"A mosást csak állotta a vitéz, meg a timsózást is, de mikor a hosszú fejsebet varrni kezdték, szétrúgta a széket, tálat, borbélyt és borbélylegényt, s rettentő istenfájázások között bement a kaszárnyába.
- Nem vagyok én nadrág, az istenfáját! - mondotta mérgesen.
Lekapott egy nagy pókhálót az ablakszélről, és a fejére tette. Bekötötte a fejét maga. Leült, jól beszalonnázott, beborozott, aztán ledűlt a szalmazsákra, s öt perc múlva már aludt."
"A beavatkozás alatt a hadvezér a mosdótálra támaszkodva áll, a végén a lavórban cikázó bolhát erős kézzel összeroppantja, és azt mondja: „Na, mégis megfogtam ezt a bolhát." Az orvos ezt hallva jobban elsápad, mint a betege."
Kedves Sanyooo! kösz a biztató választ,de ha nem jön akkor ha én leszedem a burkolatot
és ugy hajtok végre vele 2 mosást /mivel csak a 2.ik után folyik/ akkor én is meglátomh.hol a hiba? lehet ugy használni h.nincs rajta a burkolat?Üsv.andor.
Hívja vissza a szerelőt, biztosan el fogja hárítani a hibát garanciában. A vízfolyás okát meg fogja találni, és kijavítja. Néha nem látható a hiba forrása elsőre, van ilyen.
Rugót nem szoktunk cserélni, mert szinte sohasem megy tönkre, nem a lábakra gondol?