Mondjuk ahogy Geri is letette a telefont Eleonóra után, valami olyasmivel, hogy "hát ez könnyen ment"... Szerintem, ha tudna erről a csaj, lehet ő is elgondolkozna azon, érdemes e lemennie szlovák földre..
Teljesen más típusú emberek vannak a Libás gazdánál, és ő maga is értékesebb embernek tűnik, mint a többi "mű" gazda. Jó őtlet volt behozni az érettebb korosztályt, remélem így is marad.
A libás kalapos nő a miskolci jegyvizsgáló, nem? 43 évesnek volt írva. Fiatalabb lenne, mint a feleségem? Ez kizárt:)
Zoli gazdát nem akartam a többiekkel "egy lapon" említeni, mert kiakasztott, amikor a lányokat a CSORDÁHOZ hasonlította. Először azt hittem, rosszul hallok, de nem! nagyon bunkó ember!
Végre! Egy kis élet költözött a műsorba! Ludas Pista és vendégei rávernek jó pár kört a fiatalokra! Nagyon szimpatikus volt, ahogy fogadta a hölgyeket és a hölgyek között is van több szimpatikus. Az erdélyi származású asszonyka nagyon tetszik a gazdának (nekem kevésbé). Van a társaságban pár "elvarázsolt asszonyság", pl. a libás kalapban érkező, vagy a magát 10 évvel fiatalabbnak becslő "mami", de azt hiszem, ezzel a csapattal csak nyerhetünk, már ami a szórakoztatásunkat illeti.
Gergő gazda csak kijárta, hogy öt "csaja" legyen, legfeljebb jut majd az öcsikéjének is. Nem tudom, a többiek mit szólnak majd ahhoz, hogy megjelenik az új lánnyal.
Rácz Jenő hasonmás nagyon biztos a dolgában, hogy ő került az "élre".
Vikihez "bejelentkezett" elég komolyan Dávid is, mint potenciális párjelölt.
Valahogy úgy érzem, hogy inkább a rossz fiúk jönnek be Vikinek(mint nagyon sokaknak sajnos, sírnak, szenvednek is eleget életükben). Így Attila szintén kizárva, Peti pedig fogalmam sincs, hogy mit keres ott léhűtő létére, nem is a legjobb külsővel megáldva...
Nem tudom, rengeteg itt az ellentmondás. Egyrészről Viki azt ecsetelte sokszor, neki olyan pasi kell, aki odaköltözne hozzá, és besegít, és együtt vinné a családi gazdaságot... Szóval ebből nekem az jött le, hogy nem menne el semmi pénzért. Ennek ellenére, ahogy te is mondod attól, hogy Jancsika valahol új életet kezdene a majdani párjával, házat építenének, miegymás, attól teljes elalélt... Aztán az is szóba került, hogy ő azokon építene, amit eddig vett.. Tehát arra Vác felé... Most akkor mi is a jó Vikinek?! Ha valaki odaköltözik hozzá vagy az, ha ő megy majd el valakivel és együtt építenek valami közöset?! Ez a kettő teljes ellentmondásban van. Persze simán lehet, hogy anyu terrorjától már ő is menekülne jó messzire, csak akkor meg minek ecseteli a másik lehetőséget?!...
Az eddig jobban megismert 2 gazda jobban belegondolva, még nem gazda, esetleg leendő gazda, bár még az sem biztos.
Zoli szinte csak besegít a szülei gazdaságába, és mint hallottuk inkább érdekli más, pl. az informatika, fotózás és még ki tudja, hogy mi. Beleszületett, ez volt adott, de úgy tűnik, hogy nagyon nem érdekli, nincsenek ezzel kapcsolatban tervei.
Viki teljesen ugyanez, szerintem ha talál valakit, elmenne nagyon szívesen a családi vállalkozásból, sok szava most sem lehet, ő sem egy gazda jelenleg.
Gergő is gyanús, hogy a szüleivel van, de szerintem ő határozottabb az előbbieknél.
Az igazi gazda majd a "libás" lesz. Kíváncsian várom.
Babika nagyon jól nézett ki abban a piros kis ruciban, jól állt a hajához a b őréhez és végre láthattuk egy jól sikerült mellműtétet: nem varrták fel a nyakába, nem volt aránytalanul nagy és szép volt a formája.
Képzelem, mit művelnek majd Tóth Gabival, amikor a Sztárban sztár leszek zsűrijében versenyt ripacskodnak!
"El nem tudom képzelni, honnan szereznek ennyi "szabálytalan formájú" versenyzőt! Lehet, hogy direkt csinálják?"
Biztos, hogy direkt csinálják.
A tegnapelőtti rész volt a legjobb, amelyikban baloldalon állt egy 140-150 cm magas alacsony csávó, jobboldalon egy kb. 2 méter magas csaj, közöttük meg Köllő Babett a kirakott dudáival.
Biztos azt hitték, hogy ez a felállás már önmagában baromi vicces.
Megjegyzem, a három közül nekem Köllő volt a legidegesítőbb, rohadt sok, amit az a nő leművel.
Az a rész volt a tegnapi rész legjobbja, amikor Zoli nagy elánnal elmondta, hogy Nóri milyen jókat és őszintén kacagott az ő poénjain... következő képkocka: Nóri meséli, hogy mennyire gáz volt Zoli, ahogy poénkodni próbált :) Ezt imádtam :))))
Van olyan érzésem, hogy Nóri önként feláll vagy nem is tesz gesztusokat azirányba, hogy ezzel a gazdával közelebb kerüljenek egymáshoz, mert ez a fiú nagyon butusnak tűnik eddig. Aztán lehet, hogy tévedek :)
"amcsi saját bevallása szerint már nem is edzősködik, ingatlan és autókupeckedésből él mostanság," - róla pár év múlva el lehet mondani, hogy "minden volt már, csak akasztott ember nem". Van ilyen típus, aki mindig a munka könnyű végét fogja meg és ezzel elevickél egy életen át.
Vagy a műsor van direkt így összevágva vagy Viki ennyire naiv nem tudom, de amikor Jancsi azt mondta, hogy élete asszonyával akar házat építeni és ott élni, ettől Viki teljesen oda-vissza volt... nem ez a normális? Inkább azt vette volna észre, hogy Jancsi hogy rázta a rongyot, hogy van két telke Vác környékén. Úgy adta elő, mintha a 12. kerület "dombjainak" tetején lenne egy több szintes háza. Pedig lehet csak egy közművesítetlen méhlegelő.
Nem csak vele lekezelő, de a többiekről is úgy beszél, "azt csinálják, amihez értenek, lapátolják a szart", mintha ő minimum agysebész lenne. Ez már többször is elhangzott, Vikinek illett volna finoman rendre utasítani. Mindnyájan vendégek, egyforma státuszban, egyik sem sértegetheti a másikat.
Viki háziasszonyként nincs a helyzet magaslatán. Szerintem el kellene utaznia párszáz kilométerre a szülői háztól, és ott valami vállalkozásba kezdeni. Jó dolog a biztos családi háttér, de ez a tipikus eset, amikor nem képesek elengedni "a gyereket", aki erőtlenül próbál szabadulni. Sosem lesz önálló az irányításmániás mutter szárnyai alatt.
Így se elfogadható a mama állandó jelenléte, minden szülő gyereke csalódott már :), ezt sajnos mindenkinek saját magának kell megoldania. A jelek szerint anyuka "jó tanácsai" nem is nagyon jöttek be, Viki még mindig egyedül van, és most is épp melléfogni készül... A cikkből a legérdekesebb mondat, hogy ott rontotta el, hogy mindig a másiknak akart megfelelni, nem a saját érdekeit nézte. Most meg úgy látszik, a mama igényeinek akar megfelelni.
A pasikat is csodálom, hogy ilyen jól tűrik a mutter dirigálását. Nem túl vonzó a szarlapátolás, mint egyetlen program, ráadásul az anyósjelölt társaságában, míg a menyecskének való egész nap a munkakerülő "amerikással" enyeleg. Én már rég földhöz vágtam volna a lapátot, és megkértem volna anyóspajtást, adja át szívélyes üdvözletemet a lányának, viszlát. És nem azért, mert büdös a munka, hanem mert nem ingyen napszámosnak, szarlapátolónak jelentkeztem, hanem a páromat keresem. Vele akarnék ismerkedni, barátkozni, akár vele együtt takarítani az istállót. Nem naphosszat a többi béreslegénnyel és egy vénasszonnyal tölteni az időt.
Én már unom, hogy azon a farmon nincs más munka, amin bemutathatnák annak "szépségét", csak a szarpucolás, a lócitromszedés!
Az a gyanúm, hogy Vikike és a mama sem sokat szokta ezt a műveletet csinálni, vagy legalábbis nem ilyen szerelésben. Hiába, kell a műsor és abban jól kell kinézni, nem egy "szakadt gumicsizmában és munkásruhában".
Lehet, hogy lesz még: lovak lecsutakolása, futtatása, esetleg lovaglás és csak az "alapoknál kezdték"! :D
Csak, mert említetted: reklámszünetben és ha ennek vége, átkapcsolok a Szerencsekerékre. Ami azt illeti: továbbra sem értem, miért bíznak műsorvezetést egy Kasza Tiborra? Pláne olyat, amiben ennyit kell(ene) beszélni, ráadásul szájról (az ő szájáról) olvasni! :D
Tény, hogy legalább lefogyott és egész szép, hófehéren villogó fogsort csináltatott amióta nem láttam (bár mintha nagy lenne a szájába), de műveltebb, kedvelhetőbb nem lett! ...és tegnap még jött Ramóna is!
El nem tudom képzelni, honnan szereznek ennyi "szabálytalan formájú" versenyzőt! Lehet, hogy direkt csinálják?
Fene tudja, lehet igazad van... Jázminban egy kis irigykedésre, rosszindulatra hajlamosságot véltem felfedezni, bár lehet ez csak a zárkózott személyiségének tudható be, és lehet párkapcsolaton belül nem lenne vele komoly gond.
Egyébként szegény Geri beszédhibás is, erős a tájszólása, és még elég IQ lájt is szentem, nem lesz egy lebilincselő beszélgető partner, nem sokat nézek ki belőle... ezek a dolgok egyik csajt sem zavarták?! Mindegyik benedvesedett az édes kis pofikája láttán?! ....viszont a modora az normális, legalább...
Gergő gazda minden mondatában, " suk-süköl!!" Zavaró.
Ő is úgy járt, mind Zoli gazda, hívja Anikót, mert elszalasztott egy lehetőséget, de vajon melyik lány személyében?!
Majdnem lenyeltem a barackmagot amikor felnyerítettem ezen a mondaton, illetve megállapításon:
" Ez a széria kritikán aluli… szerencsére van Szerencsekerék ahol művelődni is lehet! "
Csodálkoztam, hogy Viki és Jani között volt egy pár közös pont. Együtt szerezni majd egy külön lházat. Amíg Viki lovagol, Jani főz. Bizonyára egy őskövület vagyok, és úgy látom, hogy Viki sem a vadas-zsemlegombóccal készítéséről híres?! :))
De most be is vallotta, hogy nem tud, vagy nem szeret főzni, azaz nem az erőssége a főzés. Semmi gond, főz a mama!
Nem hiába várom Pista gazdát, látom beugrott a nagybőgőbe, a lányok is jól érzik magukat! :)
Az egyik hölgy olyan elánnal siett a gazda felé, hogy elszállt még a kalapja is!
(Mi történt Anikóval, hogy mindig zavarba van ha megérkezik?! )