Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
eltűntek a ragyáim. csípőre tudom tenni a kezeimet, és ahhoz, h a bal hüvelykemmel meg tudjam érinteni a jobb középsőt a hátamon, már csak centik hiányoznak ... már a perifériás látáson túlra is hátra tudom feszíteni a karjaimat ...
azt monták, nem ez volt a megállapodás ... mmint a faképnél történő hagyással kapcs ... nagyon utáltak, belső fájdalmakra hivatkoztam ... a megbízó reményét fejezte ki abban, h nem tumor, és én is mondtam, h én is abban bízom, h csak bibi ...
visszaolvastam ...
nagyon sok szakmai, és emberi hibát elkövettem ... nem mentegetőzöm, de megértem magam ...
"jött értem a gyerek, láttam az arcán, h vmi nem OK, és amikor beszálltam a liftbe, megláttam magam a tükörbe' ...
csóri kölyöknek traumát csináltam ... "
Téged is kifestett egy gyerek?
Az egyik haver járt így: beállt a nemtomhány éves mostohalányának próbababának. Vesztére az eredményt felrakta a face-re (mer' az apai büszkeség, ugye).
Hát... ha el tudsz képzelni egy transzit, akit vizes ronggyal pofoztak bucira, akkor nem jársz messze. :)
te amúgy olyankor mit gondolsz, amikor "Bántanak a szelek" nick kitiltva a stb ...-t olvasod? vagy nem tom, mit kell megnyomni tinektek, de így közben chatben vagytok, és kidumáljátok, vagy van valaki, akivel meg tudod osztani az ilyen mélabúkat?