Részletes leírást nem találtam, az ügyfélszolgálat azt mondta, h az utalásnak nincs díja és, h max 5e-et adnak így vissza és, ha határidőig vissza van fizetve, akkor kamatot sem számolnak.
Normál esetben a KP felvét és az utalás elvileg azonnal kamatozni kezd, nem?
Egy érdekes kérdés: a kp felvétel kamata igen húzós. De mi van olyankor, ha túltölti az ember a számlát és a pluszt veszi ki? Felvételi díj nyilván van, de kamatot számolnak-e?
Sziasztok! Hogyan nyeritek ki a Cetelem hitelkártya felületen a tranzakciós adataitokat? Curve kártya rálinkelés már megvan, de ca főkártyát is szoktok használni. Pdf-be sikerül lementeni, de az átkonvertálás már nem sikeres excelbe.
Köszi, a Curve alól azonnal ment a dolog, az appos jóváhagyás sokkal egyszerűbb az SMS-nél. Viszont a Cetelem meg semmilyen SMS-t nem küld, amióta beszéltem velük. Nem jött a vásárlásról sem - a szolgálkató, meg a Curve szerencsére visszaigazolta - és belépési kód sincs e netbankhoz. reggel még volt egy vásárlásom egy Aldiben, akkor még ment.
Nekem is mondta az előbb a leányzó, hogy sokan panaszkodnak erre, de nem tudnak vele mit kezdeni, mert a szolgáltatótól függ. Én azt kezdeném vele a helyükben, hogy jelezném a problémát a szolgáltatónak, de valszeg azt az embert még nem vették fel, akinek ez eszébe juthatna.
1. Ha berakod curve kártya mögé akkor az SMS-es szarakodás megszűnik.
2. én az sms-t egy az egyben át szoktam másolni Notes-ba (iphone) ahol át lehet állítani a betűtípust olyanra, hogy meg tudd különböztetni
Számtalanszor írtam az ügyfélszolgálatnak, azt mondták nem rajtuk múlik. Na de akkor ki máson?
Havonta küldöm a panaszt az elszámolási problémáról augusztus óta ami nincs megoldva, ezért használatatlan a kártya. Ez az első hónap, hogy a panaszomra nem jött visszajelzés 13 napja, és még nem törölték a számlakivonatot a rendszerből, lehet mindenki covidos lett?
Elég nagyfokú igénytelenség, és az ügyfelek semmibe vétele, hogy egy banki telefonos ügyfélszolgálatot nem lehet elérni este 7-kor, mert 17 óráig méltóztatnak működni. Három kombinációból nem tudtam eltalálni, hogy az SMS-ben melyik karakter mi akar lenni, erre - amúgy helyesen letiltott - de holnap reggelig nem lehet használni a neten a kártyát. Nem igazán örülök, hogy egy SMS-ben használnak kis l, meg nagy I betűt, a telefonomon én ezt nem tudom megkülönböztetni. Itt érdekes módon jól láthatóan különbözik a két karakter.
januártól 250 ezer huf-os vételár felett három év kötelező jótállást kell adni a termékekre. ez az apple-nél a "garanciának" felel meg (az eddigi egy+egy év helyett) ami sokkal jobb deallé teszi a telefont