Értem, ez is egy vélemény! És én, minten eltérő véleményt tiszteletben tartottam mindig.
Csupán én is csak leírtam lentebb - nem minden nap -, hanem egy-két hónap után, hogy mit is gondolok a sorozatról. Sőt, a sorozat megszűnésével kapcsolatban én is tisztába vagyok, hol tart a forgatás. És azzal is, hogy ez a sorozat egy "fikciós reality".
" egy sorozat ha csak vidámságról szól akkor is unalmassá válik kellenek a balhék problémát."
Igen, kellenek a balhék, a problémák. A baj az, hogy csak erről szól a sorozat két éve, és az is unalmas. Szerintem.
( És mindenki tudja, hogy egy történet, nincs negatív szereplő nélkül, hiszen az viszi előbbre a cselekményt.)
Egyébként, én sem egy vígjáték után ácsingóztam lentebb?! A szövegkörnyezetben olvasva, csupán azt "fikcióztam," hogy néha-néha elsüthetnének egy vidámabb sztorit is, amely mosolyt csalna a néző arcára!
Ebben igazad van, de itt nem ez a baj. Persze, hogy kellenek a fordulatok, gonoszságok, stb...csak azoknak a kidolgozásával, hosszával, valódiságával vannak problémák. A Dallas is Jocky nélkül semmit nem ért volna, mégis mindenki utálta, vesztét akarta.
Nem akarom védeni a forgikat de egy sorozat ha csak vidámságról szól akkor is unalmassá válik kellenek a balhék problémák. Azok a részek amelyek még most mennek azoknak meg semmi közük a megszűnéshez ezt még bőven azelőtt forgatták mielőtt tudták volna h vége. Március elején derült ez ki szóval olyan május közepén kerülnek adásba azok a részek amikor már tudták a megszűnést
Ekkora ökörséget, hogy Milán azt kéri, előre válasszák ki az urnát, amibe majd temetik... Ilyen szürreális baromságok után tényleg jó, hogy véget ér a sorozat nemsoká.
Munkakerülés mai részben is megvolt természetesen. a néhány léhűtőt reggel Joe hazazavarta a műhelyből, mondván egyedül akar lenni. Majd napközben beesik Szofi, aki magától értetődő, hogy szintén nem dolgozik (pedig így, hogy nincs Tamara, az a "rengeteg" vendég hirtelen az ő nyakába kellett, hogy szakadjon, de úgy látszik, ez sem probléma, simán belefér egy szabadnap... :)), majd csapot-papot hátrahagyva, fényes nappal elmennek az egyik ügyfél tulajdonával motorozgatni. Sok új kuncsaft jöhet úgy, ha napközben egy árva lélek sincs a műhelyben...
Idióta nyomorék Lalinak meg valaki lekeverhetne már egy kiadós sallert, mit téblábol meg magyaráz ott a műhelyben éjt nappallá téve? Borzalmasan idegesítő.
Az a mongol büfé is igen jól fizethet (ha még ott dolgozik egyáltalán, mert mostanában se suliba, se munkába nem jár), ha a lakbér mellett Toninak meg se kottyan egy kis shoping, ahonnan kb. hat, vadiúj ruhával teli szatyorral tér vissza.
Valaki írta itt a Nagy Bejelentés után, hogy jó lenne, ha legalább a hátralévő időben odatennék magukat a forgik, és pozitív irányba vinnék a cselekményt. Na ez az, aminek az égvilágon semmi jele. Maradnak az újrahasznosított panelek
lali a frissen történt szakitás után milyen vidám mit vidám őrjöngve röhögve élvezte a kurtizánok felbukkanását a bordélyban mint ha mi se történt volna.Mondjuk Joe-t is egy paraszthajszál választotta el,hogy lefeküdjön a nővel de jött Szofi és elültette benne a lelkiismeretfurdalást.
Rég jártam erre. De bizisten mondom, ahogy visszaolvastam már képben is voltam. És az én gondolataim is azonosak a leírt véleményekkel! Melyek egyre kevesebbek, akárcsak a fórumozók.
( Érdekes, a sorozat többi - valaha létező fórumai -, megszüntek már. Vajon miért??!! :)))
Továbbra sincs vidám, szórakoztató szál! Amely mosolyt csalna a néző arcára?!
De van depresszió. Semmittevés. Féltékenység. Cirkusz. Utálkozás. Bulikázás. Ivászat. Hisztizés. Félreértés. Buta szőke (kettő is!) Munka nuku! De van kosz, piszok cunami. Drogos. Drog üzletek. Betegség. Szomorúság.
( Ha pedig a forgik úgy Milán karakterét kómába rakják, vagy gépre teszik és ezt kell nézni hetekig, vagy ha a Milánt életbetartó gépeket netán lekapcsolják, hiába voltam tősgyökeres néző, befejeztem a sorozat nézését! És ha 9 év után, csak ezt tudja prezentálni a kreatív csapat, akkor menjenek a piros pipacs az ágy alatt, azaz no comment!)
Vivi - Livi két antipatikus karakter! Két zavaróan keverhető női névvel! Ez is nagyfokú trehányság, nemtörődömség a forgik részéről. ( Akik már vagy két éve egyébként is bevették a lecarom tablettát! :(
Amióta pedig bejelentették a sorozat megszűnését, fenntartásaim vannak a sorozat hátralévő részével kapcsolatban!
Livi jól viselte,hogy a drogos kisa minipakány jól bezúzza a pofáját jaj dehogy adja ki az útját meg is érdemelné jobban összetörné-Joe-nak nincs kedve intézni a biztosítór igaz is minek is csak 10 ember lakhatása múlik rajta meg az övé is ő inkább lemerülve a bordélyban a vízben részegen /hogy nem fulladt meg/ pilled.Hihetetlen
Joe most megint visszazuhan a depibe, ugyanúgy mint amikor Dávid megpattant a 30 millával. Pedig Brúnó mondta is neki, hogy intéznie kéne a kárügyeket.
Olvasom, hogy Dávidot lelkiismeret furdalás gyötri. És továbbra is magányos és szomorú?!
Erre már lentebb írtam, hogy én is szomorú vagyok azért, mert visszahozták drogfutárnak?! És igen, szégyen, hogy csak ennyire telt a kreatív csapattól?! (Gyújtogatás, drog??!!! :((
És Dávid ismét erőszakkal akarja elérni, hogy Bence vele töltse az idejét! (Remélem, nem viszi "bűnbe?!")
Hiába olvas a fejére Krisztián, hogy addig amíg másoknak van munkája, Dávid meg csak lófrál, unatkozik, lepereg Dávidról.
A pilleagyú Szofi pedig "nagylelkűen" biztosította róla, hogy mindenki kedveli?! Csak éppen gyászba van a fitnesz!
Dávidot - a bűntudaton kívül -, csak a drog üzlet érdekli. És az, hogy a pénzen, minél hamarabb megvehesse a fitneszt?!
Már most megvan zavarodva nehogy észrevegyék, hogy mire készül??!! És ha már annyira ragaszkodott Bence barátságához, remélem, hogy Bence lesz az első, aki észre veszi majd Dávid feltűnően zavart viselkedését?!
Szerintem mindez inkább Gábort illetné, mert nem csak gusztustalanul undorító pasi,de határozottan ellenszenves is, az észbeli képességeiről már ne is beszéljünk .Kivágtam volna,mint ludat szarni.
Ezt én Gábor, a bár megnyitóján nyújtott alakítására értettem .( a szerelőműhelyes részt még csak most láttam...,mit mondjak, Farkas is rendesen leszerepelt.)
Vivi annyira erőltetetten játtsza a sírós jeleneteket, hogy rossz nézni, látszik hogy túlerőlteti az egészet, nem megy neki a sírás, semmi átélés nincs benne
Farkas provokációja sem volt erkölcsös a műhelyben, de MalacGábor valóban egy iszonyatosan undorító jellem. Ha valamelyik neki tetsző csaj nem úgy fütyül, ahogy ő akarja, előjön a leggusztustalanabb énje.
Farkas kávéjába egy kis hashajtó jobb lett volna mint a pofánb-szás
Szerintem mindez inkább Gábort illetné, mert nem csak gusztustalanul undorító pasi,de határozottan ellenszenves is, az észbeli képességeiről már ne is beszéljünk .Kivágtam volna,mint ludat szarni.
Amikor a Virág a Duna-parton beleütközött a kutyás csávóba, becsszó azt hittem, hogy telefonszámot fognak cserélni. Elvégre a beleütközés, fellökés, leöntés az ÉNB-ben igen bevált ismerkedési módszer.