Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Itt lelépett mert megjöttek a felhők és a hő is elment megint , Ó hát egész meleg van +1 fokon áll a meleg ! Sikerült vennem egy 115mm külső átmérőjű vascsövet ,erre nem lesz jó mert minden csapágyház külső 115mm -es amit tudnék használni nem fér bele . Sehogy nem jó bármit néztem még eddig . A 25mm tengely átmérőhőz nagy külső csapágyház méretek vannak . Még esetleg a tárcsacsapágyházakat lehetne haszálni a de hogy azt hogyan lehetne központosan kisebbre esztergálni hát nem tudom ,vagy kisebbre körszörülni valahogyan . Miárt kell nekem mindig a mások hülyesége miatti szer kínai vásárlásokból adódó barom gépekkel harcolnom !
Én már hajnali 2 óta fent vagyok akkor hányt a macska az ágy közepére azt hittem agyon verem olyan ideges voltam ! Kb úgy aludtam mint a nyúl a bokorban 20 percenként néztem az órát mikor lesz már reggel . -2 van az időjárás állomás jeladóját meg süti a nap és +2 mutat pedig dér van .
Üdv mindenkinek! Tegnap délután a szép napsütésben el voltam a fák metszésével és korona alakítással. Ma is kimennék majd. alig felhős az ég és -3 fok van. Kicsit várok, hogy ne dermedjenek le az akkuk.
Kezdődik a káosz megint az intézményben . A konyhás és 2 nevelő már biztos kiesett , de az egyik dada sincsen toppon , de ő talán össze szedi magát 9³⁰ ig remélhetőleg . Tegnap a főnim is nyügős volt egy kicsit már ( még a végén nekem kell majd még főninek is lenni 😄😃😁 )