak , de egy darabig padlón lesznek , mert az építkezés elvitte a tartalékot . Ha semmi sem megy , és beüt valami amiről írtál , majd eladják a házat (csakis végszükségben) , és olcsóbb megoldással is beérik . Menyem meg elmegy alkalmazottnak . Velem mifene lesz , az a jövő zenéje . De ! Lánygyerekem szerint jövő áprilisban jár le a bankjánál a lekötése , akkor még vesz fel hozzá hitelt , és vesz egy lakást vidéken , amiben életem végéig én fogok lakni , és ha megérik a nyugdíjat , lehet hazaköltöznek . A pestit meg vagy kiadja , vagy eladja .De az is lehet , hogy lányomék lelécelnek spanyolba , és akkor nekem mennem kell velük , mert ott a helyem .

Húúú ... nem tudod elképzelni milyen agyalások mennek . Ha a fiamék túl lesznek a bajon , nekik is első dolguk lesz , hogy vegyenek nekem az enyém helyett egy lakást . Na ... a végén majd ingázok a két lakás között .:-DDD

Valami majd lesz .... szerencsémre összetartó a banda , utcára nem kell mennem ezután sem , és megbízható , szerető kölkeket sikerült nevelnem . Szóval .... nem félek , és mindenre nyitott vagyok .

Előzmény: Calamayca 2.0 (14825)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14825

montam, h szigorúan a témánál maradva ...

itt nem fogok viccelni, b.szakodni ... 

azt látom, biztos kurvára kell a lóvé, meg van rá az okod, nem lehet vitatni ...

mégis, ami megoldást választottál nem biztos, h a legjobb ... 

a te fejed felett ott a kor, meg a kór (OK, meggyógyultál, meg néha kell csak hegeszteni, szegecselni, stb) jól tudom, h vmi defekt van a csontjaiddal?, meg a kezelés miatt kb magától törik, yáááyyy ... 

a fiaddal is komoly gondok vannak, nem viccből vállalkozol erre ...

ott akarsz maradni kecó, lóvé nélkül (gondolom beleölöd a fiadba) a lányod lift nélküli harmadik emeletén üvegcsontokkal 75+-san, járkálva a kontrollokra a kékgolyóba ...  a breteg fiadat támogatva ...

ez nagyon szép, és nemes gondolat ... dee ... 

a baj olyan, mint az adóhivatal, nem jelzi előre, mikor érkezik ;) és általában csőstől jön! 

mit csinálsz, ha veled is baj esik, és fekvő, ápolásra szoruló beteg leszel, vagy csak lenne a jó kis térdkopásod, hogy ráállni nem tucc a térgyedre, ha nem akarok huhogni ?

mi lesz, ha a fiaddal együtt, vagy külön-külön, de felváltva lesztek fekvők, vagy éppen csak mozgáskorlátozottak, mondjuk valamilyen skála 50-70%-án? 

kire fog lőcsölődni ez az irdatlan feladat? 

van "B", "C", "D", terv? 

Előzmény: Anyóca99 (14824)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14824

Nem szoktam privizni . Ha nem mászol rám , itt is dumálhatunk .... Amit priviben leírnék , azt nyíltban is leírhatom : szar az egész , tök a tromf .... mondá valaki ..... valamikor . Vénségemre költözgethetek , a bútoraimat meg vagy fizetek valahol raktározásért , vagy eladom (tudjuk mennyiért ) .

Előzmény: Calamayca 2.0 (14823)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14823

értelek ...

mégis, ha gondolod ... privátban elbeszélgethecc velem ... 

részemről szigorúan a tárgynál maradva ... 

a babusgatást mások majd elvégzik, én nem vagyok arra való ...

ha akarod ... mailcímem elérhető az adatlapon ... 

jobbulást mindenkinek! 

Előzmény: Anyóca99 (14821)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14822

Na azt már nem ! Az a lányom tulajdona , ekkora áldozatot nem hozhat a testvéréért . El sem fogadná , ami nagyon helyes .

Előzmény: tuktikka (14820)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14821

Harmadik az a második . :-(

Biztos , hogy egy darabig dögrováson leszek .De majd minden szinten pihenek . Vagy megtanulok repülni .

De máshogy nem tudok a kölöknek segíteni , és most kell . Összefog a család .... azért van . Nem lenne SM-es , tudna dolgozni , így meg .... sajnos csak elmatatgat a ház körül .

Előzmény: Calamayca 2.0 (14819)
tuktikka Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14820

Ha virtuálisan fejbevágsz azt is megértem, nem illő más életébe belekarattyolni.

De sajnos ilyen az ember más életén egyszerűbb agyalni , addig se gondol a sajátjára.

Sztem egy zuglói lakást könnyebb lenne eladni, és maradhatnál , megúsznátok a költözés költségét és a fizikai macerát.

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14819

az jó ötlet, 75 +-san lift nélkül másodikra költözni ... 

sztem kezdjél el gyakorolni az élményért már most, és szállj ki a hetediken, utána pedig lépcsőzz a kilencedikre! 

remélem sok küszöb, falatnyi fürdőszoba, és sok szőnyeged is van ... 

grt! 

jó egészséget hozzá! 

Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14818

Igen ... szeretek itt lakni , de az élet hoz bizonyos helyzeteket ....

Azt nem írhattam , hogy a lányunokám , mert az ugyan nem , meg még kicsi is . A fiú unokám , az jön néha , meg a menyem hetente .

Zuglóban 4 emeletes téglában a harmadikon van a lakás . Na az kihívás lesz nekem , mert lift nincs .

De ez van , ezt kell szeretni .

Mitől lennék magányosabb , mint már vagy harmincvalahány éve ?  Van kocsi , le tudok jönni , ők meg fel tudnak jönni . Ámbár .... amilyen képtelenül tudok (nagyon rosszul) tájékozódni , nem biztos , hogy eltalálnék hozzájuk , pedig már egy éve kész a házuk , és még mindig csak felvezetéssel találok oda .

Szóval ... nem unalmas az életem , az tuti .:-)

Előzmény: tuktikka (14817)
tuktikka Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14817

Ez elég váratlan beirás tőled, mert olyanokat olvastam, hogy nagyon szeretsz ott lakni, hiszen a fiadék közel vannak, a lányunoka gyakran látogat.

Persze lehet hogy tévedek.

Zuglóban milyen lakás van ? Panel?

Új helyen magányos leszel.

Előzmény: Anyóca99 (14816)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.31 0 1 14816

Egyenlőre még sajna melóznom kell ... haza hoztam egy halom számlát , amiről exelt kell csinálnom , hogy a kolléga aki átvette a cégeket , folytatni tudja majd . Kb. 8-10 ezer számla . Elmaradtam velük a műtét miatt , és a Bibliára esküdtem a könyvvizsgálónak , hogy utólag pótolom . Az adott szó meg kötelez ugye ...

Meg áruljuk a lakásom .... családi felfordulás van , úgy tűnik átmenetileg megyek majd a lányom lakásába Zuglóba  (neki esze ágában sincs Londont lecserélni Pesttel) .  Szóval halasztódik .

Előzmény: tuktikka (14815)
tuktikka Creative Commons License 2023.07.31 0 0 14815

Na ez az amit irtam, hogy a pasik nem szeretnek egyedül. legyenek boldogok.

Mi van a nagy terveiddel, hogy majd látogatod az idősotthonokat, és ahol lehet segitesz, közben felméred milyen a helyzet ha valamelyik megtetszik bejelentkezel.

80 felett nem is kell súlyos betegség hozzá.

És engem érdekelnének a tapasztalataid.

Inkább olyan lakhatást keress, ahol téged szolgálnak ki, és ne fuss bele mások ápolásának csapdájába.

Előzmény: Anyóca99 (14814)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.31 0 0 14814

" Milyen alapon lakik még ott, ...."

Mos/főz/takarít rá . Gondját viseli , és ez azért elég kényelmes lehet egy olyan pasinak , aki a saját házában azt se tudja , hogy hol vannak a konyhában a evőkanalak .

Előzmény: tuktikka (14812)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.31 0 0 14813

Aszonta' , hogy ha mennék , már küldené is el a volt gondozó nőt .  Csakhogy ! Meggyőződésem , hogy van köztük valami  (egy férfinek úgy tűnik nem kell szeretni a nőt , de ha már van rajta luk , elég ha nem ráz:-D) , mellém meg nem bújhatna . Egyrészt vérrokonok vagyunk , másrészt meg 75,5 évesen röhej még a gondolat is .  No meg ... ha a csaj odavan érte , nem venném a szívemre , hogy miattam elküldje . Szóval legyenek csak ők egymáséi ! :-)

Előzmény: tuktikka (14812)
tuktikka Creative Commons License 2023.07.31 0 0 14812

Az biztos hogy komolyan csak akkor vehető az unokabratyó, ha a volt gondozónőt meneszti.

Milyen alapon lakik még ott, ha tulajnak nem teccik?

Kusza helyzetek vannak.

Előzmény: Anyóca99 (14811)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.31 0 0 14811

Hánemtom' ... én hazafelére eldöntöttem magamban , hogy barátnőt keres ugyan , de szerintem inkább gondozót , csak így hívja . :-)

Unokabratyó is olyan , mint egy elárvult gyerek , mióta meghalt a felesége . Pedig ott lakik nála az a csajszi (annyira nem csajszi már , hatvanas) , aki halála előtt gondozta a feleségét . Mégis engem hívogat , hogy költözzek hozzá . Csakhogy a hétvégén meggyőződtem róla , hogy a csajszi hóttra beleesett , de nem kölcsönös a dolog . Szaharás helyzet , de így még csak nem is gondolkodom a dolgon .

Pedig lehet , hogy működött volna .

Előzmény: tuktikka (14810)
tuktikka Creative Commons License 2023.07.31 0 0 14810

A psik rettegnek a magára maradottságtól.

A nők inkább kivirulnak ha végre nem kell gondozni senkit

Előzmény: Anyóca99 (14809)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.31 0 0 14809

Hétvégén egy alföldi kisvárosban voltam , az unokabratyómnál . Beesett egy hívatlan vendég is ... 86 éves öregúr . Esze mint egy borotva , fizikailag éppen felépült valamiből , beszélőkéje olyan jó , hogy nemtom' mikor tud közben levegőt venni ....... és barátnőt keres . Hirdeti az interneten .

86 évesen barátnőt ....

Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.26 0 0 14808

Nem is te lennél ... :-D

Igaz , hogy még nem sántítok , nem lóg a belem , fehér bot se kell , de azért már nincs mit kukkolni egy 75,5 évesen . Bááááár .... amilyen perverz vagy ...

Előzmény: dos48 (14805)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.26 0 0 14807

Na most az ekkora ökörre mit lehet mondani ? Így járt , magának csinálta . Biztos megérte ... pláne , ha még neadjisten' félnyomorék is maradna .

Előzmény: dos48 (14806)
dos48 Creative Commons License 2023.07.26 0 0 14806

https://index.hu/kulfold/2023/07/25/meztelen-no-kiesett-kilencedik-emelet-moszkva-tulelte-vizsgalat-rendorseg-szexbaleset/

A leánka pucéron felállta magát az erkély korlátjára és a két kezét meg a fél lábát felemelte mint a balettban a hattyú.

- Hattyú vagyok, szeress éngöm! - mondta a pasijának.  Aztán leeste.    :)

De lehet hogy a Titanicra képzelte magát. Felmászott az erkély korlátjára, kitárta a kezeit és várta hátúlról a támadást.   :))))

dos48 Creative Commons License 2023.07.26 0 0 14805

Akkor ma már nem is érdemes megkukkolni.    :))))

Előzmény: Anyóca99 (14804)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!