Júárka min szokta küldeni az üzeneteit? Wifin vagy vitorláshajón? Csak azért kérdem, hogy mennyit várjak a reakciójára, ma meg lesz még, vagy 3 hét múlva - sem?
Grétát élőpajzsnak használják a zöldbolsevikok. Pont olyanok, mint a közel-keleti terroristaszervezetek, amelyek kórházak alagsorába telepítik a főhadiszállásukat, mert akkor nem bombázhatják ki őket a közvélemény haragja nélkül.
Ez klasszikus, és klasszikusan aljas bolsevik trükk.
Egy kislányt politikai célok érdekében felhasználni politikai pedofília (ugyan így Nagy Blankát is - edig ő már idősebb). Grétán látszik, hogy komolyan gondolja, amit mond (utána néztem, őt is ugyanazokkal a dolgokkal érzékenyítették, mint a többi klímahisztit, ő is pityergett a jegesmedvés képen), és az is látszik, hogy nem érdekli más véleménye, ő le akarja nyomni a torkodon, amit ő mond, és kész - ezért politikai pedofília egyébként, mert, ha bírálom, akkor megkapom, hogy nem bírom az igazságot, mi?, és hogyan vagyok képes egy mentálisan beteg 16 éves kislányt bántani.
Mit mond egyébként? Hogy tönkretesszük az ő jövőjét, és csak a pénzről beszélünk.
Könnyű annak a pénzt bírálni, aki beleszületett a jólétbe, és szülei ill. most már a támogatói mindent a segge alá toltak. El kellene helyezni egy hónapig egy átlagos szomáliai vagy észak-szudáni családnál, éljen ott és úgy, ahogyan ők, szerintem átértékelné a pénzhez való viszonyát utána.
Környezettudatosság. Akkor lett volna hiteles, ha elmegy New York-ba felszólalni, de azon a vitorláshajón, amit ő és társai építettek, miután lehúztak 5-10 évet Björnnél a hajóácsnál (ha már Nagy Péternek nem derogált), más társai pedig hajókon szolgáltak volna, kitanulva a vitorlás vezetésének fortélyait - és a fát is maguk vágták volna ki, közben persze a "környezetvédők" a fejük fölött károgtak volna, hogy "100 éves fákat vágtok ki, hiába ültettek helyette újakat, azok mikorra nőnek meg, pusztítjátok a jövőnket!".
Mindjárt írok a Gréta-jelenségről, addig csak annyit, hogy nagyon utálom, ha valaki propaganda üzemmódban van, mint te is mostanában, nincs egy önálló véleményed, nem lehet veled vitázni, benyomsz valami propaganda képet vagy cikket, aztán annyi - semmi értékelhető nincsen benned.