Keresés

Részletes keresés

1899Martin Creative Commons License 2009.01.19 0 0 153
Sziasztok!

Mi is ott voltunk a tegnapi románok elleni meccsen, és - mondanom sem kell - hatalmas élményekkel gazdagodtunk! Nagyon jó volt annyi honfitárs mellett szurkolni, a sok magyar zászlót látni, maga a meccs pedig sima volt! :P
Remélem ma bedaráljuk a tótokat is, és akkor megvan a továbbjutás!

Hajrá Magyarország!!!
josepapa Creative Commons License 2009.01.19 0 0 152

Ez az! Stockl nem ellenfél:)))

josepapa Creative Commons License 2009.01.19 0 0 151

Na akkor forduljunk rá erre a meccsre, jó lenne, ha nem lenmne annyira izgalmas, mint a tegnapi.

HAJRÁ MAGYAROK

rich.mond Creative Commons License 2009.01.19 0 0 149

Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, hogy mikor mit csinálok, és kinek szurkolok,de természetesen a magyaroknak.Miért mégis mit gondoltál?Soha nem tagadtam, hogy nem utálom a szlovákokat.

Még egyszer megkérdezem: van valami különös okod arra, hogy egy kézilabda topicban személyeskedj?

A tegnapi elemzésed, miszerint a románok küzdeni fognak, nagy éleslátásra vall.

Egyszerűen jobbak vagyunk náluk jelen pillanatban, mint ahogy a szlovákoknál is. A  "jajjdenagyonnehézmeccslesz" vinnyogás max arra jó, hogy előjöhess az "én megmondtam!" típusú szöveggel, de ettől még a tény az tény, hogy jobbak vagyunk Románia válogatottjánál, mint ahogy a franciák is azért győztek, mert jobbak, nem azért, mert az oláhok tartalékoltak.

Gondolom a  románok az utolsó tíz percben már a szlovákok ellen tartalékoltak, ezért győztünk.

Ebbena  csoportban a második hely a realitás. Hátrébb csalódás, előrébb bravúr.

Előzmény: ZOLCSI (147)
dferrfan25 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 148
A franciák nagyon lazán játszottak. Az argentinok eleve feladták a meccset, nem játszott a veterán Eric Gull. Nekik mai román meccs hozhatja vissza a továbbjutási esélyt.

A franciák rutinos játékosai is csak annyit adtak ki amennyi a biztos győzelemre elég. Beállóposzton nagyon hiányzik B.Gille.

Bizom benne hogy szoros meccsre kényszeritjük őket, ha addig nem hullajtunk pontot akkor teher nélkül játszhatunk.
Előzmény: rich.mond (144)
ZOLCSI Creative Commons License 2009.01.19 0 0 147

Ott voltam. De a kérdésre nem válaszoltál....

Előzmény: rich.mond (142)
Omega12 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 146
Az argentinoknak a szlovákok elleni meccsükön is a kapusok közti különbség volt a  döntő, és úgy gondolom mi is ebben bízhatunk.
promontorgrofja Creative Commons License 2009.01.19 0 0 145
Én úgy fogalmaznék, a védési mutató frappáns kifejezője a két csapat közti különbségnek. Benne van a kapus, de benne van az is, hogy hogyan lőttek kapura, meg az is hogyan védekeztek a kapus előtt. Szóval mindenki. ;-)

jozsefbiro.blog.hu/tags/k%C3%A9zilabda
Előzmény: rich.mond (144)
rich.mond Creative Commons License 2009.01.19 0 0 144

Egyébként az argentínok gyakorlatilag a kapusaik miatt bukták el a franciák elleni meccset -na jó, többek között ezért buktak.

Míg a két gaucho portás 14 ill 7%-al védett,addig Omeyer 45-el

enndru Creative Commons License 2009.01.19 0 0 143
Jah, kiegyenlítették... Nem kaptunk meg egy hetest és nem játszottunk két percig emberelőnyben, a románoktól meg elvettek egy támadást :)
Előzmény: promontorgrofja (141)
rich.mond Creative Commons License 2009.01.19 0 0 142

Na, már csak ez a kondás röfögés hiányzott -veled meg mi van egyébként?

Küzdöttek, kikaptak.Jobbak vagyunk, ennyi, még fél óra tehetetlenséget is túlélünk egy Románia ellen, mert jobbak vagyunk.Felfogtad?

Egyébként Dunaszerdahelyre eljöhettél volna, ott meg is tudtuk volna beszélni.

Előzmény: ZOLCSI (130)
promontorgrofja Creative Commons License 2009.01.19 0 0 141
Én is inkább omega12-vel értek egyet. Kétségtelenül volt egy-két látványos játékvezetői hiba, de szerintem ezek kiegyenlítették egymást. Pl. Törő elgázolása után a következő támadásnál rögtön el is vették a labdát a románoktól. Aztán emlékszem én kb. két meg nem adott román gólra is az első félidőből, amikor állítólag beléptek, azokért szerintem joggal reklamálhattak a románok.

Az természetes, hogy szurkolói szemmel az mindig helyes, ha nekem befújnak valamit, az meg sose, ha ellenem. Továbbmegyek, egy "rendes" szurkolótábornak a csarnokban illendő is eszerint fújolni (kell az a kis nyomásgyakorlás a bíró sporikra ;-), de azért nem árt, ha utólag, lehiggadva megpróbálja az ember semleges szemüvegen keresztül értékelni a játékvezetést.

jozsefbiro.blog.hu/tags/k%C3%A9zilabda
Előzmény: Cseszi75 (139)
rich.mond Creative Commons License 2009.01.19 0 0 140

Vazze, nézegetve a statisztikákat nem semmi meccs lehetett az a dán-szerb.

A szerbeknek is megvan a maguk Ilyése, Ilic személyében. A szerb úriember 17 lövést eresztett meg Hvidt kapujára, ebből tíz gól született.

Vujin nem sokat játszott, Sesum bedobálta a heteseket, Andjelkovics hozta, amit tud.

Piszok jók ezeka  dánok,s zerintema  másik ágról ők a legjobbak.A mi águnk picit erősebbnek tűnik első pillantásra, de majd elválik - egyébként nem a mi csoportunk miatt.

Cseszi75 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 139
Valóban kár, de pl az ETO idei BL-meccsein még nem fújtak rossz bírók. Ezek a mostaniak meg szakmabeliek szerint sem voltak a helyzet magaslatán. A legjellemzőbb és feltűnőbb példa az volt amit endruu leírt.
Előzmény: Omega12 (138)
Omega12 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 138
Kár vitatkozni, mert szerintem számotokra azok a játékvezetők nem születtek meg, akik jól fújnának.
Előzmény: enndru (137)
enndru Creative Commons License 2009.01.19 0 0 137
Azért szórtak minket rendesen, míg a másik oldalon pl. mikor Törőt utólérték sima kétperc-hetes helyet mehet tovább, vagy pl. Petrea sem kapott semmit amikor ráakaszkodott Nagy Laci vállára...
Előzmény: Omega12 (136)
Omega12 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 136

Általában addig mindig rosszul szoktak fújni a játékvezetők amíg nem vezetünk.

Egyébként szerintem is korrektül fújtak. Ennél rosszabb játékvezetés sose legyen.  

Előzmény: Cseszi75 (135)
Cseszi75 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 135
Szerintem közel sem. Alaposan benne voltak abban, hogy ennyire simán megléptek a románok.
Előzmény: ohkhezi (132)
takacsi Creative Commons License 2009.01.19 0 0 134
Ugye elvárod, ha téged vernek agyon, akkor senki ne érezzen veled szolidaritást és senki ne védjen meg?

"Minden magyar felelős minden magyarért". És ez mutatkozik meg a "Hajrá magyarok!"-ban is. A magyarok szolidaritása, összetartozása.
Ezért ment Eszékre ezer magyar és megy ma is.
És csodálatos estét csináltak közösen, együtt a csapattal nekünk, a tévék előtt szurkolóknak.
Előzmény: Omega12 (99)
Omega12 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 133
Én a DSF-en néztem, de csak a második félidőt adták végig, mert előtte pedig a lengyel-oroszt közvetítették. Mondjuk ez utóbbi sem volt rossz összecsapás.
Előzmény: promontorgrofja (127)
ohkhezi Creative Commons License 2009.01.19 0 0 132
Ha lol, ha nem lol - az én véleményem szerint is magyar szempontból igen korrekt játékvezetés volt a magyar-románon...
Előzmény: ZOLCSI (131)
ZOLCSI Creative Commons License 2009.01.19 0 0 131

"A birokra egy szavunk sem lehetett!"

Ööööööö melyik meccset is nézted? LoL

Előzmény: doki74 (93)
ZOLCSI Creative Commons License 2009.01.19 0 0 130

Kicsi tirpa, Remélem láttad a meccset, és most szórod a haamut a fejedre. Bizony bizony összekapták az oláhok magukat, és küzdöttek mint disznó a jégen.

Amúgy ma kinek drukkolsz?-))))))

Előzmény: rich.mond (66)
ohkhezi Creative Commons License 2009.01.19 0 0 129
Valaki tud a magyar meccseket rögzített formában tároló oldalról?
(akár torrent is jó)

Előre is köszönöm.
cornexis Creative Commons License 2009.01.19 0 0 128
például itt adták:

http://livesport.hu/nop.php?pe=49
Előzmény: promontorgrofja (127)
promontorgrofja Creative Commons License 2009.01.18 0 0 127
Hol adták a dán-szerb meccset? Én nem láttam a tévéműsorban...

A fiúknak gratula! Lehetne fanyalogni, hogy miért hagyták hattal elmenni az ellent, meghogy ilyen játékkal nem jutunk sehova, de a lényeg mégiscsak a végeredmény. Amíg hozzák a győzelmeket, addig meghagyom a kritikai megjegyéseket a kapitánynak. A játék meg összeállhat még, amúgy is minden meccs más.

Azért remélem a szlovákok ellen egy kicsit magabiztosabb lesz a győzelem, a körömrágást a hét második felére akartam csak tartogatni... ;-)

Promontor kézilabda szövegei
Előzmény: Omega12 (126)
Omega12 Creative Commons License 2009.01.18 0 0 126
Én a dánok meccsének csak a második félidejét néztem, de valóban nem volt egyszerű meccs. Nagyot lendített a dán csapaton a kapuscsere.
enndru Creative Commons License 2009.01.18 0 0 125
Serbia - Denmark 36-37 (22:16)
Ez se volt egy egyszerű meccs. Dánok már megint az utolsó másodpercben lőtték a győztes gólt...
Zsolcai Creative Commons License 2009.01.18 0 0 124
Engem is érdekelne minden ilyesféle információ. A maradék két csoportmeccs közül az egyikre szeretnénk elmenni. Megköszönnék én is bármi információt jegyekről, stb.
FH12 420 Creative Commons License 2009.01.18 0 0 123
Hát ez férfimunka volt gratulálok a CSAPATNAK!

Nagyon jó volt látni a kinti szurkolást, ezen felbuzdulva szeretnénk mi is kimenni a holnapi meccsre!

Tudja valaki hogy lehet-e még jegy és hogy hol lehet beszerezni(ha nem csak a helyszinen)
Esetleg minden infót szivesen veszek (csarnok címe stb)

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!