KDNP-s és fideszes politikusok által jegyzett alkotmány-előkészítő eseti bizottság egyik munkacsoportja alkotmányos szintre emelné a magzat fogalmát. Az alkotmányjogász szerint viszont a magzat alkotmányos védelme azt jelenti, hogy Magyarország szigorúbban büntetné az abortuszt, mint Írország.
Többek közt azért gond,mert ha teljes értékü embernek számit és a becses nejed pár hónapos terhesen súlyosan megbetegszik ( magasvérnyomás, vesebetegség stb ) akkor nem lehet az ő érdekét a magzat elé helyezni. Mostaz a gyakorlat,hogy az anyukát mentik.
Én szigorú börtönnel tiltanám az óvszer használatot, valamint a szex azon formáit amiből nem lehet gyerek. Ha már a férfi előveszi, és beteszi a nőnek, abból gyerek legyen. Kevesen is vagyunk, és a spermának is legyenek személyiségi jogai!
Könnyű olyasmire jóslani, ami soha be nem következik. Arra azt jósolsz amit akarsz, senki soha nem fogja számonkérni. Ezt teszitek hosszú ideje. Ilyet csak a szektáns ballibák tesznek.
"az ember fogalma a fogantatástól a természetes halálig tart"
Akkor akit pl. megölnek, az meg se hal, akit meg az orvosok gépekkel tartanak életben, az már előbb meghalt, minthogy lekapcsolják.
Vicces gyerekek ezek. Egyrészt valóban ne pofázzanak ebbe túlségosan ebbe, ami most van, az kb. szerintem elfogadható szabályozás, másrészről az a véleményem, hogy aki a 21. században nem tudja, hogy mitől lesz a gyerek, vagy az ezeregy fogamzásgátló módszer mellett nem tudja megakadályozni, az vagy ne szexeljen, vagy megérdemli, hogy szüljön.
Honnan tudod te, hogy milyen egy polgár? Olvastál róla, lenintől, vagy rákositól néhány sort? Arról nem is beszélve, hogy honnan tudod, én milyen vagyok.
Most borítékolom, ha eljut odáig a dolog, hogy tényleg totális abortusztilalom lesz, ti akkor is megmagyarázzátok nekünk, hogy rettegünk és hogy ez milyen helyes is így. Ostoba szektás droidok vagytok, ébresztő!
"KORMÁNYPÁRTI POLITIKUSOK SZERINT NEM LESZ SZÓ ABORTUSZTILALOMRÓL"
Egy másik kormánypárti politikus szerint:
szeretnék, hogy a magzat fogalma bekerüljön az alkotmányba, mert számukra az ember fogalma a fogantatástól a természetes halálig tart. "Ez számunkra fundamentális kérdés.
"fiatal, lenduletes es felvilagosult emberek leveszik a vallatokrol a sajat eletetetek feletti dontes nehez jarmait...."
:) Ezért híjják még mindig FI-desznek! Mondjuk mér rééégen át kellett volna keresztelni Ödesszé, de Viktor Tábornok úr örökké fiatal marad (és örökké is fog élni, mint Lenin elvtárs).