Tanulság abban az esetben lett volna Petinek,ha a saját hülyesége miatt Lajos megnyerte volna a partit.Egyébként már 6-os bajnokságban is volt egy hasonló esete,ahol így chippelte fel a Short Stack-et,aki a végén megnyerte az asztalt. Ja,és nem Ő az egyetlen,aki ilyet csinált. :D
Azzal, hogy beírod, hogy valami tény, még nem biztos, hogy meggyőzöd a kételkedőket.
Ha azt hallja, hogy 100 emberből mondjuk 95-nek azonos a véleménye, akkor esetleg elgondolkozik (persze ettől még lehet igaza 5 embernek is, mondjuk nem ebben az esetben :) )
Azért abban az esetben nem adom meg a 70-et ha látom az ellenfél lapjait, és tudom hogy melyik 5 lap jön le az asztalra, és ezek alapján az ellenfél nyer.
Elmebaj......A hozzászólásom lényege a gyengébbek kedvéért/pillangó/ hogy mások meccseit nem másolgatjuk be ide..../esetleg példa?/..de le....-rom:))) nuku több tőlem, hisz neked minden reklám a részemről:)Kérdés:-mi a fa---nak kéne önreklám??? höhö
Az utolsó mondatát én úgy értelemezem, hogy pókerezés közben nem követi el ugyanazt a hibát.
Azt észrevettem, hogy semmi szándékod nem volt a hozzászólásoddal, csak egy kis önreklám. (Zavar hogy nem Te vagy a középpontban? :))
Az hogy szerinted semmi szükség nem volt arra amit még megnevezni sem tudtál, az egyedül a Te problémád. Megint kreáltál egy tartalom és érvek nélküli hozzászólást, szimplán magamutogatás céljával.
Igaza van Andrásnak és Signnak, hogy itt semmin sem szabad meglepődni, de azért engem mégis meglepett, hogy van még olyan aki a berakott partiban jó lépésnek tartja a dobást. Az is meglepett hogy vannak még olyan érett felnőttkorban lévő emberek akik óvodás szintjén bírnak megsértődni, egy jelentéktelen mondaton, majd óvodás módjára orrbaveréssel akarnak elégtételt venni.
Köszönöm! Az utolsó mondatod az ami fontos! A többit nem kezdem saját nézetem felől boncolgatni....az előzőhő hsz.-hoz /pillangónak/ pedig annyi, hogy a "lett" ,"volna", egyebek....... szülemények, semmi szükség nem volt rájuk:) Őszinte tisztelettel írtam mindent ma, megbántás, kiokítás vagy bármi, nem volt a szándékaim közt!:)