8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
kicsit zavar, hogy azt mondják hogy tök necces az olimpiai selejtezős torna.
De ha minden igaz, akkor oda úgyis ki lehet jutni, hogy a legjobb európai válogatott a vb-n... Ami most ugye a 8. Izland, de ha valaki megnyeri az eb-t azok közül akik a vb-ről amúgyis selejtezősek lennének, akkor Izland "hetedik" lesz, amivel a legjobb európai a válogatott, azaz a 9. Magyarország lenne...
szóval javítsatok ki, ha rosszul tudom, de elég nagy sansz van a selejtezőtornára, még így is...
Ez megint ugyanaz mint tavaly a VB-n. Akkor is a végén csak egy gyenge Oroszországot kellett volna legyőznünk, de nem... elfogyott a tudományunk, és itt is, semmi más nem lett volna a feladat mint egy Izlandot legyőzni... nem kell őket lenézeni, egyszerüen legyőzni kellett volna őket!!!
Szerintem Skaliczkit már évekkel ezelőtt ki kellett volna penderíteni a csapat éléről. Amilyen sikereket elér a magyar férfi kézilabda klubszinten, annyira sz/r válogaatott szinten, és ez nem normális. Ez a csapat ennél sokkal erősebb. És amikor a 2004es olimpia után mindenki Skalát ajnározta, sztem az a negyedik hely abszolut benne volt és nem volt meglepetés... Most is simán ott lehettünk volna a legjobb négy között, de nem... több oka van, egyrészt agyilag zoknik vagyunk, másrést Skala taktikája, h játszunk nyugodtan, ne lőjjük el távolról ha nem biztos inkább passzoljunk. Nagy LAci is mit cisnál, felugrik, tök tiszta, de azáért lepasszolja, és elveszik... egyszerűen csőd amit játszunk, és örülök h megvertünk a spanoylokat, de így ez HALOTTNAK A CSÓK.
Skaliczkit remélem kirúgják végre, nem akarom h iudén is elkenjék azzal h végülis jó a 9. hely... Nem jó, szerintem bene kéne h legyünk a legjobb 6ban.
Jelen állás szerint van esély rá, hogy a 7. helyért kell játszanunk a Norvégokkal, úgy, hogy a svédek lesznek csak előttünk azok közül, akikből 2-t már nem engedhetünk magunk elé.
Milyen büszkék voltunk arra, hogy a legnehezebebb csoportot nyertük meg, aztán közben kiderült, hogy a túrót... Túloldali 3 végigver minket és velünk jötteket. Még az a szerencse, hogy a franciák szarnak az utolsó meccsükre, talán odaadják a 2 pontot...
Gál meg minek ment ki ha nincs még rendben. én nagyon szeretem gyulát de ez nem az ő eb-je. ezen a meccsen is kb 4 ziccert hibázott el kiesnek a kezéből a labdák
és legalább a gólkünömbségre figyelnének legalább azért odatennék magukat mert a svédek nem fognak 10el kikapni holnap az holt biztos
Nem is örülni kell, nincs minek. De olvasd el miket irtak. Mintha kitört volna a harmadik világháború vagy az anyjuk halálhírét közölték volna. Pedig ez csak egy meccs. Amin Izlandnak minden bejön, nekünk semmi sem. Lehet bosszankodni miatta persze, de nem kell egyből a kézi betiltását vagy Skala fejét követelni. S inkább biztatni kéne őket, nem a porba alázni. Mert attól nem lesz jobb.
Ez ugyanaz, mint a lányoknak volt a Korea elleni meccs. Lenéztük az ellenfelet, amit a topicban is azt írták többen, hogy Izland olyan, mint a folciban Málta, a játékosok és talán a kapitány is azt hitték. Pedig azért nem, ez egy jó csapat. Persze Magyarország jobb, legalábbis ha odateszi magát. De ma nem. Tartok tőle, hogy az eredménye a mai lazaságnak ugyanaz lesz, mint a lányok Korea elleni vereségének.
magyarok nagy többsége szánalmas pesszimista beszari
a lényeg,hogy te egy optimista alkat vagy,de engedtessék meg,hogy ilyen mérkőzés láttán ne csak a szépet véljük felfedezni a hőn szeretett csapatunkba!
nevetseges ez a k nagy media hype mindig a kezilabda kapcsan, korubelul 15 orszag veszi komolyan a vilagon, abbol mostanaban mindig sikerul a 7.-10. helyet megcsipni. k nagy szám, ennél még a focistáink is jobbak, lassan be kellene látni.
az a baj, hogy nem reménykedni kellene tudni, hanem pl az ilyen csapatokat, mint az izland, az első perctől agyonverni és menni, mint a gép. ekkora fiúkkal, mint Laci, alázni kellene őket, nem kikapni, mint az atom.
Örök optimistának tartom magam, de ehhez a mai produkcióhoz nehéz jópofit vágni. Az oroszok ellen elég lett volna a döntetlen, kikaptunk eggyel. Tegnap a svédek ellen örültünk az X-nek, ma egy gyengébb válogatott aláz minket.. Bocsi, de most nem tudok örülni.
Több ilyen kéne, nemcsak balfasz károgók és akkor talán kicsit más lenne a magyar mentalitás. Kb ezért nem vagyunk jók ilyen sportokban, mert a magyarok nagy többsége szánalmas pesszimista beszari. Ennek sok oka van, és nem is itt kell megbeszélni:)